myrtos
Δραστήριο μέλος
Σημερα στενω ενα φοβερο παιδι για αλλη αγγελεια ααααα εισε μακρια και αν δεν βρω να το δωσο τοτε στο δινω.
Εγω βαρεθηκα να γινομαι ρεζιλι ......
κατα τα αλλα η Γερμανια δεν μας πεφτει μακρια...........
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Ίσως θα ήταν καλό να το γράφουν κατευθείαν στην αγγελία αν είναι να το δώσουν μόνο Αθήνα πχ., και να μην μας βάζουν σε τέτοιες διαδικασίες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Και παλι εξηγουμαι: δεν εννοω να μην κανουμε μια επιλογή αλλα αν ειδικά κάποιο μέλος του φορουμ μου προτείνει ενα άτομο το εμπιστεύομαι περισσότερο απο το να το βρει ο αλλος απο μια τυχαία αγγελία..
zorica
Διάσημο μέλος
Εδω θα συμφωνησω.Καλυτερα να ειναι απο γνωστους,με τον καιρο ξερεις και με ποιον εχεις να κανεις...Και εγω ειχα ταλαιπωρηθει απο Βλ@&^@%^ ιδιοκτητες οταν ηθελα να υιοθετησω γατακι...ειναι στο προγραμμα,μη το βαζεις κατω...Συμφωνώ με την Μύρτος και τη Ραισα. Οντως ειμαι και εγω πολυ επιλεκτική στα ζωακια που δίνω για υιοθεσία, αλλα ας σκεφτουμε και το αλλο..ποια ειναι η εναλλακτική τους; μεγαλώνοντας πιο πολύ είναι φυσικα πιο δυσκολο να δωθούν και το να ζουν είτε σε στέγη είτε να καταλήξουν πίσω στο δρόμο δεν ειναι και το καλύτερο.
Και παλι εξηγουμαι: δεν εννοω να μην κανουμε μια επιλογή αλλα αν ειδικά κάποιο μέλος του φορουμ μου προτείνει ενα άτομο το εμπιστεύομαι περισσότερο απο το να το βρει ο αλλος απο μια τυχαία αγγελία..

maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε τελικη ρε παιδιά, αν εχουν αμφιβολιες για τον ιδιοκτητη της Χαλκιδας, πανε εκει, ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ, και κανουν μια συναντηση μαζι του, τον κοβουν, βλεπουν τον χωρό κι ολα τα σχετικα και μετα αν δεν τους αρεσει λενε το οχι. Συγνωμη αλλα δεν μου φαινονται συνειδητοποιημενοι. Δηλαδη τι ακριβως ψάχνουν? Κανα μέγαρο, δίπλα στο σπιτι τους? Οφειλουν να εξεταζουν καθε περιπτωση που φαινεται καλη, πριν πουν οχι.

Υ.Γ το οτι ειναι διευθυντης εργοστασιου δεν λεει κατι για την συμπεριφορα του απεναντι στα ζωα.
Καλη τυχη στο σκυλουρινι.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος
Υ.Γ το οτι ειναι διευθυντης εργοστασιου δεν λεει κατι για την συμπεριφορα του απεναντι στα ζωα.
Καλη τυχη στο σκυλουρινι.
συμφωνω μαζι σου αλλα ο ανθρωπος ηταν ελενγμενος και εχει και αλλο ενα σκυλακι.Απλα το αναφερω οτι ειχε καποια παιδία και οχι ενας βοσκος (δεν ειναι ολοι το ιδιο ) που θα το εχει με βροχη κτλ εξω Να φανταστεις ηθελε να αγορασει την σιγκεκριμενη ρατσα και εγω του λεω -δεν βοηθας μια ζωουλα -ξεροντας ποσο δυσκολο ειναι να βρεθει σπιτι για αυτα.Και το συγκεκριμενο δεν ηταν καθαροαιμο -παρολα αυτα δεν ειχε προβλημα και αμεσως συμφωνησε.
Οταν του ειπα οτι θα πρεπει να το στειρωσει μου απαντησε ετσι και αλιως θα το εκανα.............μου εχουν τυχει κι αλλα περιστατικα

Συμφωνω μαζι σας να υπαρχουν καποια κριτηρια αλλα ελεως Στην τελικη ολοι δεχτικαν να υπογραψουν την φορμα υοθεσιας .Ας κανουνε ελενχους.
myrtos
Δραστήριο μέλος
Συμφωνώ και εγώ και εκνευρίζομαι που δεν απαντάνε και σε τηλέφωνα όταν κάτι είναι επείγον. Πχ ο σκυλάκος που είναι έτοιμος να του γίνει ευθανασία την παρασκευή έτσι για πλάκα βρε αδερφέ, μια κοπέλα προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί τους και δεν απαντούσαν. Γ.....ο όταν είναι κάτι επείγον θέλει λίγο περισσότερο ενδιαφέρον
Αυτο ειναι ακομα πιο απαραδεκτο
drusilia
Διάσημο μέλος
Για μένα αν ξέρω ότι το ζώο θα είναι καλά, ας πάει και στην άλλη άκρη του κόσμου. Δηλαδή αν ειναι δίπλα μου θα πηγαίνω κάθε μέρα να το βλέπω; και στην τελική έχει σημασία να είναι οκ αυτός που θα το πάρει, αν ειναι να βασιζόμαστε στους ελέγχους που θα του κάνουμε εμείς σωθήκαμε.
Το πρόβλημα με τις υιοθεσίες μακριά είναι ότι αν πάει κάτι στραβά μετά το ζώο πρέπει να επιστραφεί μέσα από μια δύσκολη για όλους διαδικασία. Οπότε εγώ αν δεν είμαι πλεον πολύ ενθουσιασμένη με αυτόν που θα το πάρει και 100% σίγουρη το σκέφτομαι για εκτός αττικής.
Αλλα και πάλι, η Κάρμεν ας πούμε που πήγε στην Ρόδο πιστεύω θα είχε χάσει μια από τις καλύτερες γατο-μαμάδες που έχω συναντήσει, αν έλεγα "α, μένεις στην ρόδο, δεν στη δίνω".
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool