Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
02-12-13
23:21
Σας απαντησα στο μηνυμα, κοιταξτε τα μηνυματα σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
24-12-13
21:49
Καλησπερα και παλι.Εχω ευχαριστα νεα! Ο γατουλης ειναι μια χαρα! Εκανε διαιτα και ακολουθησαμε πιστα τις οδηγιες του κτηνιατρου μας και τα αποτελεσματα στις μετρησεις και του σακχαρου και της φρουκτοζαμινης (ειναι μια εξεταση που θεωρειται πιο εξειδικευμενη σε σχεση με το σακχαρο και που δειχνει την εικονα οχι μονο για την ημερα που μετραται το σακχαρο αλλα και για προηγουμενες ημερες) ηταν πολυ καλα! Επισης τα συμπτωματα που ειχε πολυουρια - πολυδυψια και δυσκοιλιοτητα εξαφανιστηκαν. Επισης εχει αλλαξει προς το πολυ καλυτερο και η διαθεση του!
Η διατροφη που ακολουθησαμε αποκλειστικα ολο αυτο το διαστημα ειναι η Royal canin diabetic για την ξηρα τροφη και τα φακελακια της Royal παλι για διαβητικες περιπτωσεις.Ευχαριστω θερμα τους ανθρωπους που με συμβουλεψαν μεσα απο τις εμπειριες τους και ευχομαι υγεια για ολους μας, ανθρωπους και ζωα! Ειμαι στην διαθεση οποιου θελησει να ενημερωθει σχετικα με αυτο το θεμα και να μοιραστω τις εμπειριες μου μαζι του.
Καλες γιορτες!
Η διατροφη που ακολουθησαμε αποκλειστικα ολο αυτο το διαστημα ειναι η Royal canin diabetic για την ξηρα τροφη και τα φακελακια της Royal παλι για διαβητικες περιπτωσεις.Ευχαριστω θερμα τους ανθρωπους που με συμβουλεψαν μεσα απο τις εμπειριες τους και ευχομαι υγεια για ολους μας, ανθρωπους και ζωα! Ειμαι στην διαθεση οποιου θελησει να ενημερωθει σχετικα με αυτο το θεμα και να μοιραστω τις εμπειριες μου μαζι του.
Καλες γιορτες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
25-12-13
00:05
Υπέροχα νέα! Πάντα υγεία και χαρά να έχετε! Καλές γιορτές! 

25-12-13
00:17
Υπέροχα νέα! Πάντα υγεία και χαρά να έχετε! Καλές γιορτές!![]()
Σε ευχαριστω πολυ! Να σαι καλα και συ!

Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.831 μηνύματα.
25-12-13
11:24
Μια απορια... Ποια ειναι τα συμπτωματα που εμφανιζει η γατα που εχει διαβητη
Viktoria.84
Νεοφερμένο μέλος
Η Viktoria.84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 42 μηνύματα.
19-12-16
21:50
Διαβητική γάτα & περιποίηση
Καλησπέρα!
Πριν από 12 μέρες διαγνώστηκε διαβήτης στον γάτο μου, μπήκε σε ινσουλίνη και τροφή για διαβητικά γατούλης, & πάει όλο κ καλύτερα!
Ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τη φροντίδα του τριχωματος του: γενικά λόγω της καταβολής δεν έκανε μπάνιο επιμελώς, & ακόμα είναι λίγο τεμπελης(αλλά βελτιώνεται).
Πως μπορώ να φροντίσω εγώ το τρίχωμα του;είναι αρκετά λιπαρό, & έχει κ λίγο ξηροδερμία.
Υ.γ είναι μακρυτριχος τύπος
Καλησπέρα!
Πριν από 12 μέρες διαγνώστηκε διαβήτης στον γάτο μου, μπήκε σε ινσουλίνη και τροφή για διαβητικά γατούλης, & πάει όλο κ καλύτερα!
Ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τη φροντίδα του τριχωματος του: γενικά λόγω της καταβολής δεν έκανε μπάνιο επιμελώς, & ακόμα είναι λίγο τεμπελης(αλλά βελτιώνεται).
Πως μπορώ να φροντίσω εγώ το τρίχωμα του;είναι αρκετά λιπαρό, & έχει κ λίγο ξηροδερμία.
Υ.γ είναι μακρυτριχος τύπος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki