Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Υπάρχουν κάτοικοι που να συμβάλλουν στα έξοδα στείρωσης;Αν ναι,μπορουν να βοηθήσουν νομιζω κάποιοι ώστε να πιαστούν και να στειρωθούν άμεσα οι μανούλες.Έτσι θα περιοριστεί και ο αριθμός τους,και οι φόλες.Επισης,ενημερωτικά φυλλάδια για τις φόλες και για το νόμο που υπάρχει,θα μπορουσαν να μοιραστούν στην περιοχή.Μια φωτογραφιση και καταγραφή των μικρών ώστε να μπουν αγγελίες για υιοθεσία;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος
georgia alex
Δραστήριο μέλος
Καλημερα Γιωτα!Εγω μενω ορια Ιλιον/Πετρουπολη και μπορω να σου δωσω φυλλαδια για φολες,αλλα αυριο πρωι θα φυγω κ θα γυρισω την Κυριακη 17/8.Σε βολευει να βρεθουμε σημερα το μεσημερι καπου ή αλλιως οταν γυρισω;Καλυτερα να γινει σημερα ομως,γιατι απ'ο,τι καταλαβα το πραγμα θελει αμεση αντιμετωπιση.καποια φυλλαδια για την στειρωση εχω ηδη και τα εχω παντα στην τσαντα μου.για την φολα δεν εχω και δεν εχω εκτυπωτη.ολα εδω δουλευουν με καρβουνο.υπαρεχει καποιος κοντα στην περιοχη μου να συναντηθουμε να μου δωσει?μενω ιλιον και με βολευει και περιστερι.σε ποιον συλλογο να απευθηνθω?παλαιοτερα ειχα μιλησει με την φιλοζωικη στο κορωπι και ειχαν πει οτι δεν μπορουν να κανουν κατι.οτι κανεις δεν ζηταει να παρει καποιο ζωακι.ολοι θελουν να τους δωσουν .
Αν θες,στειλε μου PM ή mail στο: georgia.alex@hotmail.com..Οσο για το που κ πως μην ανησυχεις,εχω αυτ/το κ μπορω να ερθω εγω οπου θες,αρκει να ειναι νωρις,γιατι σχολαω στις 15:00μ.μ.,φτανω σπιτι κατα τις 16:00μ.μ.και θα κοιμηθω,γιατι το βραδυ δουλευω στις 22:00μ.μ. σε ραδιοταξι..Θα περιμενω απαντηση σου συντομα,φιλακια!
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος
με προλαβες.ειμαι αργη.και εγω το ιδιο θα ευχηθω.παντως εκει που ειχα μοιρασει μεχρι στιγμης παει καλα.ελπιζω να συνεχιστει.Το φυλλάδιο για τη φόλα ειναι αυτό.Ελπιζω να βοηθησει και να μην χαθουν κι αλλες ζωες...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool