moukelis
Επιφανές μέλος
Χωρίς να βγείτε καν από το πάπλωμά σας, και με το πάτημα ενός απλού κουμπιού, σερβίρεται στο κρεβάτι σας ένα ελαφρύ γλυκάκι με σαντιγύ γουργουρίσματος.
Αν είστε περισσότερο κλασσικός τύπος, ιδανικός από το μενού μας είναι ο μπεζ Μπεζές. Γλυκός και παιχνιδιάρης, με καρδιά από άχνη ζάχαρη και μάτια από αμύγδαλο και μέλι, θα σας συντροφεύσει στο πρωινό στο κρεβάτι και θα σας κόψει τη λιγούρα με χάδια.

Αναζητάτε κάτι δροσιστικό και γλυκό αντί για το απογευματινό σας καφεδάκι; Ο Sorbet με τη γούνα παρασκευασμένη από 100% φρέσκα πορτοκάλια Valencia θα σας σερβιριστεί στην αγκαλιά σας άμεσα για να σας χαλαρώσει με τα νάζια και το γουργουρητό του.

Είστε οπαδός της υγιεινής διατροφής;Ο Plum,με γούνα παρασκευασμένη από φρέσκα δαμάσκηνα θα σας γυμνάσει με τα παιχνίδια του και θα κάψει τις περιττές θερμίδες με τα χάδια του. Διαθέτει ενσωματωμένη καραμούζα για περαιτέρω ενθάρρυνση του αθλητή.

Όλα μας τα γλυκάκια είναι χειροποίητα, από τη μαμά-ζαχαροπλάστη Μισιρλού, την οποία ανακαλύψαμε ως ανερχόμενο αστέρι της ζαχαροπλαστικής, ενώ ήδη είχε φουρνίσει τα πρώτα της γλυκάκια. Φρεσκότατα και γευστικά, με ημερομηνία παρασκευής 12-06-2011,πληρούν όλες τις προδιαγραφές του εμβολιασμού και των αποπαρασιτώσεων. Τα γλυκάκια δεν επιθυμούν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του ζαχαροπλάστη, όπως η μαμά, κι έτσι αναζητούν γκουρμέ γατογονείς που θα τα στειρώσουν όταν ξυπνήσει το έμφυτο ταλέντο τους. Καθώς έρχεται χειμώνας και δε χρειάζονται ψυγείο,προορίζονται μόνο για μέσα στο σπίτι.
Για delivery (Θεσσαλονίκη,αλλά αν έχετε μεγάλη λιγούρα ίσως κάτι κάνουμε και για άλλες περιοχές),τηλεφωνήστε στο 6945061049.
Αριθμός microchip Σορμπέ: 941000014110711
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Για να σας μπει καλα ο μηνας!Τι λαχταριστά καμάρια είναι αυτά!!!!!![]()

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Και πολύ όμορφα γατόνια και πολύ ωραίες φωτογραφίες!
Εύχομαι ολόψυχα να βρουν ένα πολύ καλό σπίτι!

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστουμε πολυ!Και πολύ όμορφα γατόνια και πολύ ωραίες φωτογραφίες!
Εύχομαι ολόψυχα να βρουν ένα πολύ καλό σπίτι!![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Myrtle
Διάσημο μέλος
Θεέ μου τι απίστευτα γατάκια!

Και πόσο τέλειες φωτογραφίες... Απορώ πως μπορείς και βγάζεις τόσο καλές φωτογραφίες! Ο δικός μου δεν κάθεται ακίνητος λεπτό!

Τους εύχομαι ό, τι καλύτερο!

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Τσυχούλες μου!!!
Πανέμορφα είναι Δώρα και οι φωτό άπαιχτες!!!
Καλή τύχη!
irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτο εγω το λεω καλλιτεχνικο δημιουργημα !!!!
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγραψες παλι Δωρα
Φανταστικα τα γατογλυκα (και πεντακαθαρα!)!
moukelis
Επιφανές μέλος
Eυχαριστουμε πολυ!
Οι φωτογραφιες ειναι της Θενιας,της φιλης μου που μενει με την Ηλενια μας.Μακαρι να εχουν καλη τυχη,τους αξιζει!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool