Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Φυτευω, ξαναφυτευω αλλα τιποτα δεν κρατάει. Αλλάζω χώμα, βαζω πετρουλες αλλα όταν ψάχνω πάντα βρίσκω σκ@*&*λες.
Και με περισσιο θράσσος βλεπω ότι πλέον ακόμα και μπροστά μου τουρλώνουν το γουνινο κωλαράκι τους και αμολανε στα πολυφροντισμενα και χιλιοκαμμενα λουλουδακια μου, τσισακια και κακακια.
Δεν ξερω τι άλλο να κάνω πια. Να το πάρω απόφαση ότι δεν θα έχω ποτε φυτούλια;;;
Να μην τους βγαζω στο μπαλκόνι ποτέ;
Φταίω εγώ να τους κανω να ξαναδούνε τον ηλιο μόνο από φωτογραφία;;;

Και ερωτώ, τι κανει τις γλάστρες πιο ελκυστικες απο την μονίμως πεντακάθαρη αμμολεκάνη τους;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Melini
Διάσημο μέλος
Κι εγώ τα ίδια είχα όταν ο Γκάνταλφ ανακάλυψε τον υπέροχο κόσμο της βεράντας, αλλά όταν ήταν έξω η αμμολεκάνη, πήγαινε εκεί. Αυτή τη στιγμή δεν πηγαίνει καθόλου στη ζαρντινιέρα, μόνο στη λεκάνη και μετά επιστρέφει πάλι στην αγαπημένη του δραστηριότητα: να κυλιέται στα χώματα.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Και καλαμακια έχω βαλει και τους βλεπω και μια χαρα βολευονται παλι. Ξαπλωνουν ανάμεσα και δεν μασανε μια. Αλλα και πόσα να βάλω; αν ειναι να βλεπω μια γλάστρα με καλαμακια απο σουβλάκια αντι για φυτα, ε τι να το κανω;;;
Τιποτα λοιπον ε;; Να το παρω απόφαση;;;
moukelis
Επιφανές μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχεις δοκιμάσει να τους βγάζεις την αμμολεκάνη στο μπαλκόνι, όσο είναι έξω;
Κι εγώ τα ίδια είχα όταν ο Γκάνταλφ ανακάλυψε τον υπέροχο κόσμο της βεράντας, αλλά όταν ήταν έξω η αμμολεκάνη, πήγαινε εκεί. Αυτή τη στιγμή δεν πηγαίνει καθόλου στη ζαρντινιέρα, μόνο στη λεκάνη και μετά επιστρέφει πάλι στην αγαπημένη τους θέση και κυλιέται στα χώματα.
Την λεκάνη τη έχω μονιμως έξω. Δεν την εχω στο σπίτι μεσα. Εχω όλο τον καιρό ανοιχτή λιγο την πόρτα στο πίσω μπαλκόνι και πηγαίνουν μια χαρα εκει. Αλλά μάλλον προτιμούν μεγαλυτερο χωρο και γουσταρουν βεράντα.
moukelis
Επιφανές μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Βαλε μεγαλες πετρες βρε,να μη μπορουν να τις κυλησουν.Μεγαλα βοτσαλα,διαλεξε οσα σου αρεσουν απο την παραλια και βαλε στις γλαστρες.
Τα έχω κάνει όλα σου λεω. Μικρές, μεγάλες, χρωματιστές και μη πέτρες.
Τιποτα γμτ...
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Επισης μπορεις να ριξεις λιγο χυμο λεμονι πανω απο τις πετρες.![]()
Λες;;;
Σκεφτηκα μηπως στις πετρες έριχνα λίγο νεφτι που ξερω ότι δεν το συμπαθουν. Αλλα και πάλι... τι να πω;;;
moukelis
Επιφανές μέλος
Και καλα,τις μεγαλες πετρες πως τις μετακινουν;Τα έχω κάνει όλα σου λεω. Μικρές, μεγάλες, χρωματιστές και μη πέτρες.
Τιποτα γμτ...

moukelis
Επιφανές μέλος
Οχι!!!Λες;;;
Σκεφτηκα μηπως στις πετρες έριχνα λίγο νεφτι που ξερω ότι δεν το συμπαθουν. Αλλα και πάλι... τι να πω;;;
Μπορει να παθουν εγκαυμα και θα σου χαλασουν και τα φυτα.Πιπερι κόκκινο που μυριζει εντονα,λεμονι,πορτοκαλι...Κατι που να τις απωθει χωρις να μπορει να τις κανει κακο.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Και καλα,τις μεγαλες πετρες πως τις μετακινουν;![]()
Ε καλα μην φανταστεις οτι εβαλα και κοτρονες. Μεγάλες πετρούλες ηταν. Αλλα και παλι αν δεν καταφερνουν να τις βγάλουν, κατουράνε πάνω τους.
Γιασεμι με άρρωμα κατουρο γατας!!! Ξερετε τι ωραιο που ειναι;;;
moukelis
Επιφανές μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

angela
Δραστήριο μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Ουτε καν που μου είχε περάσει απο το μυαλό κατι τέτοιο. Θα το δοκιμασω και αυτο, τι έχω να χάσω;;;

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

bross35
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπερα,εχω κατι γατακια και πηγαινουν και κανουν την αναγκη του,συνεχεια μεσα στις γλαστρες,ενω η μανα τους δεν το κανει,υπαρχει καποιος τροπος να τα αποθησω απο εκει.Καποιος που ειπε να ριξω αμωνια στις γλαστρες,αλλα και αυτο δεν παιζει γιατι θα καψει τις γλαστρες.
Εχετε κατι υποψην σας.........
irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπερα.το γατακι μου η συμπα (3 μηνων) εχει ενα προβλημα.απο τοτε που της εχουμε εξω την αμμο της και εχει αμεση προσβαση στο μπαλκονι εχει αρχισει και αντι να κανει την αναγκη της στη λεκκανη της παει στις γλαστρες (!) και επειδη εχουμε μεγαλο μπαλκονι ειναι ολο γεματο γλαστρες.αυτο δεν μπορει να συνεχιστει ομως...πρεπει να πηγαινει αποκλειστικα στην αμμο της.καμια ιδεα πως να το καταφερω αυτο? ευχαριστω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool