dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω πχ θα κανω ανημερα Χριστουγεννων μαζι με την οικογενεια μου(μαμα και αντρα)στο εξοχικο της κουνιαδας μου στα Πολλιτικα Ευβοιας με ολο το συγγενολοι και την Πρωτοχρονια στης πεθερας(που δεν ειναι και το καλλυτερο μου).Εσεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

θα περασω εδω αθηνα με τη γατουλα μου, τα πρωτα μας χριστουγεννα μαζι.

καλες γιορτες σε ολους με υγεια, και μακαρι ολα τα ζωακια του φορουμ να βρουν σπιτακι συντομα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα ήθελα κι εγώ πολύ να φύγω για εξωτερικόόόόόόό...

ria23
Διάσημο μέλος
ελπιζουμε το 2009 να φερει χαρα σε ολο τον κοσμο...και στους τετραποδους - διποδους φιλους μας ενα καλο σπιτακι!!!!!!!

irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
και μεις σπιτακι μας με την γατουλα μας και τον μελλοντα αντρουλη μου!!!! Πρωτοχρονια δεν ξερουμε ακομη!!!!
ελπιζουμε το 2009 να φερει χαρα σε ολο τον κοσμο...και στους τετραποδους - διποδους φιλους μας ενα καλο σπιτακι!!!!!!!![]()
Έεεεεετσι!!!

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
εγω θα κατσω αθηνα. αλλα καλυτερα γιατι ο γατος μου αρρωστησε και φοραει κολαρο οποτε θελει φροντιδα. ευτυχως που δε κανονισα τιποτα και να το ακυρωνα τωρα(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι εχει το καημενουλη?οοοοομμμμμμμμμμμμμμμ
εγω θα κατσω αθηνα. αλλα καλυτερα γιατι ο γατος μου αρρωστησε και φοραει κολαρο οποτε θελει φροντιδα. ευτυχως που δε κανονισα τιποτα και να το ακυρωνα τωρα(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

vickymoon
Διάσημο μέλος
μετα συγχωρησεως. και τωρα φοραει κολαρο κ περνει αντιβιωση κ ειναι πολυ στεναχωρημενος
καμια φορα του το βγαζω για λιγοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
τον δαγκωσε ενας γατος κ μετα απο μερες εκανα μια πληγη ναμετα συγχωρησεως. και τωρα φοραει κολαρο κ περνει αντιβιωση κ ειναι πολυ στεναχωρημενος
καμια φορα του το βγαζω για λιγο
Πρέπει να έπαθε σοκ το καημένο.. Περαστικά στον μικρούλη σου

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
απο την ημερα που εβαλε το κολαρο δε ξεκολαει απο πανω μου. τωρα ειναι στη καρεκλα που καθομαι απο πισω μου.Τ ο μωρο μου,αλλα το καλυτερο φαρμακο σ'αυτες τις περιπτωσεις ειναι πολλες πολλες αγκαλιες(αν του βγαζεις το κολαρο να προσεχεις μην το χτυπησει πουθενα).ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ.![]()
και μου εχει αφησει μια σταλιτσα καθισμα
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Σαν τους ανθρωπους,ετσι?βγαζουν κι αυτα μια ανασφαλεια,και σε κανουν απο τη μια να στεναχωριεσαι και απο την αλλη να λιωνει η καρδια σου,αλλο πραγμα.απο την ημερα που εβαλε το κολαρο δε ξεκολαει απο πανω μου. τωρα ειναι στη καρεκλα που καθομαι απο πισω μου.
kyka
Δραστήριο μέλος
Δε λες πάλι καλά που σε αφήνει να κάθεσαι στην καρέκλα του?

Άνοιξε στα γατάκια σου ένα θεματάκι στις "γάτες μου" να μας λες νέα τους..τι λες?

vickymoon
Διάσημο μέλος
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
οποτε εμεις χριστουγεννα με νοσηλεια. δε πειραζει τον αγαπω το παλιογατο κ ας με τρεχει. ασε που εχω χαλασει ενα σκασμο λεφτα καθε φορα.
Αξίζει τον κόπο.
Πίστεψέ με. Χαίρομαι που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι..
vickymoon
Διάσημο μέλος
θα ανοιξω τωρα κιολαςΔε λες πάλι καλά που σε αφήνει να κάθεσαι στην καρέκλα του?
Άνοιξε στα γατάκια σου ένα θεματάκι στις "γάτες μου" να μας λες νέα τους..τι λες?![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool