Όσοι από Χίο, παρακαλώ την προσοχή σας!

mulan1

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η mulan1 είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 365 μηνύματα.
Χαθηκε ο Πεπιτο στην ΧΙΟ.

Δινεται ΑΜΟΙΒΗ!

Οσοι από Χιο ή αν γνωρίζετε κάποιον από την περιοχή παρακαλώ θερμά ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ. :(:(

https://www.facebook.com/photo.php?...0096517509769.269493.815919768&type=1&theater

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 12_zpsgs7vghra.png
    12_zpsgs7vghra.png
    212,7 KB · Εμφανίσεις: 34
Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να βρεθεί ο Πεπίτο το συντομότερο, σώος και ασφαλής ξανά στην στην αγκαλιά σας.
smiley-angelic001.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πεπιτο,γυρνα γρηγορα σπιτακι σου!!:worry:Ολοψυχα ευχομαι γρηγορα να εχουμε καλα νεα για το γλυκο Πεπιτο ,γυριζοντας υγιης πισω ξανα σε σας.:(

Καλημέρα φίλη μου. Ρίξε μια ματιά και σ' αυτό το άρθρο, Πως να βρουμε μια γατούλα που χάθηκε. Από προσωπική μου πείρα σε συμβουλεύω να κάνεις όλα όσα λέει όσο πιο σύντομα γίνεται για να φέρεις το πλασματάκι σου πίσω στο σπίτι σας μια ώρα αρχύτερα.
Εύχομαι από την καρδιά μου, τώρα που σου γράφω αυτές τις γραμμές να τον έχεις και πάλι στην αγκαλιά σου.

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ! Ο γατούλης είναι μιας φίλης.

Ας ελπίσουμε να γυρίσει γρήγορα σπίτι του. . :/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back