Έχω υποψίες....

Θα συμφωνησω με Γιασμιν,Πουπουλινα ,Ιωαννα-Μπιανκα κι ολες οσες επεμειναν για το ιδιο θεμα:Η γατα δεν ειναι δικη σου απο τη στιγμη που ειναι εξω και περιφερεται!
Η μανα μου ταιζει 5-6 αδεσποτα συν τα εκαστοτε γατακια,αυτο δεν παει να πει οτι ειναι ολα δικα της κι ας εχουν πιατακια για φαι και νερο.
Δεν νομιζω οτι εβρισε κανενας,απλα η κοπελα σκαει γαιδαρο,δεν μπορει να καταλαβει τοση ωρα τι της λενε-ή μαλλον δεν θελει να καταλαβει.:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα συμφωνησω με Γιασμιν,Πουπουλινα ,Ιωαννα-Μπιανκα κι ολες οσες επεμειναν για το ιδιο θεμα:Η γατα δεν ειναι δικη σου απο τη στιγμη που ειναι εξω και περιφερεται!
Η μανα μου ταιζει 5-6 αδεσποτα συν τα εκαστοτε γατακια,αυτο δεν παει να πει οτι ειναι ολα δικα της κι ας εχουν πιατακια για φαι και νερο.
Δεν νομιζω οτι εβρισε κανενας,απλα η κοπελα σκαει γαιδαρο,δεν μπορει να καταλαβει τοση ωρα τι της λενε-ή μαλλον δεν θελει να καταλαβει.:rolleyes:

ακριβως ετσι ειναι:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το να χρησιμοποιουμαι στοιχεια απο το προφιλ για να ειρωνευτουμαι...οχι μονο το θεωρω απαραδεκτο,αλλα και ελλειψη επιπεδου,που για μενα ειναι χειροτερο...μην το συνεχισεις γιατι θα αναγκαστω να κανω αναφορα.........
στοιχεια απο το προφιλ...δεν καταλαβα..εκανα κατι??
εχασα κατι!ειλικρινα...πια στοιχεια?πιο προφιλ?

στοιχεια απο το προφιλ...δεν καταλαβα..εκανα κατι??
εχασα κατι!ειλικρινα...πια στοιχεια?πιο προφιλ?
Για το οτι ειναι καθηγητρια λεει αντε κι εσυ σταματα πια!

Ο παπους μου ελεγε:Οταν ενα προβατο θελει να φαει ξυλο...ξυνεται ατην γκλιτσα του τσοπανη!:lol::lol: Για ολους το λεω και για το κοριτσακι εδω μεσα που δε νιωθει οτι το γατι ειναι καλυτερα σε ενα σπιτι!

Για το οτι ειναι καθηγητρια λεει αντε κι εσυ σταματα πια!

Ο παπους μου ελεγε:Οταν ενα προβατο θελει να φαει ξυλο...ξυνεται ατην γκλιτσα του τσοπανη!:lol::lol: Για ολους το λεω και για το κοριτσακι εδω μεσα που δε νιωθει οτι το γατι ειναι καλυτερα σε ενα σπιτι!
καλε απο εσενα το τονισα..εσυ το εγραψες!!!εγω θα την πληρωσω???πλακα με κανετε???:Pπου να το ξερω εγω???χριστε μου τι περναω βραδυατικα!
-μα δεν ειπα τπτ τωρα..ειλικρινα αφου ειπα κιολασ στην κοπελια οτι ολα οκ...δεν εχω κανενα προβλημα!

απο οτι καταλαβα η κοπελα εννοει οτι επειδη φροντιζει τη γατα ,αν και μενει εξω ,τη θεωρει δικη της.Αυτο το βλεπω και στο χωριο που ζω λιγοι εχουν τις γατες αποκλειστικα μεσα αλλα και παλι αρκετοι τα βραδυα τις κλεινουν στο γκαραζ.ομως ειναι εντελως διαφορετικο εδω ειναι χωριο δεν εχει πολλα αυτοκινητα ,δεν εχουν υπαρξει φολες και τα περισσοτερα σπιτια εχουν τεραστιες αυλες.Οι περισσοτερες γατες γυρνανε στην αυλη τους αντε και στη διπλα.Αυτο δεν ξερω κατα ποσο μπορει να ισχυει στην Αθηνα.:hmm:

καλε απο εσενα το τονισα..εσυ το εγραψες!!!εγω θα την πληρωσω???πλακα με κανετε???:Pπου να το ξερω εγω???χριστε μου τι περναω βραδυατικα!
-μα δεν ειπα τπτ τωρα..ειλικρινα αφου ειπα κιολασ στην κοπελια οτι ολα οκ...δεν εχω κανενα προβλημα!
Επα δε το λεω προσωπικα πιο πολυ για την κοπελα εδω μεσα που μπαινει σε σαιτ γατοφιλων να ρωτησει τη θα κανει για τη μη-υιοθεσια του αδεσποτου γατιου της!Ε δεν ξερει οτι θα τα ακουσει? Ε ξυνεται στη γκλιτσα του τσοπανη τοτε!:lol:

καλα πολυ πλακα εχουμε ολες μας!!ας μην τρωγομαστε μεταξυ μας καλε αφου η κοπελιτσα το ελυσε το θεμα!!καλα δεν διαβαζετε καλα τα μηνυματα?:lol: ναι!! σημερα στις 00:53 το ελυσε το ζητημα!μαζι με τον κασπερ και τους φιλους του!! πηγε και τους κατσαδιασε τους γειτονες και γιατι θα της επαιρναν την γατα σε ταξιδι και για τα κοκκαλα που πετανε και η δικια της η γατουλα πηγαινει και τα τρωει και σκαλωνουν στο λαιμουδακι της!!οχι γιατι πειναει, απο απλη περιεργια: ''γιατι μονο τα σκυλια να τρωνε?''
αχχχχχχ.τεσπα ελπιζω η γατουλα να ειναι καλα και ευτυχισμενη οπου αυτη θελει!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back