maria p
Νεοφερμένο μέλος
Αναφέρω εν συντομία για όσους δεν έτυχε να δουν, πως βρήκαμε στις 5/4 4 γατάκια στα σκουπίδια, από τα οποία το ένα δυστυχώς δεν άντεξε και έμειναν 3 που σας ενημερώνω τώρα, πως ...είναι πολύ καλά,τα είδε την Μ.Τρίτη ο γιατρός τους, υπολόγισε πως την ημέρα που τα βρήκαμε ήταν ήδη τουλάχιστον 2ημερών άρα τουλάχιστον θήλασαν 1-2μέρες και άρα σήμερα κοντεύουν να είναι 20μερών. Έχουν ανοίξει βέβαια τα ματάκια τους κι αυτό που ήθελα να ρωτήσω, είναι βλέπουν κιόλας ή ανοίγουν και αρχίζουν να βλέπουν αργότερα? Γιατί νομίζω πως αυτά δεν βλέπουν, έχουν βλέμμα αόριστο και δεν αντιδρούν στα ερεθίσματα.
Άνοιξα νέο θέμα, δεν ξέρω αν έκανα καλά, αλλά έψαχνα την απάντηση και δεν βρήκα κάτι σχετικό.
Ευχαριστώ και πάλι ευχές
Μαρία
Α κι από βάρος, αγόρι λευκό 400γρ
κορίτσι τιγρέ 380γρ
αγόρι τιγρέ 345 γρ
και για τα κακάκια κλισματάκια δεν γίνεται κάτι άλλο δυστυχώς
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Μπορεί να κάνουν και τσίμπλες, είναι πολύ συχνό στα αδεσποτάκια και στα μωρά γενικότερα. Αν κάνουν και πύον, θέλουν κολλύριο, που θα σας πεί ο Κτηνίατρος το κατάλληλο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria p
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Είναι και άσπρο? σαν καταρράκτη πχ? αν είναι 20 ημερών (αν κατάλαβα καλά..) θα έπρεπε να αντιδρούν.. ή έστω να ακολουθούν ένα παιχνιδάκι πχ, με τα μάτια...Βλέπουν καθόλου, μπορείς να καταλάβεις?
maria p
Νεοφερμένο μέλος
και στα τρία υπάρχει κεντρικά (η κόρη) ένας σκούρος (μαύρος ) κύκλος που δεν μικραίνει ούτε διαστελεται ιδιαίτερα όπως γίνεται στις ενήλικες γάτες, και το γύρω του πλαίσιο (το άσπρο κανονικά ) του ματιού είναι θαλασσογκρί όπως σε όλα τα νεογέννητα.
να σου πω τη αλήθεια επειδή ο τρόπος που χρησιμοποίησα για να διατηρώ την ζεστασιά είναι το πορτατίφ, λέω μπας και τα πήραξε το συνεχές φως.
σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου
julia
Διακεκριμένο μέλος

Ναι, ακόμα δεν υπάρχει χρωματική έντονη διαφορά ίριδας, και κόρης, ίσως γι αυτό σου φαίνεται.
Δεν νομίζω να έκανε κάτι η λάμπα.
maria p
Νεοφερμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum