Έχασα τη γατούλα μου στο Γαλάτσι!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

MissYouZizi

Νεοφερμένο μέλος

Η MissYouZizi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτιστα (Χαλκιδική). Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Συνηθως φευγει το βραδυ αλλα το επομενο πρωι ειναι σπιτι ειδικα τα καλοκαιρια! σημερα δεν γυρισε και ακομα την ψαχνουμε! δεν μπορω να φανταστω που εχει παει και φοβαμαι πολυ! ειναι μπεζ 4ων χρονων με πρασινοκιτρινα ματακια! φοβαται πολυ αρα μπορει να κρυβεται καπου! οποιος νομιζει οτι την ειδε στην περιοχη μου η και σε οποια αλλη ας επικοινωνήσει μαζι μας! Οικ. Μαροπουλου 2102921167!
album.php

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Καλησπέρα MissYouZizi! Αν θέλεις ανέβασε φωτογραφίες της γατούλας σου, βοηθούν πολύ αν κάποιος τη δει να ξέρει ακριβώς πώς είναι. 'Εχεις κολλήσει αφισάκια στην περιοχή σου; Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να την έχετε σύντομα κοντά σας.
Αν θέλεις διάβασε κι εδώ, έχει συμβουλές που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα :)
Σου στέλνω πμ με οδηγίες για ανέβασμα φωτογραφιών. Εύχομαι να την βρεις σύντομα!

2012-12-16 00.09.54.jpg

Συνημμένα

• 2012-12-16 00.09.54.jpg
    2012-12-16 00.09.54.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 38
  • 2012-09-29 17.39.59.jpg
    2012-09-29 17.39.59.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 35
  • 2012-12-16 00.09.54.jpg
    2012-12-16 00.09.54.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 38
σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!=) ας ελπισουμε οτι θα βρεθει!!

Ψυχή μου... Είναι και μια κούκλα!! Σύντομα να λάβει αίσιο τέλος όλη αυτή η ιστορία εύχομαι...

Αν έχεις facebook κοινοποίησε και σε ομάδες που ασχολούνται με ζωα που χάθηκαν υπάρχουν αρκετές.Και να ενημερώσεις και όποια φιλοζωική δραστηριοποιείται κοντά στην περιοχή και στις διπλάνες, μήπως αν την βρει κάποιος την πάει.

ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΜΕ!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΗΜΕΝΟ ΚΤΙΡΙΟ! σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας!! παντως οταν την ξανακρατησα στην αγκαλια μου ηταν το καλυτερο συναισθημα που εχω νοιωσει ποτε....! =)

τωρα τι κανω απλα σβηνω την ανακοινωση??
[ εγω ημουν απο τις τυχερες... απλα δεν το πιστευω... πιστευα πως δεν θα την ξαναδω ποτε... ]
καλη τυχη σε ολους σας =)

Χάρηκα πάρα πολύ!!! :clapup::clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back