Όλοι μαζι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!!!

• Thread starter Thread starter julia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

julia

Διακεκριμένο μέλος

Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
Γνωριστήκαμε εδώ και είδαμε ότι με την συνεργασία ακόμα και μια μικρή κίνηση μπορούμε να βοηθήσουμε και να κάνουμε την διαφορά για τα αδέσποτα.
Μετά από την προσπάθεια για την Στέγη Κορωπίου, είδαμε ότι υπάρχουν πολλοί που θέλουν να προσφέρουν αλλά δεν ξέρουν πως.
Αποφασίσαμε να οργανωθούμε λίγο περισσότερο, σε μικρές ομαδούλες όπου ο καθένας θα προσφέρει όπου, όταν και όσο μπορεί σε δράσεις που του ταιριάζουν.

Περιμένουμε τις ιδέες σας :)
Περισσότερα ΕΔΩ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά πολύ καλή κινηση,μπραβο!:up:
Julia αν θέλετε βοήθεια σε αφισούλες,επεξεργασία φωτογραφιών,ή μετάφρασης,εδώ είμαι ένα ΡΜ μακριά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Julia αν θέλετε βοήθεια σε αφισούλες,επεξεργασία φωτογραφιών,ή μετάφρασης,εδώ είμαι ένα ΡΜ μακριά!

Ευχαριστούμε moukelis!!! :)
Οτι σχόλια, παρατηρήσεις, γνώμες, προτάσεις δεκτές!!! :happy:

ευχαριστούμε!
όλα τα θέλουμε, οπότε θα σου πούμε σύντομα κάτι πιό συγκεκριμένο!:)

Περιμένω με ανυπομονησία,τώρα που φεύγει και το έτερον ήμισι θα έχω πάαααααρα πολύ χρόνο και θα θέλω κάτι να ασχολούμαι!:)

θα έχω πάαααααρα πολύ χρόνο και θα θέλω κάτι να ασχολούμαι!:)

Έχεις και έναν ΠΑΙΔΑΡΟ!!!!!:):):)
κοίτα μην τον παραμελήσεις... :mad:

θα έρθω και θα τον απαγάγω!!!! :up::up::up:

Δεν μου το ανοίγει εμένα:(

Ourania, ούτε εμένα μου άνοιγε στην αρχή. Έχει ένα http/ παραπάνω, αν το αφαιρέσεις ανοίγει χωρίς πρόβλημα...

Κι εγώ κορίτσια, ότι μπορώ...
Αυτές οι βόλτες κοινωνικοποίησης μου ακούγονται πολύ πολύ καλή ιδέα...

Έχεις και έναν ΠΑΙΔΑΡΟ!!!!!:):):)
κοίτα μην τον παραμελήσεις... :mad:

θα έρθω και θα τον απαγάγω!!!! :up::up::up:
Έλα,έλα,εγώ θα στον σακουλιάσω,με τα χεράκια μου...:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back