senda990
Νεοφερμένο μέλος

Κάπου χανόμουν, ήταν κι αυτές ζωηρές, κάποιες είχαν πιο πολλά ψάρια μπροστά τους και φρόντιζα να τα τακτοποιώ αναλόγως. Α! Κι έτρωγα που και που καμιά μπουκίτσα από τα ψαράκια.
Λέει ο ονειροκρίτης πως όταν δεις γάτα είναι κακό. Αν την σκοτώσεις είναι καλό. Βέβαια, προσωπικά δεν έχω πάθει κάτι όταν βλέπω γατούλα στον ύπνο μου, αλλά απόψε ήταν πάαααρα πολλές! Γύρω στις 100 κι όλες κανελί.
Εσείς πως ερμηνεύετε τα όνειρά σας που έχουν ψιψίνες? Σας έχει συμβεί κάτι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Κι εμείς, ως γατόφιλο κοινό, είναι φυσικό να βλέπουμε γατιά στον ύπνο μας περισσότερο από τον μέσο άνθρωπο.
Οι μόνοι εφιάλτες με γατιά που έχω δει (και πετάχτηκα επάνω αλαφιασμένη) ήταν όταν πήρα τον πρώτο μου γάτο, τον Πίπη. Ως νεοφώτιστη, είχα δει 1-2 φορές στον ύπνο μου ότι κοιμόμουν και τον πλάκωσα. Ευτυχώς το όνειρο δεν βγήκε! Ο Πίπης μεγάλωσε, καρδάμωσε κι έγινε 6 κιλά γάταρος, χωρίς να είναι χοντρός!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Ήμουν λέει σε ένα πάρκο και ήταν στρωμένο ένα μακρύ τραπέζι, σαν αυτά για τους γάμους και τα βαφτίσια. Εγώ βρισκόμουν πιο πέρα και τηγάνιζα ψάρια, κουτσομούρες συγκεκριμένα. Ήταν πάαααρα πολλά τα ψάρια. Ένα σωρό κανελοτιγρέ γάτες μικρές και μεγάλες στρώθηκαν γύρω από το τραπέζι και περίμεναν. Κι εγώ τους σέρβιρα φροντίζοντας να υπάρχει ένα ψάρι μπροστά από την καθεμιά. Δηλαδή ήμουν η σερβιτόρα τους
Κάπου χανόμουν, ήταν κι αυτές ζωηρές, κάποιες είχαν πιο πολλά ψάρια μπροστά τους και φρόντιζα να τα τακτοποιώ αναλόγως. Α! Κι έτρωγα που και που καμιά μπουκίτσα από τα ψαράκια.
Λέει ο ονειροκρίτης πως όταν δεις γάτα είναι κακό. Αν την σκοτώσεις είναι καλό. Βέβαια, προσωπικά δεν έχω πάθει κάτι όταν βλέπω γατούλα στον ύπνο μου, αλλά απόψε ήταν πάαααρα πολλές! Γύρω στις 100 κι όλες κανελί.
Εσείς πως ερμηνεύετε τα όνειρά σας που έχουν ψιψίνες? Σας έχει συμβεί κάτι?
Τέλειο!!!!

Οι πορτοκαλίτσες είναι οι αγαπημένες μου γατούλες γιατί ήταν πορτοκαλί το πρώτο μου και από τότε δεν έχω καταφέρει να αποκτήσω άλλο.

Και τα ψάρια το αγαπημένο μου φαγητό γιατί δεν τρώω κρέας.
Δεν μπορούσα να δω κι εγώ κατι τέτοιο να μου φτιάξει η διάθεση; Τις τελευταίες μέρες είδα την μια το προηγούμενο αφεντικό μου που μου προκαλει αναγούλα και μόνο η σκέψη του. Μετά είδα τον πρώην μου -η προσωποποίηση της βαρεμάρας- και μετά είχα δει την κολλητή μου που τα έφτιαξε με τον πρώην μου. Δεν μου χρειάζεται ονειροκρίτης για να καταλάβω ότι η μέρα μου θα πάει χάλια. Τούρμπο ήρθα στο γραφείο!

senda990
Νεοφερμένο μέλος
Πριν χρόνια έβλεπα στον ύπνο μου ότι έχανα την Φουντέλα μου. Σε κάθε όνειρο πέθαινε είτε από αυτοκίνητο, είτε από κάτι άλλο. Και δυστυχώς συνέβη το μοιραίο.
Το ίδιο ακριβώς έγινε και με τον Τόμι μου.
Εύχομαι να μην ξαναδώ κάτι τέτοιο.
senda990
Νεοφερμένο μέλος
Καλά λένε ότι τα ψάρια είναι λαχτάρα.

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Τ'οοοοοσο χάλια;;;;;Κι όμως βγήκε το όνειρο και ήταν κάτι ποοοοολύ άσχημο!!!
Καλά λένε ότι τα ψάρια είναι λαχτάρα.
![]()
senda990
Νεοφερμένο μέλος
Ένα κάθαρμα, ένας μηχανόβιος μου έκανε τσαμπυκάδες στον δρόμο και έρβιζε ελεεινά. Κατέβηκε να με χτυπήσει. Ήμουν στο αμάξι και πρόλαβα να κρατήσω τον αριθμό της πινακίδας του.

Μάλλον οι γάτες που είδα στον ύπνο μου θα σήμαιναν το ότι δεν με πείραξε.
saloniCAT
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μήπως θες να πας για κάνα τσιπουράκι και να χτυπήσεις και καμία κουτσομούρα για μεζέ;
Να δεις που μετά θα σκάσουν και 5-6 γάτες μύτη!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum