ramon1
Νεοφερμένο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 11 μηνύματα.
13-03-11
09:32
Καλημέρα σας! Από τα Χριστουγεννα μέχρι τώρα τριγυρνάει κοντά σε μας μια γατούλα Περσική (ημίαιμη ή καθαρόαιμη) την οποία είχα δει 1-2 φορές και την ξαναείδα την Παρασκευή. Μου είπε ενας κυριος ότι ήρθε στο σπίτι του αλλά δεν μου φάνηκε πως ενδιαφέρθηκε να δει αν κάποιος την έχασε και για να είμαι ειλικρινής δεν μου φαίνεται διατεθημένος να την δώσει... Είναι κρεμ και επειδή το τρίχωμα της ήταν σε μαύρα χάλια( είναι γεματη τζιβες και της λείπει τρίχωμα) δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω αν ήταν αγόρι ή κορίτσι. Είναι πάντως πολύ φιλική και σίγουρα από σπίτι και όταν την ξαναδώ -ελπίζω πως θα την ξανασυναντησω δηλαδη...
- θα την βγάλω και φωτογραφία να τη δείτε. Εάν κάποιος την έχασε ας μου απαντήσει για να του πω το κινητό μου.
Επίσης εγώ τι μπορώ να κάνω? Να την ζητήσω από τον κύριο που την ταίζει τώρα? Γιατί δεν έχω ξαναδεί γατί τόσο χάλια και πόναει η ψύχη που σκέφτομαι πως είναι έτσι.
Θα ενημερώνω για ότι νέο έχω σχετικά με τη γατούλα όσο πιο συχνά μπορώ γιατί έχω σχολείο & πολλά φροντιστήρια. Ευχαριστώ για καθε βοήθεια εκ των προτέρων!
Υ.Γ: Ρώτησα κτηνιατρειο στην περιοχη μου και κανεις δεν την αναζητησε.Τη Δευτέρα θα ρωτήσω και στο Ρετζίκι (εγώ μένω στο Ασβεστοχώρι στη Θεσ/νίκη) και εύχομαι να βρει γρήγορα το σπιτάκι της!
- θα την βγάλω και φωτογραφία να τη δείτε. Εάν κάποιος την έχασε ας μου απαντήσει για να του πω το κινητό μου. Επίσης εγώ τι μπορώ να κάνω? Να την ζητήσω από τον κύριο που την ταίζει τώρα? Γιατί δεν έχω ξαναδεί γατί τόσο χάλια και πόναει η ψύχη που σκέφτομαι πως είναι έτσι.
Θα ενημερώνω για ότι νέο έχω σχετικά με τη γατούλα όσο πιο συχνά μπορώ γιατί έχω σχολείο & πολλά φροντιστήρια. Ευχαριστώ για καθε βοήθεια εκ των προτέρων!
Υ.Γ: Ρώτησα κτηνιατρειο στην περιοχη μου και κανεις δεν την αναζητησε.Τη Δευτέρα θα ρωτήσω και στο Ρετζίκι (εγώ μένω στο Ασβεστοχώρι στη Θεσ/νίκη) και εύχομαι να βρει γρήγορα το σπιτάκι της!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα.
13-03-11
11:35
Λοιπον στις 3 Ιανουαριου ανεβαινα στο Παπανικολαου και ειδα μια γατα που ταιριαζει απολυτα στην περιγραφη σου!
Ειχα μολις χτυπησει (και σπασει) το δαχτυλο μου στην πορτα του αυτοκινητου οποτε δεν μπορουσαμε να σταματησουμε,
αλλα μου εκανε εντυπωση γιατι μου φανηκε καθαροαιμη Περσιας η γατουλα. Ηταν κρεμ και γλυκητατη, αλλα παρα πολυ βρωμικη.
Επειδη ξαναανεβηκα στο νοσοκομειο μετα απο λιγες μερες, ειχα το νου μου για τη γατα, αλλα δεν την ξαναειδα.
Στο Ρετζικι που ειμαι εγω παντως δεν παιζει καμια αφισα για τη γατα στο pet shop κτλ.
Αν οντως μπορεις να την ζητησεις και να την παρεις απο τον κυριο που την ταιζει, εγω θα σου προτινα να το κανεις,
διοτι δυστυχως η γατουλα οντας και περσικη χρειαζεται αμεσα φροντιδα και πλυσιμο (και μαλλον και κουρεμα).
Εαν χρειαστεις καποια βοηθεια η οτιδηποτε αλλο μη διστασεις να επικοινωνησεις μαζι μου!
Νομιζω οτι αυτη η γατα μολις καθαριστει θα ειναι ενα πραγματικο πανεμορφο γατι και θα βρει πολυ ευκολα ενα καινουριο σπιτι.
Καλη επιτυχια και περιμενουμε νεα!
Ειχα μολις χτυπησει (και σπασει) το δαχτυλο μου στην πορτα του αυτοκινητου οποτε δεν μπορουσαμε να σταματησουμε,
αλλα μου εκανε εντυπωση γιατι μου φανηκε καθαροαιμη Περσιας η γατουλα. Ηταν κρεμ και γλυκητατη, αλλα παρα πολυ βρωμικη.
Επειδη ξαναανεβηκα στο νοσοκομειο μετα απο λιγες μερες, ειχα το νου μου για τη γατα, αλλα δεν την ξαναειδα.
Στο Ρετζικι που ειμαι εγω παντως δεν παιζει καμια αφισα για τη γατα στο pet shop κτλ.
Αν οντως μπορεις να την ζητησεις και να την παρεις απο τον κυριο που την ταιζει, εγω θα σου προτινα να το κανεις,
διοτι δυστυχως η γατουλα οντας και περσικη χρειαζεται αμεσα φροντιδα και πλυσιμο (και μαλλον και κουρεμα).
Εαν χρειαστεις καποια βοηθεια η οτιδηποτε αλλο μη διστασεις να επικοινωνησεις μαζι μου!
Νομιζω οτι αυτη η γατα μολις καθαριστει θα ειναι ενα πραγματικο πανεμορφο γατι και θα βρει πολυ ευκολα ενα καινουριο σπιτι.
Καλη επιτυχια και περιμενουμε νεα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελευταία επεξεργασία:
ramon1
Νεοφερμένο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 11 μηνύματα.
13-03-11
14:56
Μόλις γύρισα από το μάθημα και πολύ χάρηκα με την απάντηση!!
Θα πάω να την ξαναψάξω σήμερα και αύριο θα ξαναμιλήσω με τον κύριο... Αν δεν μου τη δώσει τι κάνω?Πρακτικά δεν είναι δικιά του. Να του πω να το πάει στον κτηνίατρο τουλάχιστον? Αν δεν ενδιαφερθεί? Με βλέπω να τη βουτάω και να φεύγω

Εχετε κατά νου κάποιον που να μπορούσε να την κρατήσει? Μήπως θα μπορούσατε εσείς?
Να σας δώσω μήπως το κινητό μου? Γιατί αν φέρω κι άλλο ζώο στο σπίτι με βλέπω δολοφονημένη
(έχουμε ήδη 4 γάτες -μια απο αυτές με χρόνια προβλήματα- και πριν κανα μήνα βρήκαμε και ένα σκυλάκο χτυπημένο τον όποιο επίσης κραταμε και χρειάζετε εγχείρηση) Οπότε και το ταμείον είναι μείον και δε θα μπορέσω ούτε καν για κούρεμα να την πάω...(Θα κάνω ότι μπορώ)
Ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση και ελπίζω να επιστρέψω με φωτό της γατούλας για να δείτε την αφεντιά της!
Αα και ξέχασα να πω... περαστικά και ελπίζω να είστε καλά!
Θα πάω να την ξαναψάξω σήμερα και αύριο θα ξαναμιλήσω με τον κύριο... Αν δεν μου τη δώσει τι κάνω?Πρακτικά δεν είναι δικιά του. Να του πω να το πάει στον κτηνίατρο τουλάχιστον? Αν δεν ενδιαφερθεί? Με βλέπω να τη βουτάω και να φεύγω

Εχετε κατά νου κάποιον που να μπορούσε να την κρατήσει? Μήπως θα μπορούσατε εσείς?

Να σας δώσω μήπως το κινητό μου? Γιατί αν φέρω κι άλλο ζώο στο σπίτι με βλέπω δολοφονημένη
(έχουμε ήδη 4 γάτες -μια απο αυτές με χρόνια προβλήματα- και πριν κανα μήνα βρήκαμε και ένα σκυλάκο χτυπημένο τον όποιο επίσης κραταμε και χρειάζετε εγχείρηση) Οπότε και το ταμείον είναι μείον και δε θα μπορέσω ούτε καν για κούρεμα να την πάω...(Θα κάνω ότι μπορώ)
Ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση και ελπίζω να επιστρέψω με φωτό της γατούλας για να δείτε την αφεντιά της!

Αα και ξέχασα να πω... περαστικά και ελπίζω να είστε καλά!
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα.
13-03-11
15:10
Ευχαριστω για τα περαστικα καταρχην, ειμαι μια χαρα.
Εαν δεν ενδιαφερεται ο ιδιος να την παει στον κτηνιατρο και να τη φροντισει, δε βλεπω το λογο να μην σου επιτρεψει να την παρεις.
Η αληθεια ειναι οτι και εμενα μου ειναι πολυ δυσκολο να την κρατησω, μπορεις να βαλεις μια αγγελια για αναζητηση φιλοξενιας ομως στις αγγελιες. Εαν καταφερεις να την παρεις και δε θελουν οι γονεις σου με τιποτα να την κρατησετε στο σπιτι και δεν εχει βρεθει καποιος αλλος, μιλαμε με προσωπικο μυνημα και θα βρουμε μια λυση.
Επισης αν καταφερεις να την παρεις ενημερωσε εδω και θα σε βοηθησω με κτηνιατρο αν χρειαστει και ο,τι αλλο προκυψει.
Ελπιζω να εχουμε θετικα αποτελεσματα.
(Αν δεν εχεις χρονο και ιντερνετ να ασχοληθεις με αγγελιες, θα βαλω εγω οκ?)
Εαν δεν ενδιαφερεται ο ιδιος να την παει στον κτηνιατρο και να τη φροντισει, δε βλεπω το λογο να μην σου επιτρεψει να την παρεις.
Η αληθεια ειναι οτι και εμενα μου ειναι πολυ δυσκολο να την κρατησω, μπορεις να βαλεις μια αγγελια για αναζητηση φιλοξενιας ομως στις αγγελιες. Εαν καταφερεις να την παρεις και δε θελουν οι γονεις σου με τιποτα να την κρατησετε στο σπιτι και δεν εχει βρεθει καποιος αλλος, μιλαμε με προσωπικο μυνημα και θα βρουμε μια λυση.
Επισης αν καταφερεις να την παρεις ενημερωσε εδω και θα σε βοηθησω με κτηνιατρο αν χρειαστει και ο,τι αλλο προκυψει.
Ελπιζω να εχουμε θετικα αποτελεσματα.
(Αν δεν εχεις χρονο και ιντερνετ να ασχοληθεις με αγγελιες, θα βαλω εγω οκ?)
riu&melo
Νεοφερμένο μέλος
Η βικυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα.
23-03-11
13:18
φωτο υπάρχει κορίτσια?
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
30-03-11
13:09
Θα βοηθουσε αν βαζατε φωτογραφιες

DKL
Νεοφερμένο μέλος
Η DKL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
24-05-11
19:52
Εχω χάσει γατάκι περσίας παιδιά εδώ k μήνες, την έψαξα παντού στην περιοχή (40 εκκλησιες) k δεν την βρήκα k τώρα έμαθα για το site. Είναι ασημι το χρώμα της και γέμιζε τζίβες αμέσως αν δεν το χτένιζες για κάνα δυο μέρες k ανησυχώ πολύ "γιαυτην". plz πείτε μου αν ακούσετε κάτι. Την έχω photo στο avatar. Θα με σώσετε αλήθεια (
(
(Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum