litojaja
Νεοφερμένο μέλος
η γάτα μου έπεσε από το μπαλκόνι (1ος-2ος όροφος) σήμερα το πρωί ή μεσημέρι (δεν ήμουν στο σπίτι, ήταν μόνο η συγκάτοικός μου), και η τύχη της αγνοείται έκτοτε. Αν και έβγαινε βόλτες στις γύρω ταράτσες, φοβάμαι ότι είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται έξω στο δρόμο κι έχω τρελαθεί από τη στεναχώρια.
Είναι μαύρη (ελάχιστες σκόρπιες άσπρες τρίχες κάτω απ'τις μασχάλες και στην κοιλιά), θηλυκή, περίπου 11 μηνών. Ακούει στο όνομα Τρούφα, και φοράει στο λαιμό αντί κολάρου ένα γαλάζιο (τυρκουάζ?) δερματάκι, με δύο χάντρες, μία διάφανη, μία γαλάζια. Δεν έχει τσιπ.
Περιοχή: Αθήνα, Κουκάκι, τετράγωνο μεταξύ οδών Ορλώφ, Τσάμη Καρατάση-Φιλοπάππου και Βεΐκου (και στην ευρύτερη γύρω περιοχή, φυσικά)
Παρακαλώ πολύ, αν κάποιος μένει στην περιοχή, ας έχει το νου του. Και αν τη δείτε (έστω!) παρακαλώ καλέστε με στο 6977661252, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας.
Ευχαριστώ για την κατανόηση
Υ.Γ. έχω ήδη κολλήσει μερικά χαρτιά στη γειτονιά, και αύριο θα πάω και στην κτηνίατρο που είναι στην περιοχή καθώς και στα γύρω petshop. Αλλά αν κάποιος έχει καμιά επιπλέον ιδέα, είναι ευπρόσδεκτη, παρακαλώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
marina289
Περιβόητο μέλος

Ελπίζω να βρεθεί η κούκλα...
Μιά φίλη μου είχε χάσει την γατούλα της... έλειπε σε διακοπές και την έχασε το άτομο που είχε αναλάβει να της ποτίζει τα λουλούδια στο μπαλκόνι..Όταν επέστρεψε μετά από 10 μέρες, η γάτα βγήκε όταν άκουσε τη φωνή της...
Μήπως αν κάνατε κανα τετράγωνο γύρωαπό το σπίτι και την φωνάζατε;;; να ακούσει τη φωνή σου;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
litojaja
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Στην πολυκατοικια ψαξατε; Μηπως ανοιξε καποιος την πορτα,και τρυπωσε μεσα και βρισκεται σε κανενα υπογειο...
Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να τη βρεις...και μονο στη σκεψη να ειχε συμβει σε εμενα..τρελαινομαι..

litojaja
Νεοφερμένο μέλος
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
litojaja
Νεοφερμένο μέλος
Μετά τα τελευταία μηνύματα, βγήκα ξανά στη γύρα αλλά γύρισα ξυλιασμένη, χωρίς αποτέλεσμα. Μέχρι και τη στιγμή που αποφάσισα να πέσω για ύπνο έβγαινα στην πόρτα και τη φώναζα. Έπεσα στο κρεβάτι αλλά η Μπιζού, η άλλη γάτα μου, δεν ερχόταν στο δωμάτιο και μου φάνηκε ότι άκουσα ήχους. Βρήκα, λοιπόν, τη Μπιζού στο παράθυρο της κουζίνας να κάνει σαν τρελή να βγει έξω. Βγήκα στην πόρτα αμέσως και φώναξα άλλη μια φορά, και η Τρούφα ήρθε τρέχοντας, και σώα!
Ήθελα να σας το γράψω επιτόπου και να σας ευχαριστήσω θερμά για την υποστήριξη! Δεν φαντάζεστε πόσο ενθουσιασμένη είμαι!
φιλιάααααααα!
vavavoumakos
Δραστήριο μέλος
Η μικρη ητανε στειρωμενη???
Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω ειναι περιοδο που οι γατες ζευγαρωνουν τωρα οποτε να εισαι πιο προσεχτικη!
marina289
Περιβόητο μέλος

Μπράβο!!!!! Ζούμπα την τώρα την σκατούλα για να μάθει!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Φιλικη συμβουλη:Αν δεν εχεις κανει περιφραξη στο μπαλκονι..καλο θα ειναι να κανεις,γιατι μπορει να ξανασυμβει.Δωσε της φιλακια και απο εμας..

litojaja
Νεοφερμένο μέλος
Σας ευχαριστώ και πάλι για την υποστήριξη, και θα τα ξαναπούμε, με άλλες, χαρούμενες αφορμές αυτή τη φορά!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool