TAKAROS
Νεοφερμένο μέλος
Ο TAKAROS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 17 μηνύματα.
23-11-08
12:28
Γεια παιδια ο γατος μου ο Αδωνης εχει μια κακια συνυθεια να κανει κακα του ακριβος μπρωστα απο το παραθυρο ενω εχει τοοσο κηπο να τα κανεισ...τι μπορω να κανω για να μην τα κανει εκει???ειναι μεγαλος για να μαθει να κανει κακα τοθ στην αμμο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα.
23-11-08
13:01
Δεν είσαι και πολύ σαφής.Εννοείς σε σημείο του κήπου μπροστά στο παράθυρο, ή στο τσιμέντο μπροστά στο παράθυρο; Στη δεύτερη περίπτωση, να πλύνεις πολύ καλά με απορρυπαντικό το σημείο, ψέκαζε με ξύδι τρεις φορές τη μέρα κα , μάλλον, θα πάει αλλού. Τώρα, αν εννοείς ότι πάει στο χώμα μπροστά από το παράθυρο, κάποια αιτία θα υπάρχει. Μήπως στα άλλα σημεία το χώμα είναι πολύ σκληρό ή λασπερό; Πριν, πήγαινε αλλού; Κάτι θα ξέρει ο γάτος για να πηγαίνει εκεί. Εκτός και κάτι τον πείραξε στη συμπεριφορά σας (αν π.χ. τον κλείνετε πολύ περισσότερη ώρα έξω από πριν).Οποτε, μπορεί να το κάνει για να αποσπάσει την προσοχή σας και να ξαναμπεί μέσα στο σπίτι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TAKAROS
Νεοφερμένο μέλος
Ο TAKAROS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 17 μηνύματα.
24-11-08
16:21
ευχαριστω πολυ για την απαντηση την εφαρμοσα σημερα και περιμενω...το σπιτι ειναι δυοροφο εγω μενω πανω και γυρω γυρω το σπιτι εχει ενα μικρο μπαλκονακι...εκει εξω απο το παραθυρο της αδερφης μου κανει τα κακακια του...θα δω αν θα τα ξανακανει και θα σας πω.

04-11-14
15:17
Πρόβλημα με νέο γατάκι
Καλησπέρα, μόλις πήραμε ένα γατάκι από ένα καταφύγιο και έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα.
Το θέμα έχει ώς εξής. Ειμαστε ιδιωκτητες μιας γατας η οποια γεννηθηκε και μεγαλωσε μεσα σε σπιτι και δεν ειχαμε ποτε προβλημα συμπεριφορας ως προς οτιδηποτε. Μετακομησαμε στην περιφερεια σε ενα σπιτι με αυλη και πλεον ζει εξω, κανει την αναγκη της στην αυλη και ερχεται στο σπιτι για παιχνιδια και για φαγητο. Τωρα αποφασησαμε να παρουμε το καινουριο γατακι και η συμπεριφορα του ειναι τελειως διαφορετικη απο αυτη της γατας μας. Ενω τα πηγαινει πολυ καλα με την πρωτη γατα και τους συμπεριφερομαστε το ιδιο, αυτο ερχεται και κανει την αναγκη του στο μπαλκονι καθε φορα. Θεωρησαμε οτι ειναι επειδη δεν γνωριζει τον χωρο και επρεπε να περιμενουμε αλλα μετα απο 2 μηνες δεν αλλαξε τιποτα. Εχουμε τεραστια αυλη αλλα αυτο ερχεται παντα εξω απο την πορτα μας και κανει την αναγκη του. Ηθελα την γνωμη σας για το τι μπορω να κανω για να σταματησει και να πηγαινει στην αυλη.
Ευχαριστω προκαταβολικως.
Καλησπέρα, μόλις πήραμε ένα γατάκι από ένα καταφύγιο και έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα.
Το θέμα έχει ώς εξής. Ειμαστε ιδιωκτητες μιας γατας η οποια γεννηθηκε και μεγαλωσε μεσα σε σπιτι και δεν ειχαμε ποτε προβλημα συμπεριφορας ως προς οτιδηποτε. Μετακομησαμε στην περιφερεια σε ενα σπιτι με αυλη και πλεον ζει εξω, κανει την αναγκη της στην αυλη και ερχεται στο σπιτι για παιχνιδια και για φαγητο. Τωρα αποφασησαμε να παρουμε το καινουριο γατακι και η συμπεριφορα του ειναι τελειως διαφορετικη απο αυτη της γατας μας. Ενω τα πηγαινει πολυ καλα με την πρωτη γατα και τους συμπεριφερομαστε το ιδιο, αυτο ερχεται και κανει την αναγκη του στο μπαλκονι καθε φορα. Θεωρησαμε οτι ειναι επειδη δεν γνωριζει τον χωρο και επρεπε να περιμενουμε αλλα μετα απο 2 μηνες δεν αλλαξε τιποτα. Εχουμε τεραστια αυλη αλλα αυτο ερχεται παντα εξω απο την πορτα μας και κανει την αναγκη του. Ηθελα την γνωμη σας για το τι μπορω να κανω για να σταματησει και να πηγαινει στην αυλη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα.
04-11-14
17:37
Καλησπέρα οbli! Να σας ζήσει το νέο σας γατομέλος! Νομίζω ότι δε θα πρεπε να σε ανησυχεί η συγκεκριμένη του συμπεριφορά, δε μπορούμε να ξέρουμε βέβαια γιατί αντιδρά έτσι, αλλά πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να εξοικειωθεί με το περιβάλλον και να καταλάβει που πρέπει να πηγαίνει για την ανάγκη του, ναι μεν πέρασαν ήδη 2 μήνες αλλά προφανώς χρειάζεται κι άλλο χρόνο, ειδικά αν είναι αρκετά μικρούλη ακόμη. Εγώ θα σου πρότεινα να βάλετε μία λεκάνη με άμμο στο μπαλκόνι, για ένα διάστημα, ώστε να τα κάνει εκεί και σταδιακά, αφού μεγαλώσει αρκετά να την απομακρύνετε. Εκτός αν το γατάκι έχει διάρροια και τα κάνει όπου βρει (οπότε και στο μπαλκόνι), σ΄αυτή την περίπτωση θα πρέπει να το δει κτηνίατρος βέβαια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παμαμπου
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 315 μηνύματα.
04-11-14
18:18
Απάντηση: Πρόβλημα με νέο γατάκι
καταρχήν να το χαίρεστε!θέλουμε σύντομα φωτογραφίες..νομίζω το πιο δύσκολο κομμάτι που ήταν να το συνηθίσει η παλιά σας γατούλα ήδη το ξεπεράσατε..η ανάγκη στο μπαλκόνι ακούγεται φυσικά πολύ ενοχλητική κ μου κάνει εντύπωση γιατί οι γάτες δεν κάνουν τέτοιες παρασπονδίες.στην αυλή σας κατεβαίνει?η είναι διαρκώς στο μπαλκόνι?μήπως θέλει περισσότερα χάδια και προσοχή από εσάς?μιλήστε κ με κάποιον κτηνίατρο..μου φαίνεται πολύ παράξενο..σίγουρα όμως θα βρεθεί λύση..η ιδέα με την άμμο στο μπαλκόνι μου φαίνεται η πιο σωστή κίνηση για αρχή.να μας ενημερώνετε!
καταρχήν να το χαίρεστε!θέλουμε σύντομα φωτογραφίες..νομίζω το πιο δύσκολο κομμάτι που ήταν να το συνηθίσει η παλιά σας γατούλα ήδη το ξεπεράσατε..η ανάγκη στο μπαλκόνι ακούγεται φυσικά πολύ ενοχλητική κ μου κάνει εντύπωση γιατί οι γάτες δεν κάνουν τέτοιες παρασπονδίες.στην αυλή σας κατεβαίνει?η είναι διαρκώς στο μπαλκόνι?μήπως θέλει περισσότερα χάδια και προσοχή από εσάς?μιλήστε κ με κάποιον κτηνίατρο..μου φαίνεται πολύ παράξενο..σίγουρα όμως θα βρεθεί λύση..η ιδέα με την άμμο στο μπαλκόνι μου φαίνεται η πιο σωστή κίνηση για αρχή.να μας ενημερώνετε!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum