Λουσυ
Νεοφερμένο μέλος
Η Λουσυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
11-01-07
19:04
Καλησπέρα! Θέλω την βοήθεια σας! Σήμερα ο αλαντίν πήγε μόνο μια φορά για κακακια του κ έχει πρίσμενη κοιλιά! Τι να κάνω; είναι φυσιολογικό; είναι πρόβλημα; κ αν ναι τι λύση υπάρχει; Ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
11-01-07
19:44
καλησπερα,αφου πηγε μια φορα δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα,μπορει το φουσκωμα στην κοιλια να ειναι απο κατι αλλο,μηπως παραεφαγε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουσυ
Νεοφερμένο μέλος
Η Λουσυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
11-01-07
19:56
Αγγελική ευχαριστώ! Ελπίζω να είναι αυτό γιατί πραγματικά σήμερα έφαγε πιο πολύ από ότι άλλες φορές! Οπότε να μην ανησυχώ!
CAToulini
Νεοφερμένο μέλος
Η CAToulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
11-01-07
22:48
κοιτα ,καλυτερα να τον δει ενας κτηνιατρος,και ναι να ανησυχεις
ισως να εχει κατι κακο....
ισως να εχει κατι κακο....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
12-01-07
00:57
εγω θα ελεγα να πατε σε ενα κτηνιατρο για καλο κ για κακο γιατι μπορει να ειναι κ σκουλικακια στην κοιλιτσα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki