myrtoula26
Νεοφερμένο μέλος
Η myrtoula26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
02-05-11
16:21
έχω ένα γατάκι ενός μηνός..το βρήκα πεταμένο σε κάτι κτήματα εδώ στο νησί που μένω όταν ήταν 1 βδομάδας...από χθες δεν τρώει σχεδόν καθόλου και ιδιαιτερα σήμερα έχει πρηστεί ο λαιμός του..ο κτηνίατρος που το πήγα μου είπε ότι είναι οίδημα και του έδωσε μια πολύ μικρή ποσότητα "κορντιζονης"..έχει πιθανότητες να ζήσει; υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσα να κάνω; σήμερα είναι τελείως ανόρεκτη και όλο κοιμάται και μουρμουράει..αλλα χωρίς ζωντάνια..θα ήθελα μια δεύτερη γνώμη παρακαλώ!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.244 μηνύματα.
02-05-11
20:00
Καλησπερα.Δεν σου ειπε που μπορει να οφειλεται το οιδημα;
Πως να σου πουμε εμεις αν εχει πιθανοτητες να ζησει;
Ο γιατρος τι ειπε;
Εγω θα το πηγαινα και σε δευτερον κτηνιατρο αμεσα.Ευχομαι να πανε ολα καλα.
Πως να σου πουμε εμεις αν εχει πιθανοτητες να ζησει;
Ο γιατρος τι ειπε;Εγω θα το πηγαινα και σε δευτερον κτηνιατρο αμεσα.Ευχομαι να πανε ολα καλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtoula26
Νεοφερμένο μέλος
Η myrtoula26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
02-05-11
21:18
Σ'ευχαριστω για τις ευχες σου!!Ειπε οτι μπορει να ειναι απο καποιο τσιμπημα πιθανοτατα απο εντομο (κατι που δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου).ξαναπηγα στον ιδιο να τη δει γτ ειχε χειροτερεψει απο την αφαγια και της εκανε μια αντιβιωτική ενεση..αυτή τη στιγμη ειναι χάλια και προσπαθώ μάταια να της δωσω σταγόνες γαλα!! ελπίζω να γινει ενα θαυμα και μεχρι το βραδυ να ειναι καλυτερα για να μπορεσει εστω να φαει κατι....!!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.244 μηνύματα.
02-05-11
21:20
Μακαρι να πανε ολα καλα..
Το ενδεχομενο της αλλεργιας...το απεκλεισε;Μηπως εφαγε κατι,που δεν το συνηθιζε;

Το ενδεχομενο της αλλεργιας...το απεκλεισε;Μηπως εφαγε κατι,που δεν το συνηθιζε;
myrtoula26
Νεοφερμένο μέλος
02-05-11
23:39
Δ Υ Σ Τ Υ Χ Ω Σ δεν τα καταφερε η μικρή!! εφυγε τοσο γρηγορα και αποτομα..!!
θα μου λειψει!!
θα μου λειψει!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
02-05-11
23:43
Ποσο πολυ λυπαμαι...
....
....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum