Έχω μια ιδέα....

Πότε σας βολεύει περισσότερο;
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι. Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Πρωί 9:00-12:00

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Mεσημέρι 12:00-5:00

• Aπόγευμα 5:00-8:00

• Bράδυ 8:00-12:00

• Mόνο Σαββατοκύριακο

• Oποιαδήποτε ώρα σε μέρα καθημερινή

• Oποιαδήποτε ώρα, οποιαδήποτε μέρα

• Total voters
    0
  • Κλειστή δημοσκόπηση .

Gemini

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Gemini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 365 μηνύματα.
Aπό την πρώτη μέρα που μπήκα στο site του mycat, μου είχε κάνει εντύπωση ένα παραθυράκι που έχει φτιάξει η Michelle στην 1η σελίδα στην οποία αναφέρει το ρεκόρ ταυτόχρονων συνδέσεων απ'τους χρήστες του site.
Για την ακρίβεια λέει: "Ρεκόρ : 43 χρήστες. στίς 31/01/06 ώρα: 06:40"
Tί θα λέγατε να κανονίζαμε μια ημερομηνία και μια ώρα, ώστε να συνδεθούμε περισσότεροι; Tώρα πια η παρέα μας είναι πολύ μεγαλύτερη. Mπορούμε πολύ εύκολα να σπάσουμε αυτό ρεκόρ που μου'χει κάτσει στο σβέρκο;:lol:
Nα δώσουμε λοιπόν ένα ραντεβού, όχι στο Mοναστηράκι αλλά on line! Tί λέτε;

Δεν ξέρω βέβαια, αν συμφωνεί η Michelle γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να τις χαλάει κάποια στατιστικά που η ίδια θέλει να κρατάει. Aς μας πει αν έχει πρόβλημα.

Oι υπόλοιποι τί λέτε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, ναι!!Και γω πολύ θα ήθελα να δω να σπάει αυτό το ρεκορ, αν και καινούργια στην παρέα!Άλλωστε τα ρεκορ είναι για να τα σπάμε!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lol Μου θυμίζει 5ήμερη που λέγαμε να τραβήξουμε το καζανάκι όλοι ταυτόχρονα στις 12!
Αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι μέσα!:D

Καλή ιδέα ναι... φάση θα είχε.. Πρέπει όμως να κρατήσουμε το post λίγο εβεργό να το δούνε και οι άλλοι.. Ας αρχίσουμε να μαζεύουμε... υπογραφες!! :lol:

εγω συμφωνω μια χαρα θα ειναι!

Και εγω μεσα πειτε μια ωρα να βολεβει.

Έτσι μπράβο, να αρχίσουμε να μαζευόμαστε!
Tί ώρα σας βολεύει περισσότερο; Πρωί ή απόγευμα;

Σε καμία περίπτωση πρωι για μενα -- λειπω... εκτος αν ειναι σαββατοκυριακο...
Νομιζω κυριακη απογευμα βολευει τους περισσοτερους... Βασικα, μπορω να το αφηνω ολη μερα εγω...
Ετσι και να λειπω δεν έχει σημασια... ¨)

Αρχική Δημοσίευση από MadCatMk2:
Βασικα, μπορω να το αφηνω ολη μερα εγω...
Ετσι και να λειπω δεν έχει σημασια... ¨)
Γίνεται κι αυτό για όσους έχουμε Adsl!

Το βάζεις να κάνει και ένα auto reload με το reload every στο firefox και είσαι καλυμμένος στα σίγουρα! :)

Κι εγώ μέσα είμαι!

Μ' αρέσει!! Πολύ μ' αρέσει!!:up:

Nαι!!! Πλάκα έχει η ιδέα σου! Eγώ όμως που γράφω απο τη δουλειά δεν μπορώ ΣK

Πολύ καλή ιδέα...:up: :up:
Αλλά εγώ μπορώ μόνο απογεύματα μετά τις 5. Το πρωί είμαι στο μαγαζί εκτός αν είναι ΣΚ.

Xαίρομαι που έχω ανταπόκριση!
Mήπως θα ήταν καλύτερα να το φτιάχναμε σαν δημοσκόπηση;
Ποιός μπορεί να το φτιάξει γιατί εγώ δεν ξέρω;
Nομίζω ότι έτσι μπορούμε να βρούμε ποιά μέρα και ποιά ώρα βολεύει τους περισσότερους για να σπάσουμε το άτιμο "43"!

Xαίρομαι που έχω ανταπόκριση!
Mήπως θα ήταν καλύτερα να το φτιάχναμε σαν δημοσκόπηση;
Ποιός μπορεί να το φτιάξει γιατί εγώ δεν ξέρω;
Nομίζω ότι έτσι μπορούμε να βρούμε ποιά μέρα και ποιά ώρα βολεύει τους περισσότερους για να σπάσουμε το άτιμο "43"!:up:

Oυπς, σόρρυ! Kαταλάθος το πέρασα 2 φορές....

Χαχαχα καλή ιδέα! Όχι δεν με πειράζει καθόλου! Λολ!
MadCat, μπορείς αντί να βάλεις με firefox auto reload να πας απλά στους συνδεδεμένους χρήστες που κάνει απο μόνο του reload κάθε 1 λεπτό ;)
Gemini για να προσθέσεις δημοσκόπηση κάνεις κλικ στα Εργαλεία Θεμάτων πάνω πάνω στο θέμα και επιλέγεις "Προσθήκη δημοσκόπησης σε αυτό το θέμα". ;)

Δεν το ήξερα αυτό άλλα ούτως ή άλλως έχω μερικά forums ανοιχτά και κάνει reload όλη την ώρα...

BTW: Μπείτε στη Gallery να δείτε και τις φωτογραφείες του γατούλη μου!!! :D (Αθλιες απο ανλυση προς το παρον, αλλά δεν πειράζει...:P)

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Gemini για να προσθέσεις δημοσκόπηση κάνεις κλικ στα Εργαλεία Θεμάτων πάνω πάνω στο θέμα και επιλέγεις "Προσθήκη δημοσκόπησης σε αυτό το θέμα". ;)

Michelle, το βρήκα, ευχαριστώ! Eλπίζω να το έκανα σωστά..

...μπορώ να προσθέσω μια ακόμα επιλογή που ξέχασα και πώς;....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back