julia
Διακεκριμένο μέλος
Μετά από την προσπάθεια για την Στέγη Κορωπίου, είδαμε ότι υπάρχουν πολλοί που θέλουν να προσφέρουν αλλά δεν ξέρουν πως.
Αποφασίσαμε να οργανωθούμε λίγο περισσότερο, σε μικρές ομαδούλες όπου ο καθένας θα προσφέρει όπου, όταν και όσο μπορεί σε δράσεις που του ταιριάζουν.
Περιμένουμε τις ιδέες σας

Περισσότερα ΕΔΩ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Julia αν θέλετε βοήθεια σε αφισούλες,επεξεργασία φωτογραφιών,ή μετάφρασης,εδώ είμαι ένα ΡΜ μακριά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Παιδιά πολύ καλή κινηση,μπραβο!
Julia αν θέλετε βοήθεια σε αφισούλες,επεξεργασία φωτογραφιών,ή μετάφρασης,εδώ είμαι ένα ΡΜ μακριά!
Ευχαριστούμε moukelis!!!

Οτι σχόλια, παρατηρήσεις, γνώμες, προτάσεις δεκτές!!!

drusilia
Διάσημο μέλος
Παιδιά πολύ καλή κινηση,μπραβο!
ευχαριστούμε!
όλα τα θέλουμε, οπότε θα σου πούμε σύντομα κάτι πιό συγκεκριμένο!

moukelis
Επιφανές μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
θα έχω πάαααααρα πολύ χρόνο και θα θέλω κάτι να ασχολούμαι!![]()
Έχεις και έναν ΠΑΙΔΑΡΟ!!!!!

κοίτα μην τον παραμελήσεις...

θα έρθω και θα τον απαγάγω!!!!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Lionesse
Νεοφερμένο μέλος
Κι εγώ κορίτσια, ότι μπορώ...
Αυτές οι βόλτες κοινωνικοποίησης μου ακούγονται πολύ πολύ καλή ιδέα...
julia
Διακεκριμένο μέλος
Δεν μου το ανοίγει εμένα![]()
Σορυ.... το λινκ διορθώθηκε!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Έλα,έλα,εγώ θα στον σακουλιάσω,με τα χεράκια μου...Έχεις και έναν ΠΑΙΔΑΡΟ!!!!!![]()
κοίτα μην τον παραμελήσεις...
θα έρθω και θα τον απαγάγω!!!!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool