Έχουμε χρέος να κάνουμε κάτι!!

kostasss

Νεοφερμένο μέλος

Ο kostasss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 63 μηνύματα.
εχει ελληνικους υποτιτλους.πρεπει να το δουνε ολοι. προωθηστε το οπου μπορειτε.. ειναι ντοκυμαντερ ! προσοχη υπαρχουν πολυ σκληρες εικονες μεσα αλλα αξιζει θα καταλαβετε πολλα !!

https://video.google.com/videoplay?docid=-5165231031895551470

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχχχχ...δεν μπορω να το δω..:(:cry::cry::cry::(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για οσυς δεν αντεχουν σκληρες εικονες, δεν μας κανεις μια περιληψη;;;
:redface::redface:
Το προτιμω...... Και πες μας ποιο ειναι το προβλημα και πως θα μπορουσαμε να συνδραμουμε.....

Για οσυς δεν αντεχουν σκληρες εικονες, δεν μας κανεις μια περιληψη;;;
:redface::redface:
Το προτιμω...... Και πες μας ποιο ειναι το προβλημα και πως θα μπορουσαμε να συνδραμουμε.....

συμφωνω! δεν θελω να βλεπω τετοια!

ειναι ντοκυμαντερ ,εξηγει για πιο λογο γινονται ..και γω δεν το εχω δει ολο:cool:

εγω το εχω δει ολο κ πραγματικα φοβαμαι να το ξαναδω

Πωπω εγω μεχρι τις γατες στους θαλαμους αεριων αντεξα.. παω να αγγαλιασω λιγο τα δικα μου να παρω κουραγιο και θα δω τα υπολοιπα σιγα σιγα αλλη μερα....ουφ...!

δεν μπορω να φανταστω οτι ειμαστε τοσο μηδενικοι τοσο εγωιστες κριμα

ειναι καλο να το δουν οι "αδρανεις" φιλοζωοι. εγω μεχρι εκει που ειδα καταλαβα ενα πραγμα οτι τα ζωα αξιζουν περισσοτερο απο εμας. δεν το εχω δει ολο και ουτε προκειτε.ειδα μεχρι τη σκηνη που βαζουν το σκυλακι στο σκουπιδιαρικο κ εκεινο μας κοιταει στα ματια! ειναι πολυ πιρκα! φρικη..για 2 ωρες περιπου πηγαινα πανω κατω μεσα στο σπιτι ,ειχα τρομερα νευρα και δεν μπορουσα να κοιμηθω για 2 βραδιες και οποτε το σκευτομαι παθαινω σοκ:(

Παιδια σορι, αν το δω θα χρειαστω αντικαταθλιπτικη αγωγη Και μονο η περιγραφη μου αρκει :(:(:(
Η δικη μας συνδρομη τι αντικειμενο εχει;;; Να κανουμε κατι πως;

Μπορεις να το μεταδωσεις οπου μπορεις και απο κει και περα υπαρχουν πραγματα κανεις εξαρταται ποσο θελεις να επηρεαστεις η να αναμιχθεις... εγω μετα απο κατι τετοια αποφασισα να μη τρωω ζωα και να μη συμβαλλω σε ολο αυτο... σε πληροφορω οτι, απο τοτε που το αποφασισα εχω ηδη επηρεασει με την αγοραστικη μου δυναμη το σουπερμαρκετ απ οπου ψωνίζω... οι σαλατες βαλεριανας που επαιρνα, ενω πριν ηταν λιγες γιατι δεν εφευγαν..., τωρα ειναι αφθοονες... το ιδιο και τα βετζεταμπλ νουντλς και τα βιολογικα προιοντα.. εξισου πριν ενα μηνα εβαλαν και προιοντα για χορτοφαγους αυστηρα οπως γαλα σογιας η μπιφτεκια λαχανικων....:D:up:

Για αυτό το βίντεο πρέπει να συμφωνήσουν όλα τα κανάλια στην Ελλάδα και να το δείχνουν επι μια ολόκληρη ημέρα. :mad:

Εγώ το είδα όλο προχθές. Είναι χωρισμένο σε "κεφάλαια" και δείχνει σκληρές εικόνες από το βασανισμό των ζώων σε σφαγείο για κρέας ή μαλλί μέχρι το βασανισμό που υποστούν τα ζώα σε ένα τσίρκο για να κάνουν αυτό που ζητάνε τα "αφεντικά". Αναφέρεται επίσης και στα ζώα του ωκεανού.

Όταν το βλέπεις είναι να σκέφτεσαι τι ωραία που θα ήταν να εμφανιζόσουν εκεί ξαφνικά με ένα τούβλο στο χέρι και να τους το κοπάναγες στο κεφάλι μέχρι να ψοφήσουν αυτά τα κτήνη-βασανιστές. :mad:

-petros

Αυτό το βίντεο το είχα δει πριν καιρό στο κανάλι του Τηλεφως. Έφριξα. Ειδικά με τη σκηνή που γδέρνουν το ζωντανό ζωάκι και το παρατάνε σε μια γωνιά. Τέτοιο βλέμμα δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ. Συμφωνώ ότι πρέπει να το δείξουν όλα τα κανάλια. Όχι για να αηδιάσει ο κόσμος και να φάνε το φαγητό τους τα παιδιά, αλλά για να συνειδητοποιήσουν όλοι τί γίνεται. Η γνώση φέρνει δράση και προκαλεί αντίδραση. Γιατί πρέπει να καθόμαστε και να βλέπουμε μόνο σαχλές σειρές, διαφημίσεις και ειδήσεις;

Για ακόμα μια φορά η περιγραφή αρκεί...:cry:
Και πάντα έχω την ίδια αντίδραση γυροφέρνω στο δωμάτιο, με πονάει το στομάχι, σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω....ΣΚΑΩ:mad::mad:
Τον τελευταίο καιρό με τόσα topics πραγματικά δεν ξέρω πως να αντιδράσω....γιατί δεν αρκεί το τι θα κάνω εγώ προσωπικά, αυτά τα θέμετα απαιτούν συλλογική προσπάθεια και πάνω απ'όλα κρατική μέριμνα...
Και σε αυτό το σημείο είναι που σκάω περισσότερο.:mad::mad::|

Παιδια, έχω φρικάρει... Θα κάνω εμετό! Να βγάλω ότι συμπάθεια έχω για τον περίφημο Ανθρωπο... Δεν μπορώ πια!
Ναι να το δείξουν δημοσίως για να φρικάρουν τα παιδιά και οι μεγάλοι και να μη τρώνε τίποτε και ...δεν μπορώ ν' αρθρώσω λέξη από το σοκ!
Γεια σας

Εγω παιδια τα βλεπω σιγα σιγα κι οσο αντεχω... και επειδη με πειραζουν παρα πολυ ο μονος τροπος που βρηκα να αισθανομαι καλυτερα λιγο μετα ειναι να κανω αμεσως κατι γι αυτα, να τα στελνω σε οσους περισσοτερους μπορω και να γραφω σε ολα αυτα. Εξισου να ενισχυω οικονομικα οργανισμους που μπορουν να δρασουν οπως η Wesna - PETA BUAV κλπκλπ

Κτήνη είμαστε τελικά. Είχα δει κ κάτι παρόμοιο πριν από κάποιους μήνες από τον Thanassi κ με είχε πιάσει κατάθλιψη. Δεν έχω λόγια.....Πραγματικά....

sorry δε θα το δω...

Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να τοδ ω... Από τις περιγραφές όλων καταλαβαίνω περί τίνος πρόκειται... Ενα παρόμοιο ντοκυμαντέρ είναι ο λόγος που έχω 7 χρόνια να βάλω κρέας στο στόμα μου....

Δεν παίζει να το δω.....αν και νομίζω ότι έχω δει την αρχή....και δεν άντεξα πολύ...

Το μόνο που ξέρω είναι ότι καλά όλοι εμείς οι φιλόζωοι... που ανταλλάζουμε email και βάζουμε υπογραφές....
Με τους υπόλοιπους εκεί έξω (και είναι οι πιο πολλοί) Τί μπορεί να γίνει για να τους ξυπνήσουμε απο τον παραμυθένιο και βαθύ λύθαργο????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back