Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν πάει άλλο, τι να την κάνω, για να την βάλω φαΐ δεν υπάρχει περίπτωσηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

περα απο την πλακα ρωτα παντως και τον κτηνιατρο σας δεν χανεις τπτ...

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
Δοκίμασε να την παίξεις ή να της αποσπάσεις την προσοχή με κάτι άλλο εκείνες τις στιγμές. Τα ίδια νάζια μου κάνει τελευταία και ο Φένστερ (νάζια=κάθεται έξω απ' την κουζίνα και ουρλιάζει) και βρήκα ότι ένα καλαμάκι του καφέ και λίγη αγκαλιά λύνει άμεσα όλα τα προβλήματα.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
Γιατί και η δικιά μου η γιαγούλα (15ετών παρακαλώ) πέρασε μία περίοδο λαιμαργίας και τελικά διαπιστώσαμε ότι είχε υπερθυροειδισμό, εξού και η υπερβολική πείνα. Για δες το.......
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλά και η δική μου (17 ετών) έκανε διάφορα κουλά τη μιά την έπιανε λαιμαργία, την άλλη φώναζε χωρίς λόγο για ώρες, την άλλη τα έπαιρνε χωρίς λόγο τελικά στις αιματολογικές που κάναμε είχε και η δική μου υπερθυρεοειδισμό. Τώρα παίρνει το χάπι της και έχει ψιλοηρεμήσει. Βέβαια δεν έχει κόψει τελείως τα παλαβά π.χ. σηκώνεται από το κουτί της για να πάει κάπου της φωνάζεις Σίντυ έλα δω, σε κοιτάει και ξαφνικά ξαναμπαίνει στο κουτί μάλλον ξεχνάει τι ήθελε να κάνει.
Τι να πεις άμα γερνάνε έχουν και αυτές οι κακομοιρούλες τα δικά τους.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ μοιάζει με την προηγούμενη που είχα η κουκλίτσα σου
:kiss:.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Τί έγινε τελικά miam?Πωπω, θα την πάω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο τουλάχιστον. Εγώ άρχισα να πιστεύω ότι βαριέται και το μόνο που σκέφτεται είναι το φαΐ. Αλλά και να βαρεθεί δύσκολο είναι, όλο και κάτι κάνουμε είτε μαζί είτε μόνη της![]()
Της έκανες εξετάσεις? Όλα καλά?
CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομίζω ότι η γστούλα μου έπαθε μαλάκυνση, δεν εξηγείται αλλιώς!!! Την βάζω να φάει, τρώει (όλο το φαγητό που της βάζω) και μετά από 10 λεπτά περίπου μου ζητάει πάλι φαγητό! Γίνεται ενοχλητική μετά από λίγο, πάω στην κουζίνα να πιω νερό και έρχετε και τρίβεται στα πόδια μου και ουρλιάζει! Όταν βλέπω τηλεόραση ρίχνει ότι έχει πάνω στον πάγκο για να σηκωθώ και να αρχίσει όλο το παραπάνω!!!Δεν πάει άλλο, τι να την κάνω, για να την βάλω φαΐ δεν υπάρχει περίπτωση
Μάλλον κάτι άλλο παίζει...Ίσως δεν παίρνει τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός της...Ο γιατρός τι είπε;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool