Όταν πετυχαίνουμε γατάκια στο δρόμο...

μουσταρδούλα

Δραστήριο μέλος

Η μουσταρδούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 535 μηνύματα.
γειά σας καλοί μου φίλοι
η απορία μου είναι τί κάνουμε όταν πετυχαίνουμε γατάκια στο δρόμο...
όταν βλέπουμε ότι ένα γατάκι είναι καλόβουλο και όχι τρομαγμένο, το μαζεύουμε με σκοπό να του βρούμε ένα σπιτάκι ή το αφήνουμε να τρώει σπανακόπιττα και να πίνει το νερό που του έχουν βάλει κάποιοι άνθρωποι που προφανώς το λυπήθηκαν;

σήμερα σε αρκετές γειτονιές μακριά από το σπίτι μου ανακάλυψα ένα υπέροχο μακρύτριχο γατουλάκι, σε διάφορους χρωματισμούς... δεν είχα τίποτα μαζί μου για να το πάρω και σκέφτομαι αύριο να το πάρω και να προσπαθήσω να του βρω σπιτάκι...αν μπορέσω να το ξαναβρώ

πώς παγιδεύουμε γατουλάκια;
θέλει οργανωμένη προσπάθεια ή εμπειρία ή ένα άτομο από μόνο του μπορεί να τα καταφέρει;

το συγκεκριμένο γατουλάκι είναι τόσο κουκλί που είμαι σιγουρη ότι θα βρει σπιτάκι..απλά δεν ξέρω πώς να το τσακώσω... θα δοκιμάσω αύριο με λιχουδιές και μια γατοφόρο και ότι ιδέα έχετε παρακαλώ μοιραστείτε την!

ευχαριστώ....εύχομαι να μην επαναλαμβάνω τόπικ ξανά....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ έχω πάντα ξηρά τροφή μαζί μου και ταίζω όποιο γατάκι βρω και το δω πεινασμένο....:):):)
Μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις ένα κονσερβάκι μέσα στην γατοφόρο έτσι ώστε να δελεαστεί και να μπει μέσα....:):):) Σε εμένα έχει πετύχει αυτό...

Καλή επιτυχία Αντίγονη!!!:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δε με έκοψε να το βγάλω μια φωτογραφία να σας το δείξω..είναι από τα πιο όμορφα γατίνια που έχω δει..μακάρι αύριο να τα καταφέρω!!! δεν έχω ξαναπιάσει γατάκι, και έχω σχετικό άγχος... θα δοκιμάσω με κονσερβούλα, μια πολύ καλή που δίνω και στα δικά μου... πιστεύω ότι είναι πιο κατάλληλη από τη σπανακόπιττα που του είχαν δώσει!...

δε με έκοψε να το βγάλω μια φωτογραφία να σας το δείξω..είναι από τα πιο όμορφα γατίνια που έχω δει..μακάρι αύριο να τα καταφέρω!!! δεν έχω ξαναπιάσει γατάκι, και έχω σχετικό άγχος... θα δοκιμάσω με κονσερβούλα, μια πολύ καλή που δίνω και στα δικά μου... πιστεύω ότι είναι πιο κατάλληλη από τη σπανακόπιττα που του είχαν δώσει!...

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!!:):):)
Μακάρι να το ξαναβρείς, να το βγάλεις φώτο και να καταφέρεις να το πιάσεις....:P:P:P

ναι natalouko μου, σου μιλάω για μεγάλη κουκλάρα!!!:D

ναι natalouko μου, σου μιλάω για μεγάλη κουκλάρα!!!:D

Αν το βρεις, θα είναι πολύ τυχερό γιατί ξέρω ότι θα το φροντίσεις και θα το περιποιηθείς όσο καλύτερα μπορείς!!!:P:P:P

θα ήθελα να του βρω ένα όμορφο σπιτάκι..... είμαι σίγουρη ότι θα το ερωτευτείτε... μακάρι να το βρω, αλλά μάλλον δίπλα από τη σπανακόπιττα θα είναι πάλι!!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back