margs
Νεοφερμένο μέλος
Ειναι η πρωτη φορα που συμμετεχω στο φορουμ, πολλες φορες το σκεφτηκα αλλα αυτη την φορα ειμαι απελπισμενη
Εχω ενα γατακι .. ολοι εχετε βεβεα αλλα το δικο μου ειναι κουφο .. ντιπ για ντιπ.
Τωρα ειναι ενος μηνα περιπου και με εχει γδαρει .. με δαγκωνει και με γρατζουναει ολη την ωρα.. δυνατα
Παρολο που το ξερω οτι δεν με φοβαται και με εμπιστευεται .. γιατι το εχω απο ημερων .
το ξερω επισης οτι μπορει να του φενεται παιχνιδι αλλα ΔΕΝ ειμαι .
Τι να κανω?
Εχω και αυτο το προβλημα επικοινωνιας ...
Δεν ειναι τραγικο βεβεα γιατι κατα τα αλλα τα βρισκουμε αλλα κανει μια διαφορα .
:-)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TONK
Νεοφερμένο μέλος
Καλό είναι να μάθει και το "Μη" αλλά πολλές φορές δεν πιάνει γιατί όπως στα μικρά παιδιά λες μη το ίδιο ισχύει και σε αυτή την περίπτωση...
Γενικώς πρέπει να βρεις παιχνίδια που κινούν το ενδιαφέρον του. Όχι μόνο αγοραστά. Παιχνίδια από οτιδήποτε...μπαλίτσες απο χαρτί, κούτα με τρύπα κλπ. Έχω δει ότι μπορούν να παίξουν με τα πάντα, απλώς μετά από λίγο βαριούνται τα ίδια και τα ίδια, άρα πρέπει να χρησιμοποιείς τη φαντασία σου για να του βρεις νέα παιχνίδια...
Επίσης, μια λύση είναι να πάρεις και δεύτερο γατάκι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Δοκιμασε αυτο με το κουκλακι που ανεφερε η TONK ,και ισως ενα ψεκαστηρι με νερο οταν κανει κατι που δεν πρεπει.Επισης μπορεις να το σηκωνεις και να το φυσας στο μουτρακι,ετσι τα μαλωνουν οι μαμαδες τους.
margs
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες
Βασικα πολλες φορες τον φυσαω στο προσωπο και ψιλοπιανει αν και ειναι πεισματαρης
Βρισκει μονος του παιχνιδια στο δωματιο μου ολη την ωρα - γιαυτο σε λιγο καιρο θα μου το χει γκρεμισει και το δωματιο αλλα θα προσπαθησω να του κεντριζω το ενδιαφερον με συγκεκριμενα πραγματα.
Θα δοκισω και αυτο με το νερο :-)
Ευχαριστω
yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαλλον λαθος το χαρακτιριζεις...ολα τα γατακια εχουν ορεξη για παιχνιδι και το δαγκωμα ειναι παιχνιδι για αυτα αλλα και ευκαιρια για μαθηση...μην ξεχνας οτι τα γατακια ειναι αιλουροειδη και ειναι στην φυση τους η επιθεση...το καλυτερο που μπορεις να κανεις κατα την δικη μου γνωμη ειναι ειτε να του παρεις ενα παιχνιδι που να μπορει να δαγκωνει και να γδαρνει ειτε να του φερεις ενα γατακι για να παιζουν μαζιΚαλημερα σας!
Ειναι η πρωτη φορα που συμμετεχω στο φορουμ, πολλες φορες το σκεφτηκα αλλα αυτη την φορα ειμαι απελπισμενη
Εχω ενα γατακι .. ολοι εχετε βεβεα αλλα το δικο μου ειναι κουφο .. ντιπ για ντιπ.
Τωρα ειναι ενος μηνα περιπου και με εχει γδαρει .. με δαγκωνει και με γρατζουναει ολη την ωρα.. δυνατα
Παρολο που το ξερω οτι δεν με φοβαται και με εμπιστευεται .. γιατι το εχω απο ημερων .
το ξερω επισης οτι μπορει να του φενεται παιχνιδι αλλα ΔΕΝ ειμαι .
Τι να κανω?
Εχω και αυτο το προβλημα επικοινωνιας ...
Δεν ειναι τραγικο βεβεα γιατι κατα τα αλλα τα βρισκουμε αλλα κανει μια διαφορα .
:-)

myrtos
Δραστήριο μέλος
ισχύει. Ένα από τα μωρά που έχω δώσει είναι ετσι.
Μιλάμε για επίθεση όχι αστεία. Όταν το κάνει κράτα τον και από το σβέρκο για λίγο ακίνητο μια δυο δεν θα του αρέσει καθόλου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum