Έσπασε το πόδι του;

deppie2002

Νεοφερμένο μέλος

Η deppie2002 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Καλησπέρα σας γατόφιλοι! Είμαι καινούρια στην παρέα! :clapup: Βρήκα το site σας τυχαία, και αναζητούσα θέματα και πραγματικά με βοήθησαν! :) Έχω μια ερώτηση! Ο γατούλης που βλέπετε στην εικόνα, ο Ντορεμούλης μουυ (ή Ντόρεμι :P) πριν 2,3 εβδομάδες ήρθε με το ποδαράκι του χτυπημένο. Δεν ξέρω που χτύπησε και δεν το χρησιμοποιεί καθόλου. Του έβαζα ξεχωριστά φαγητό για να προλαβαίνει να τρώει και πραγματικά δεν ξέρω. Το φαγητό είναι; Το νεράκι; Πάντως του είναι πολύ καλά τώρα ( αν και συνεχίζει να μην το χρησιμοποιεί) και τρέχει κανονικά! Απλώς θέλω να μάθω. Θα του γίνει καλά; Θα μπορέσει να το πατήσει;
Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι κάποιος να μου απαντήσει! :) Καλο βράδυ!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Έσπασε το πόδι του; Ή μήπως όχι;

Αγαπητή deppie2002, νομίζω πως ο μόνος που μπορεί να σου απαντήσει με σιγουριά είναι ένας κτηνίατρος.
Και κατά την άποψή μου, θα ήταν καλό να τον είχατε συμβουλευτεί όταν είχε πρωτοχτυπήσει ο μικρός.
Πάντως, καλό θα ήταν να κάνετε μια επίσκεψη τώρα ώστε να σας πει εάν έχει κάποιο χτύπηγμα και να σας πει εάν και πώς θα βελτιωθεί η κατάσταση. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Έσπασε το πόδι του; Ή μήπως όχι;

Εντάξει σε ευχαριστώ πολύυ! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back