Έχω πρόβλημα μεγάλοοο! -Συνεχές νιαούρισμα και λέρωμα εκτός αμμολεκάνης

elenidn

Νεοφερμένο μέλος

Η elenidn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα.
καταρχήν καλησπέρα σε όοοοολους!χρειάζομαι τη βοηθειά σας γτ τα έχω παίξει!!μόλις πρίν 15 μερες πήρα ένα γατάκι...αύριο θα γίνει 2 μηνών!!ωσόσο από τη πρώτη μέρα νιουρίζει παρα παρα πολύ ..νιαουρίζει οοοτι κ αν κάνει..παίζει και νιαουρίζει , τρέχει κ νιαουρίζει,καθεται στο καναπέ κ νιαουρίζει ... κ μάλιστα όσο πιο δυνατά μπορεί...:hmm:και το χειρότερο όλων?? τισ 3 τελευταίες μέρες (μαλλον απο αντίδραση)κατουράει οοοοοοπου βρει...:mad:πάνω σε ρούχα,στη σιδερώστρα,πάνω στο καναπέ,στο πάτωμα,στο κρεβάτι..παντού σασ λέω!!!εχω απογοητεθτεί πάρα πολύ...νομίζω πωσ ολα αυτά τα κάνει επίτηδες μα δε ξέρω γτ....:/:βοηθήστε μεεεεεεε!!!!εχω απελπιστεί!!!!
ευχαριστώ πολύυυ όλουσ σας!!!:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

στον κτηνιάτρο για ένα πρώτο έλεγχο το πήγες; Ειναι πιθανό να πονάει κάπου για να φωνάζει. Τα γατακια τόσο μικρά δεν νιαουριζουν, κλαίνε (γενικα οι γατες κατι θελουν να πουν όταν νιαουρίζουν). Ειναι πιθανό να πονάει ή να του λείπει η μαμα του. Την άμμο του, του την έδειξες? Τις πρώτες μέρες θελει λίγο προσοχή γενικότερα και λιγη εξτρα στοργή...εισαι η μανουλα του πια...Η πρώτη μου συμβουλη ισχύει, πρώτα κτηνίατρος και μετά τα υπόλοιπα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ με τη Νότα. Καλύτερα να πας σε έναν κτηνίατρο :)

στο κτηνίτρο θα το πάμε αύριο γτ μας είπε να το πάμε μετά τουσ 2 μήνες...μα ξέρετε τι κάνει ?όταν είναι στο δωμάτιο μόνο του δεν ακούγεται καθόλου ..όταν όμως είναι με κόσμο ώρες ώρες νιαουρίζει πολύυυυυ....αφήστε που κανα 2 φορές νιαούριζε και τα μεσάνυχτααααα...δε ξέρω τι να κάνω...και αν έχει κάτι ο κτηνίατρος θα το καταλάβει ??τι μπορεί να έχει??

μπορεί να πονάει για διάφορους λόγους ή μπορεί απλά να του λείπει η μαμα του...δεν σας έχει συνηθίσει ακόμη. Αν είναι πρόβλημα συμπεριφοράς και όχι υγείας θα φανεί. Πάντως αυτό το ότι κάνει την ανάγκη του παντού είτε είναι θεμα υγείας ή θέλει να τραβήξει την προσοχή σας...Μην ξεχασεις να το αναφέρεις στον γιατρό..

Ίσως απλά να ζητάει την προσοχή σου. Η μικρή μας όταν δώσαμε τα αδερφάκια της και έμεινε μόνη της βαριόταν... Και επειδή βαριόταν, νιαούριζε. ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ όμως! Κοντεύαμε να τρελαθούμε όλοι, άκουγα ΤΑ μπινελίκια από γονείς και γείτονες... Τη μαλώναμε, κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να σταματήσει, αλλά τίποτα. Μέχρι που μεγάλωσε και σταμάτησε. Ακόμα νιαουρίζει περισσότερο από όσες γάτες έχω δει, αλλά όχι τόσο επίμονα και ούτε μονίμως... Ελπίζω να συμβαίνει το ίδιο και με το γατάκι σου και να μην έχει πάθει κάτι...

αν νιαουριζει οταν ειναι καποιος παρω τοτε ζηταει την προσοχη του και θελει παιχνιδια,το οτι εκανε τις αναγκες του παντου μπορει να σημαινει οτι αφηνε το σημαδι του στο χωρο η εψαχνε να βρει το καταληλο μερος:lol: κοιταξε να παιζεις λιγο περισσοτερο μαζι του και ισως ηρεμησει :D

Το πήγες τελικά στον κτηνίατρο;;;

Αν δεν σταματησει παρε και ενα δευτερο γατακι.. εκει σιγουρα θα σταματησει:)

ο κτηνίατρος μας είπε πως είναι υγιέστατο...παλι καλα δλδ γτ ανησύχησα!!αύτές τις 2 μέρες είμαστε αγγελουδάκιαααα μπορώ να πώ!!!δεν έχει κάνει κμ αταξίαα(εννοώ την αταξία του να κάνει την ανάγκη του εκτός αμμολεκάνης)...σήμερα μάλιστα παίζαμε κ φουντώσαμε κ την ουρά μας γτ δε μπορούσαμε να τι πιάσουμε!!!χαχα!!!πλεόν δε νιαουρίζουμε κ τοοοσοο πολύ !!!αλλα νιαουρίζουμε ακομη που κ που !!! κυρίως όταν βαριόμαστε!!!μακάρι να ηρεμήσουμε λίγο !!κ ν μν ξανακάνουμε τα ίδια...

λερωμα εκτός αμμολεκάνης διαρκώς!!!

:hmm:παιδιά τι να πωωωω....δε ξέρω..το γατάκι μου λερώνει μια φορά τη μέρα τουλάχιστον εκτόσ αμμολεκάνης κ είναι σα να το κάνει επίτιδες...δλδ δε προειδοποιεί καν
!!!δε ξέρω τι αλλο να κάνω...εχει κατουρήσει όλουσ τουσ καναπέδεςςςςς:down:....αφήστε που δείχνει κ μια επιθετικόητητα ..εχω αρχίσει να το φοβάμαι ..αν κάνει τώρα έτσι ..πωσ θα κάνει αν μεγαλώσει ???μήπως κατουράει παντού επίιτηδες? εν τω μεταξύ παραασχολούμαι μαζί του οποτε δε το κανει επειδή δεν ασχολούμαι τόσο !!!:blink:πείτε μου καμιά ιδέα !!!:/:

Έχει πάντα καθαρή άμμο στη διάθεσή του;Τις υπόλοιπες φορές πάει στην άμμο του;Να παίρνεις τις ακαθαρσίες και να τις βάζεις πάλι στην άμμο να τις μυρίζει,και να περνάς την περιοχή που τα έκανε με ξύδι.

elenidn, δες και το σχετικό άρθρο της ruko.

Νομίζω ότι μαρκάρει την περιοχή του. Αν είναι κ σε ηλικία για ζευγάρωμα σίγουρα το κάνει. Πόσο μηνών είναι; Μήπως να σκεφτείς να το στειρώσεις γιατί αν δεν το κάνεις θα σου φύγει κ θα δημιουργηθούν κ ένα σωρό προβλήματα από αυτά που βλέπουμε κάθε μέρα στις αγγελίες του mycat, αλλά κ στο δρόμο

είναι μόλις 2 μηνών βρε παιδια ..τι να μαρκάρει τη περιοχή του ???παντα η αμμος του είναι καθαρή ...αλλα κάθε μέρα μας λερώνει κ ένα νέο χώρο ..έχει κανει την αναγκη του σε όλο το σπίτι σχεδόν...στο κρεβάτι,στουσ καναπέδες ,στα πατώματα,στα χαλιά...παντουυυυυυ σασ λέω!!!αφήστε που ειναΙ κ λίγο επιθετικό.....

στον κτηνιατρο το πήγες τελικα? απεκλεισες κάποιο πρόβλημα υγείας ? Εμείς δεν το ζούμε το γατουλάκι εσύ ξέρεις τι μπορεί να του φταίει. Αν άλλαξε κάτι στις συνθηκες της ζωης τους προφανώς αντιδρα (και επιμενω και παλι ΑΝ δεν ειναι θεμα υγείας)

ναι κ ειναι απολθτα θγιεσ..δεν εχει αλλα3ει κατι ..εμενα να σας πω την αλήθεια μ κάνει πολύ κακομαθημένο...αφήστε που απο τη μέρα π το πήραμε κάνει έτσι !!!!πφφφφφφφφφφφφ!!!!δε 3ερω!!!

Εμένα πάντως από χτες που δεν πήγαινε στην άμμο,τον έβαλα με λίγη άμμο στη γατοφόρο κλειστό μετά το φαγητό.Σε πέντε λεπτάκια είχε τελειώσει το θέμα(ενω πριν εγώ τον έβαζα στην άμμο κι αυτός έβγαινε) και από εκείνη την ώρα πάει μόνος του.Και είναι και παστρικός,λες και σκάβει για το μετρό πια...:lol:

Αυτό το πφφφφφφφφφ κάτι λέει...Τι είν τούτο πάλι???

Το πφφφ είναι όταν κάνει σαν να αναστενάζει;; Αν είναι έτσι, δεν είναι τίποτα ανησυχητικό :P
Όσο για το επιθετικό που λες, μάλλον είναι θέμα παιχνιδιού. Τώρα μαθαίνει τι συμβαίνει γύρω του και τα νυχάκια του μάλλον δεν τα ελεγχει. Θα στρώσει που θα πάει!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back