Όταν δεν ασχολούμαι με τον γατουλίνο μου νιαουρίζει....

tina87_8

Νεοφερμένο μέλος

Η tina87_8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Καλησπέρα σας,

Έχω ένα γατουλίνο εδώ και μια εβδομάδα σπίτι μου...
Η ράτσα του είναι Σιάμ και είναι τεσσάρων χρόνων.
Το πρόβλημα λοιπόν που αντιμετωπίζω είναι πως όταν σταματάω να τον χαϊδεύω και κάνω κάποια άλλη δουλεία εκείνος αρχίζει να νιαουρίζει δυνατά και να περιφέρεται μέσα στο σπίτι. Δεν σταματάει αν δε πάω να τον χαϊδέψω!
(Το θέμα είναι ότι δεν έχω το χρόνο να τον χαϊδεύω όλη τη μέρα). Του πείρα και παιχνίδια μήπως και ξεχαστεί και παίζει αλλά τίποτα... Αν παίξω εγώ μαζί του παίζει μόνος του ώμος όχι. Μέσα στην ατυχία μου βέβαια είμαι και τυχερή γιατί το βράδυ δεν νιαουρίζει καθόλου...
Οποίος μπορεί ας με βοηθήσει να βρω μια λύση...

Ευχαριστώ…

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ, είναι μια δεύτερη γατούλα για παρέα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς ηρθες.
Μην απελπίζεσαι! :)
Ο γατούλης ειναι απλά πολύ κακομαθημένος. Ειναι μεγαλος απο οτι ειπες... Ξέρεις σε τι συνθηκες ζούσε πριν και πως μεγάλωσε;
Εισαι σιγουρη οτι ζητάει να ασχοληθεί μαζί σου; Μήπως ζητάει φαγητό ή κάτι άλλο;

Νιαουρίζει και οταν λειπεις; Σου εχουν πει κατι τέτοιο;

Αν εισαι σίγουρη οτι οντως ασχολείσαι επαρκως μαζί του, οταν εισαι στο σπιτι και εχεις αλλη δουλεια, απλά αγνόησέ τον. Αμα δει οτι η γκρινια δεν σε συγκινεί θα σταματήσει.

(Για τον δικο μου το "ασχολουμαι επαρκως" σημαινει παίζουμε 2 φορες την ημέρα 5-10 λεπτα. μετά κάνει τα δικά του. Βέβαια ο δικος σου μπορει να εχει μάθει διαφορετικά ή να έχει άλλο χαρακτηρα.)

Το δευτερο γατάκι ειναι μια πιθανή λυση που θα μπορούσες να σκεφτείς, οσο ακομα και ο γατουλης σου ειναι "φρέσκος" στο σπίτι και δεν εχει αποφασίσει 100% οτι ειναι το αφεντικό του σπιτιού! :)

συμφωνώ με την drusilia. Βλέπει απλά ότι σταματάς ότι κάνεις και ασχολείσαι μαζί του. (είναι και αυτή η χαρακτιριστική φωνή των σιαμέζων που είναι δυνατή). Φτιάξτου χαρακτήρα σιγα σιγα αν και είναι μεγάλος γίνεται και καθιερωσε κάποιες στιγμές που θα ειναι δικές σας και εκείνος θα το ξέρει..θέλει λίγη υπομονή αλλα θα δεις διαφορά:)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:και εγω ψηφιζω μια δευτερη για να εχει παρεα.

Είναι φαγωμένος και νιαουρίζει....
Όταν λυπώ δε νιαουρίζει η τουλάχιστον δεν ακούγεται έξω.
Δυστυχώς να του φέρω παρέα είναι δύσκολο.
Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη λύση.

Και πάλι ευχαριστώ…..

Μόνο να τον αγνοήσεις!

https://www.cozycatfurniture.com/cat_newsletters/catnewsletter14.html

"They want to be with you every minute and will expect you to share your food, your bed, your life with them, and will follow you from room to room. They often will engage themselves in crazy antics to get the attention of their people, and often attach themselves to one human in a household. Siamese are immensely loyal to their chosen human and they may not tolerate rivals for their affection."

"The voice is one of the traits the Siamese cats are known for. They are outgoing extrovert and can be extremely noisy when they really want to make a point."

εδώ είναι που λένε... δεν ήξερες δεν ρώταγες....:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back