Όταν η γατούλα μου ξυπνάει...

Crazy cat Καλησπέρα ! Η γάτα σου εχει πολλά κοινά στοιχεία με το γάτο μου .Η γνώμη μου είναι να μην ενδίδεις.
Προσωπικά δεν τον αφήνω για βραδινό ύπνο στη κρεβατοκάμαρα ,αλλά φροντίζω ,με τη βοήθεια μιας σφήνας να αφήνω τη πόρτα της κρεβατοκάμαρας τόσο ανοιχτή όσο χρειάζεται για να με βλέπει αλλά να μην μπορεί να μπει . Νομίζω ότι αυτό τον βοηθαέι γιατί όσο εχω τα μάτια κλειστά ψιλονιαουρίζει , όμως έτσι και τα ανοίξω αρχίζουν και οι βουτιές στη πόρτα . Αν δεν σηκωθώ αμέσως παραιτείται και επιστρεφει αργότερα δριμύτερος .
Είναι η πρωινή μας ρουτίνα . Δεν έχω ενοχές για αυτό . Οι ενοχές μου εμφανίζονται όταν κατά καιρούς μου ζητάει να βγει βόλτα στο δρόμο . Ηταν για 2 1/2 χρόνια το σπίτι του αλλά ζητούσε πεισματικά το δικό μου σπίτι οπότε τώρα δεν μπορούμε να αλλάξουμε το deal.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα,ΕΛΑ!
Τελικά τα γατιά είναι πολύ πεισματάρικα πλάσματα.
Θα συνεχίσω να την αφήνω να κοιμάται μαζί μου,αλλά,ναι,δεν θα ενδίδω το πρωί να σηκώνομαι με τις κότες(και τις γάτες!)
Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές βάζω και ωτασπίδες για να κερδίσω κανα μισάωρο ύπνου.
Εκείνο που μ'αρέσει στη Mousse το πρωί είναι όταν κάποιες φορές τρίβει το κεφάλι της στην παντόφλα μου!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mα και εγώ νομίζω ότι το πρωί με ξυπνάει όχι τόσο γιατί πεινάει , απλά βαριέται , θέλει παρέα και αυτό με τα πρωινά βαρελάκια κάπως έτσι το ερμηνεύω . Τώρα είναι κάπως βαρύς λόγω ζέστης αλλά τους δροσερούς μήνες επιδίδεται σε πρωινά τρεχαλητά κρυφτά , παραφύλαγμα και επιθέσεις πίσω από πόρτες ...κάπως έτσι με ανταμείβει για το πρωινό μαρτύριο , αλλά και εγώ , δεν μπορώ να πω, το ευχαριστιέμαι . Βέβαια έτσι όπως τον κόβω αν ήταν παιδί χωρίς ουρά δεν θα σηκωνόταν με τίποτα το πρωί για το σχολείο.

Τελευταία και η δικιά μου έχει αρχίσει ένα συνήθειο που μάλλον κατάλαβε πως όποτε το κάνει, ξυπνάω. Πάει και σκίζει κάτι φωτογραφίες που έχω κολλημένες στον τοίχο για να σηκωθώ ή χώνει τη μούρη της μέσα στο νεσεσέρ με τα καλλυντικά και κάνει θόρυβο. Και το έκανε συνήθειο μετά από 1-2 φορές που κατάλαβε πως ξυπνάω. Μα τι πλάσματα είναι αυτά πια;;; Σατανάκια κανονικότατα! :loltooth:

Συμπέρασμα:ο,τιδήποτε καταλάβουν ότι μας ξυπνάει γίνεται το αγαπημένο τους hobby :crazy:
Όσο για τα πρωινά παιχνίδια,ΕΛΑ,η δικιά μου μετά τα βαρελάκια και λίγα γουργουρητά,συνήθως τρέχει προς την μπαλκονόπορτα,περιμένει να την ανοίξω(τρελαίνεται να παίζει με τα...αλουμίνια)και αφού κάνει μια βόλτα εις τας.."εξοχάς"(στο μπαλκόνι)μπαίνει μέσα για breakfast.Μάλλον οι γατούληδες είναι πιο παιχνιδιάρηδες,ή είναι θέμα χαρακτήρα γάτας.

Τελευταία επεξεργασία:
Μάλλον θέμα χαρακτήρα του κάθε γατιού.
Από τη δική μου μεριά, δεν μπορώ να πω οτι έχω παράπονο, επειδή έτσι κι αλλιώς ξυπνάω νωρίς, ειδικά τα καλοκαίρια. Αν όμως τύχει και καθυστερήσω στο κρεβάτι, τα απογεύματα που επίσης κοιμάμαι, τότε ανεβαίνει πάνω στα κομοδίνα κι αρχίζει τις..εκκαθαρίσεις.Τουτέστιν, ρίχνει ένα-ένα ότι αντικείμενο βρει πάνω τους.
Εννοείται οτι τα παίρνω στο κρανίο κι έχω ήδη ξυπνήσει για τα καλά:P

τι μου θυμίσατε τώρα...όταν η παμαμπού ηταν μπεμπέ και εννοείται γκρέμιζε κ την πόρτα αν χρειαζόταν για να μπει στο δωμάτιό μου.έτσι μεταφέρθηκε με τιμές και επισημότητα..στο κρεββάτι μου. ακόμα κι αυτό όμως δεν της αρκούσε. Στις 6 η ώρα άρχιζε το πρόγραμμα.βαρελάκια.πατουσάκια.μασούλημα των μαλλιών μου κ όταν τίποτα δεν έπιανε..το βαρύ πυροβολικό!δάγκωμα στα δάχτυλα του ποδιού.όχι παίζουμε!
δυστυχώς..με τη μετακόπισή μου στα ξένα όλα αυτά χάθηκαν. τώρα έμαθε κ κοιμάται μοναχούλα της σε μία ωραίοτατη πολυθρόνα κ απλά όταν ξυπνάει πηγαίνει στους γονείς μου κ τους κοιτάει , περιμένοντας.
αχ παμαμπουκάκι...ακόμα κ τα βασανιστήρια σου μου λείπουν..ένας/δύο μήνες...κ θα μαστε πάλι μαζί!

τι μου θυμίσατε τώρα...όταν η παμαμπού ηταν μπεμπέ και εννοείται γκρέμιζε κ την πόρτα αν χρειαζόταν για να μπει στο δωμάτιό μου.έτσι μεταφέρθηκε με τιμές και επισημότητα..στο κρεββάτι μου. ακόμα κι αυτό όμως δεν της αρκούσε. Στις 6 η ώρα άρχιζε το πρόγραμμα.βαρελάκια.πατουσάκια.μασούλημα των μαλλιών μου κ όταν τίποτα δεν έπιανε..το βαρύ πυροβολικό!δάγκωμα στα δάχτυλα του ποδιού.όχι παίζουμε!
δυστυχώς..με τη μετακόπισή μου στα ξένα όλα αυτά χάθηκαν. τώρα έμαθε κ κοιμάται μοναχούλα της σε μία ωραίοτατη πολυθρόνα κ απλά όταν ξυπνάει πηγαίνει στους γονείς μου κ τους κοιτάει , περιμένοντας.
αχ παμαμπουκάκι...ακόμα κ τα βασανιστήρια σου μου λείπουν..ένας/δύο μήνες...κ θα μαστε πάλι μαζί!
Μα θα'ρθει η ώρα η καλή, που θα σας φέρει και πάλι κοντά. Κι η γλυκούλα η παμαμπού, τα παλιά της κόλπα (αυτά που σε τρελαίνουν και σε κάνουν να θέλεις να την πνίξεις στα φιλιά), όλα θα τα θυμηθεί ξανά. :)
Λίγη υπομονή ακόμα..
5863325_orig.gif

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back