Έρχονται γιορτές, τι θα κάνετε εσείς;

dafni.ps

Πολύ δραστήριο μέλος

Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα.
Καλημερα σε ολους.Ερχονται Χριστουγεννα και λιγο πολυ ολοι κανονιζουμε τη θα κανουμε τις γιορτες,των Χριστουγεννων και της Πρωτοχρονιας.
Εγω πχ θα κανω ανημερα Χριστουγεννων μαζι με την οικογενεια μου(μαμα και αντρα)στο εξοχικο της κουνιαδας μου στα Πολλιτικα Ευβοιας με ολο το συγγενολοι και την Πρωτοχρονια στης πεθερας(που δεν ειναι και το καλλυτερο μου).Εσεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα ηθελα να φυγω εξωτερικο, αλλα δυστυχως δε γινεται για πολλους λογους..:(
θα περασω εδω αθηνα με τη γατουλα μου, τα πρωτα μας χριστουγεννα μαζι. :D
καλες γιορτες σε ολους με υγεια, και μακαρι ολα τα ζωακια του φορουμ να βρουν σπιτακι συντομα.:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ κορίτσια μου.. Αθήνα θα περάσω τα Χριστούγεννα με την γατούλα μου αγκαλιά !! Τίποτα το σπουδαίο δεν έχω κανονίσει να κάνω. Εκτός από πρωτοχρονιά και Χριστούγεννα που θα περάσω με φίλους και φίλες.
Θα ήθελα κι εγώ πολύ να φύγω για εξωτερικόόόόόόό... :(

και μεις σπιτακι μας με την γατουλα μας και τον μελλοντα αντρουλη μου!!!! Πρωτοχρονια δεν ξερουμε ακομη!!!!
ελπιζουμε το 2009 να φερει χαρα σε ολο τον κοσμο...και στους τετραποδους - διποδους φιλους μας ενα καλο σπιτακι!!!!!!!:up::up:

και μεις σπιτακι μας με την γατουλα μας και τον μελλοντα αντρουλη μου!!!! Πρωτοχρονια δεν ξερουμε ακομη!!!!
ελπιζουμε το 2009 να φερει χαρα σε ολο τον κοσμο...και στους τετραποδους - διποδους φιλους μας ενα καλο σπιτακι!!!!!!!:up::up:

Έεεεεετσι!!!:):):):):up::up:

Πρεπει ολοι να ευχηθουμε(ταυταχρονα ισωσ?)να βρεθουν οικογενειες ολα τα αδεσποτακια και αν γινετε καλε μας ΘΕΟΥΛΗ να αλλαξουν(αν γινεται) ηοι καρδιες και τα μυαλα των ανθρωπων.

Πραγματικά μακάρι να έβρισκαν όλα τα αδέσποτα ένα σπιτάκι. Καλή ενέργεια χρειάζετε, επιμονή, υπομονή και προσπάθεια. Η Ελλάδα μας με τους Ελληνάρες της είναι δύσκολο να αλλάξει... δυστυχώς!

Να αρχισουμε τα ΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!

ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ Κι από μέναααα!!!

οοοοομμμμμμμμμμμμμμμ
εγω θα κατσω αθηνα. αλλα καλυτερα γιατι ο γατος μου αρρωστησε και φοραει κολαρο οποτε θελει φροντιδα. ευτυχως που δε κανονισα τιποτα και να το ακυρωνα τωρα(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• VIENNA 2007 115.jpg
    VIENNA 2007 115.jpg
    117,4 KB · Εμφανίσεις: 6
οοοοομμμμμμμμμμμμμμμ
εγω θα κατσω αθηνα. αλλα καλυτερα γιατι ο γατος μου αρρωστησε και φοραει κολαρο οποτε θελει φροντιδα. ευτυχως που δε κανονισα τιποτα και να το ακυρωνα τωρα(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Τι εχει το καημενουλη?:(

τον δαγκωσε ενας γατος κ μετα απο μερες εκανα μια πληγη να:( μετα συγχωρησεως. και τωρα φοραει κολαρο κ περνει αντιβιωση κ ειναι πολυ στεναχωρημενος:(:( καμια φορα του το βγαζω για λιγο

τον δαγκωσε ενας γατος κ μετα απο μερες εκανα μια πληγη να:( μετα συγχωρησεως. και τωρα φοραει κολαρο κ περνει αντιβιωση κ ειναι πολυ στεναχωρημενος:(:( καμια φορα του το βγαζω για λιγο

Πρέπει να έπαθε σοκ το καημένο.. Περαστικά στον μικρούλη σου :)

Τ ο μωρο μου,αλλα το καλυτερο φαρμακο σ'αυτες τις περιπτωσεις ειναι πολλες πολλες αγκαλιες(αν του βγαζεις το κολαρο να προσεχεις μην το χτυπησει πουθενα).ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ.:(

Τ ο μωρο μου,αλλα το καλυτερο φαρμακο σ'αυτες τις περιπτωσεις ειναι πολλες πολλες αγκαλιες(αν του βγαζεις το κολαρο να προσεχεις μην το χτυπησει πουθενα).ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ.:(
απο την ημερα που εβαλε το κολαρο δε ξεκολαει απο πανω μου. τωρα ειναι στη καρεκλα που καθομαι απο πισω μου.
και μου εχει αφησει μια σταλιτσα καθισμα

απο την ημερα που εβαλε το κολαρο δε ξεκολαει απο πανω μου. τωρα ειναι στη καρεκλα που καθομαι απο πισω μου.
Σαν τους ανθρωπους,ετσι?βγαζουν κι αυτα μια ανασφαλεια,και σε κανουν απο τη μια να στεναχωριεσαι και απο την αλλη να λιωνει η καρδια σου,αλλο πραγμα.

Δε λες πάλι καλά που σε αφήνει να κάθεσαι στην καρέκλα του?:lol::lol:
Άνοιξε στα γατάκια σου ένα θεματάκι στις "γάτες μου" να μας λες νέα τους..τι λες?:D

οποτε εμεις χριστουγεννα με νοσηλεια. δε πειραζει τον αγαπω το παλιογατο κ ας με τρεχει. ασε που εχω χαλασει ενα σκασμο λεφτα καθε φορα.

οποτε εμεις χριστουγεννα με νοσηλεια. δε πειραζει τον αγαπω το παλιογατο κ ας με τρεχει. ασε που εχω χαλασει ενα σκασμο λεφτα καθε φορα.

Αξίζει τον κόπο. :) Πίστεψέ με.
Χαίρομαι που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι..

Δε λες πάλι καλά που σε αφήνει να κάθεσαι στην καρέκλα του?:lol::lol:
Άνοιξε στα γατάκια σου ένα θεματάκι στις "γάτες μου" να μας λες νέα τους..τι λες?:D
θα ανοιξω τωρα κιολας

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back