mariaxanthi
Νεοφερμένο μέλος
Η mariaxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 80 μηνύματα.
09-09-08
19:48
Ο γατουλις μου είναι 5 μηνών. Δεν είχα κανένα παράπονο μέχρι τώρα. Αλα έχω ένα πρόβλημα και θέλω βοιθηα. Οταν παι στη τουαλετα του πεται ολι σχεδον την αμμο εξω δεν ξερω γιατι μηπος θελη κιαλο χορο? Βοηθια?!!!! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariaxanthi
Νεοφερμένο μέλος
Η mariaxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 80 μηνύματα.
09-09-08
19:50
τι να κανω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
09-09-08
19:55
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα.
09-09-08
20:38
Νομίζω ότι υπάρχουν και τουαλέτες ανοιχτές μεν, με πολύ ψηλά τοιχία δε γύρω γύρω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum