Έφυγε για πάντα

mxaris

Νεοφερμένο μέλος

Ο mxaris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Τι πόνος, Τι θλίψη, ΘΕΕ ΜΟΥ
Συγχωρέστε με αν γινομαι μελοδραματικός αλλα νομιζω οτι μονο εσείς μπορείτε να με καταλαβετε...
Εφυγε μακρυά μου σήμερα το πρωί στις 10:30 το πουλάκι μου..
Το πάλεψε όμως...
Ηταν το φιλαράκι μου... Ηταν πάντα διπλα μου,
Οταν πεθανε ο πατερας μου,
Οταν ήμουν έτοιμος να πεσω σε κατάθλιψη επειδή σταμάτησα απο τη δουλείά,
Οταν έκανα εγχείρηση στο πόδι μου,
ΠΑΝΤΟΥ...
Οταν ήρθε για πρωτη φορά η Κατερινα μου στο σπιτι και της μύριζε τα χέρια,
Οταν αραββωνιάστηκε ο αδερφός μου,
Οταν αλλάζαμε χρονιές,
Μετα απο καθε νυχτερινή έξοδο..
Ηταν παντα εκεί για μένα
Να γουργουρίζει,να φωναζει, να μιλάει...
ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ,ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΜΟΥ

Καλό ταξιδι ψυχή μου, χαιρετισμούς στο πατέρα μου...
Σ αγαπαώ πολύ και θα σε αγαπαω...ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ:bye:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κριμα, κριμα...:cry: :cry: :cry: :cry: Πολυ στεναχωρηθηκα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλο κουραγιο !

Συλλυπητήρια..... :(

Λυπάμαι πάρα πολύ!
Και γω πρίν 22 μέρες έχασα το κοριτσάκι μου..
Ηταν για μένα όλη μου η ζωή, όπως και εσένα
Τίποτα δεν μπορεί να καλύψει το κενό που νοιώθεις και κανένας..
Μόνο ο χρόνος θα απαλύνει τον πόνο σου, όσο κοινότυπο κι αν ακούγεται.
Εγώ ακόμα νοσταλγώ το κοριτσάκι μου και προσπαθώ να την συγκρίνω με την κόρη της,αλλά...Δεν είναι σωστό γιατί νομίζω οτι το καταλαβαίνει και η μικρή
Αλλες φορές νομίζω οτι είναι στην εξοχή, στον πατέρα μου και οτι θα έρθει κάποια μέρα!!
Να ξέρεις θα ζεί πάντα μέσα σου και θα σου θυμίζει στιγμές,και θα την αναζητάς..
Κουράγιο και να ξέρεις οτι όλοι εμείς εδώ είμαστε στο πλάι σου και σε καταλαβαίνουμε
Ενα μεγάλο ΑΝΤΙΟ στο φιλαράκι σου

Κουράγιο. Είναι μεγάλος ο πόνος όταν χάνεις κάποιον δικό σου. ο χρόνος θα βοηθήσει.

Τα συλλυπητηρια μου! Κουραγιο! Αυτες οι στιγμες ειναι πολυ δυσκολες... :(

:( κουραγιο... θα ζει για παντα μεσα στην καρδια σου.....

κουραγιο...:cry: :cry: :cry:

Αν ανοίξεις την ψυχή σου θα υπάρχει πάντα εκεί.Ακούγεται γραφικό αλλά δεν απέχει από την πραγματικότητα.Υπάρχουν βράδια που αισθάνομαι τον Φέλιξ να τρίβεται πάνω μου.Αλήθεια.Πονάει,πόσο πολύ πονάει.Όμως θα είναι πάντα εκεί,μόνο για σένα.

Καλή αντάμωση! Καλώς να τον ξανασυναντήσεις!!!

δυστυχως δεν υπαρχει κατι που μπορει να σου πει καποιος για να περασει..
αυτο δε περναει, το εχω ζησει και ξερω πως ειναι..κανενας δε μπορει να καταλαβει απολυτα τον πονο σου...
εχουν περασει 10 μηνες κοντα και ακομη δε το εχω ξεπερασει..δε περναει μερα που δε θα δακρυσω..

ευχομαι ο χρονος να σε βοηθησει περισσοτερο απο οτι εμενα..
Συλληπητηρια..

Λυπάμαι για την απώλειά σου, ειλικρινά και όπως και οι άλλοι, ξέρω πως πονάει παρα παρα πολύ. Υπομονή και δεν θα ειναι πάντα έτσι όσο κι αν δεν το πιστευεις τωρα. Καλή δύναμη!!!

αχ λυπαμαι πραγματικα κ σε καταλαβαινω απολυτα πριν 2 χρονια κριβως σαν σημερα εχασα το αγορακι μου ποναει ακομη η αναμνηση του αλλα θυμαμαι την γλυκια του φατσα κ ξεχναω ολες της σκοτουρες μου μιλησε μας ανοικτα εδω ειμαστε εμεις που σιγουρα θα σε καταλαβουμε καλυτερα απο τον καθενα

Koυράγιο :bye:

Λυπαμαι πολυ.....:cry: :cry: :bye: :bye:

κουράγιο. Οσο και να προσπαθούμε ποτέ δεν είμαστε προετοιμασμένοι για αυτή την απώλεια. Νιώθουμε ότι "φεύγει" ένα κόμματι από την ψυχή μας. Σε νιώθουμε (όλοι μας εδώ πιστεύω) απόλυτα. Δυστυχώς στον "έξω κόσμο" δεν επιτρέπεται τόση στεναχώρια και πένθος για ένα ζώο, γι'αυτό και ντρεπόμαστε να τα εκφράσουμε πολλές φορές. Καλό θα ήταν όπου και όποτε μπορείς να βγάζεις αυτή τη θλίψη από μέσα σου και εδώ όλοι σε καταλαβαίνουμε γιατι βιώσαμε ή ξέρουμε οτι θα βιώσουμε σε κάποια στιγμή κάτι τέτοιο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back