Περίπτωση οίστρου δεν υπάρχει γιατί είναι μικρή ακόμα!
Περιττό να πω ότι το νιαούρισμα σταματά μόλις με δει και αντικαθίσταται από έντονο γουργουρητό!Δεν την αφήνω να κοιμάται μαζί μου γιατί όταν το έκανα είτε καθόταν στο μαξιλάρι μου και δεν ήξερα κατά που να κάνω,είτε όταν ξυπνούσε ερχόταν και με έγλειφε και με ξυπνούσε!
Λέτε να υπάρχει κάτι να κάνω;Περιμένω ιδέες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
νερο και φαγητό έχει εκεί που την αφήνεις; μήπως πεινάει και δεν έχει φαί;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Αν δεν πιάσει το μάλωμα, βάλε νερό σε ένα καταβρεχτήρι και ρίξ'της όταν σε ξυπνήσει. Κάποια μέθοδος θα πιάσει, δεν μπορεί. Για πείτε βρε παιδιά καμιά ιδέα ακόμα.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
ξέρετε ποια ήταν η αντίδραση?? νιαούριζε και έκανε εμετό. Δεν τόλμησα να το ξανακάνωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Απλά θέλει να με δει απ'ότι φαίνεται εκείνη την ώρα και με ψάχνει!
Γενικά αυτό το γατί,περισσότερο με σκυλί μου κάνει...
Είναι απόλυτα προσκολλημένη!Όταν είχα φύγει ένα Σκ και είχε μείνει με τον αδερφό μου,είχε τρελαθεί στη διάρροια!
Αλλά κάπως πρέπει να σταματήσει αυτό το πρωινό!
Φανταστείτε και ότι είμαι όλη μέρα σπίτι τελευταία,γιατί διαβάζω...Τη φωνή της δεν την ακούς όλη μέρα,μόνο το πρωί!Τι να πω,πάλι καλά που δε νιαουρίζει στις 6!

μαγισσα
Διάσημο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
Μόλις ακούσεις το πρώτο ενοχλητικό νιαούρισμα να τη μαλώσεις (ξέρω, αφού θα σηκωθείς, πάει ο ύπνος, πέταξε, αλλά δεν γίνεται αλλιώς).
Χμμ... Νομίζω ότι αυτό θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Επειδή αυτό που θέλει περισσότερο η γατούλα είναι η παρουσία σου, αν σηκωθείς - ακόμα και για να τη μαλώσεις- θα είναι σαν να επιβραβεύεις τη συμπεριφορά της.
Θα σου πρότεινα να την αγνοείς και να βάζεις ξυπνητήρι, ώστε να συνδέσει η γάτα σου τον ήχο με την ώρα που βγαίνεις απ' το δωμάτιο.
Όταν είχα φύγει ένα Σκ και είχε μείνει με τον αδερφό μου,είχε τρελαθεί στη διάρροια!![]()

Γιάννα1
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ δεν προσπάθησα ποτέ να τους τα κόψω γιατί αν και με ταλαιπορούν κάποιες φορές μ'αρέσει πολύ. Βέβαια είναι απόλυτα λογική και αναμενόμενη η συμπεριφορά της γατούλας σου και ότι κάνει υπομονή όλη τη νύχτα μέχρι τις 9 το πρωί είναι θαύμα. Πάντως δεν είναι ωραίο να την απομονώνεις στην τουαλέτα. Το πρόβλημά της είναι ότι δεν έχει τη συντροφιά σου όχι ότι της λείπει το φαγητό ή το νερό. Προσπάθησε να τη δεχτείς κοντά σου. Κάνε μια προσπάθεια να την εκπαιδεύσεις αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα τα κατεφέρεις. Το αν θα αποδώσει η εκπαίδευση οφείλεται και στο χαρακτήρα της.
Δεν την αφήνω στο κρεβάτι μου γιατί είμαι κ γενικά δύσκολη στον ύπνο...Ξυπνάω εύκολα κ αν ξυπνήσω δεν με ξαναπαίρνει ο ύπνος καθόλου εύκολα οπότε αν γίνεται συνέχεια αυτό,θα κυκλοφορώ πτώμα...Και ειδικά τώρα που έχω διάβασμα,δε γίνεται!Θα προσπαθήσω να την εκπαιδεύσω εφαρμόζοντας τις ιδέες σας παιδιά!

Γιάννα1
Νεοφερμένο μέλος
Όταν είναι μικρά το κάνουν έντονα αυτό, δηλαδή το να σε ξυπνάνε τη νύχτα, μετά απλά κοιμουνται μαζί σου χωρίς να σε ενοχλούν. Οι 2 γάτοι μου όταν έκλεισαν χρόνο ηρέμησαν... οπότε περιμένω να μεγαλώσουν και τα μικρά τωρα γιατι θέλουν παιχνιδια και αγκαλιές τισ πιο άκυρες ώρες και φυσικά είμαι πτώμα όλη μέρα. Σου έπεσε μέσα στην εξεταστική ε´? Καλή επιτυχία!

Σ'ευχαριστώ!Όλη την υπόλοιπη μέρα βέβαια είναι πολύ καλή παρέα,απλά όταν ξενυχτάω στο διάβασμα και με ξυπνάει στις 5 ώρες,είναι λίγο κουραστικό!
Θα δούμε πως θα πάει!
RedCat
Διάσημο μέλος

dimmik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι η κούκλα στο αβατάρ σου; Τι γλυκιά!!!Εδώ και καιρό είναι η κολλητούλα μου!Είναι πολύ γλυκό πλασματάκι!![]()
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι κανά 2 μηνών κ κάτι,όταν μου την έφεραν δηλ.!Σκέφτηκα για σήμερα να κοιμηθώ με ωτοασπίδες
!Να εφαρμόσω την αδιαφορία γα λίγες μέρες και να δούμε πως θα πάει!Αν και λυπάμαι που θα κλαίει και δε θα της δίνω σημασία!Ελπίζω να το πάρει το μήνυμα,ότι την αγαπώ αλλά εκείνη την ώρα κοιμάμαι!
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα το πάρει το μήνυμα μην ανησυχείς. Τα γατάκια είναι όπως τα μωρά παιδάκια. Για να μάθουν κάποια πράγματα και να προσαρμοστούν σε καταστάσεις πρέπει να έχουμε υπομονή και επιμονή. Κάνε την καρδιά σου πέτρα για να μην της κάνεις το χατίρι. Αν συνηθίσει στην ιδέα ότι φωνάζοντας θα καταφέρνει να σε σηκώνει από το κρεβάτι, τότε θα συνεχίσει να το κάνει.![]()
Πολύ λογικά είναι αυτά που λες!Ας ελπίσουμε ότι θα πιάσει!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Νατάσα
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool