Όχι άλλη κακοποίηση στα ζώα και στις γάτες!

Avril Lavigne

Νεοφερμένο μέλος

Η Avril Lavigne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 96 μηνύματα.
Παιδιά η κακοποιηση των ζωων ειδικά των γάτων και των σκυλων πάει και ερχτεαι! Πρεπει να κανουμε κάτι! Να καταγγείλουμε, να πουμε να κανουμε! Γενικά να δράσουμε σε αυτήν την αδικία. Βλέπει κάποιος ενα ανυπεράσπιστο ζωο. (Οχι όλοι αλλα...) Αντι να το βοηθήσει το κλοτσάει, το χτυπάει, ακομα και το συμαδευει με όπλο ή σφεντόνα! Αυτά είναι λίγα απο αυτά που εχω ακουσει! Αν θελετε να με βοηθησετε σε αυτο το εργο δωστε το μηνυμα σας και βοηθηστε τα ζωα!:/::confused::|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πεστα κοριτσι μου, αι στο καλο πια ! πες κι αλλα πες κι αλλα. εχω παρει και ποπ κορν :rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα πω αφου το θελετε!:) Θα πω σχετικα με τις γατες! Αυτα τα περιστατηκα ειναι αληθινα. 1) Περναει καποιος απο τον δρομο και βλεπει μια γατα μεσα στην μεση του δρομου. Αντι να σταματησει συνεχιζει και μαλιστα γκαζονει μονο και μονο να εχει την απολαυση να ακουσει τον ηχο απο το κρανιο του γατιου να θρυματιζετε κατω απο τους τονους του αμαξιου του! Γιατι να επιτρεψουμε αυτη την απανθρωη απολαυση??? 2) Να κυνηγανε τις γατες τα αγορια που κυνηγανε (ο θεος να το κανει κυνηγει δλδ) πουλια κλπ και δεν βρησκουν αλλα θυραματα. Μετα πανε σπιτι και λενε στους φιλους τους... << Α σκότωσα ενα γατακι με την σφεντονα! Ηταν απεναντι μου και μπαμ τις ριχνω μια και παρτην κατω!!! Χαχα ηταν πολυ αστειω!>> ΕΛΕΟΣ! ΓΙΑΤΙ? Γιατι αυτο??? Γιατι να το συνεχισουμε! Παρτε φιλοζωικες καντε καταγγελιες! ΤΕΛΟΣ. ΟΧΙ ΑΛΛΟ!:mad:

ετσι ειναι. ευγε παιδι μου, θα πας μπροστα :lol:

συγνωμη αν σας ενοχλησα κι ολας! ταπινη συγνωμη!:|

Εγω ξερω ενα κωλοπαιδο που μου φοβιζει τη γατα μου.ΕΛΕΟΣ,της κανει ΟΥΟΥΟΥ,και μετα λεει "φοβαμαι τις γατες...".Χθες τα πηρα στη κρανα και του αστραψα μια...Του "εφυγε" το σαγονι...:lol::lol::lol:Και η μ$λ$$$κο η γιαγια του δεν του λεει τιποτα ρε γ$$$$μωτο....ελεος δηλαδη...

συγνωμη αν σας ενοχλησα κι ολας! ταπινη συγνωμη!:|
δεν μας ενόχλησες καλά τα λες.Άσχετο από ποια περιοχή της Μήλου είσαι;Πήγα πέρυσι διακοπές,πολύ ωραίο νησί:)

Απο περα Τριοβασαλο!

Ναι δεν σας ενοχλω αλλα σε μερικους (απο αλλο θεμα) εδωσα φιλικες συμβουλες και μου λεγανε αλλα τεσπα αυτο δεν εχει να κανει με εσας αλλα καποιοι με αντιμετοπησαν με ειρωνια και πιστευω οτι κατι ειπα που θα τους ενοχλησαν αρα ξαναζηταω σιγνωμη!

και καποιοι νομιζαν οτι ολο αυτο με το γατακι μου (σε αλλο θεμα) ηταν ψεμα αρα ζηταω απο ολους συγνωμη για την ενοχληση για να ειμαι καλημενη!

Δεν χρειαζεται κοριτσι μου να ζητας συγνωμη ειναι πολυ ελπιδοφορο νεα παιδια να εχουν τετοια ενδιαφεροντα στον υπολογιστη κ να μπαινουν σε τετοια σαιτ.οι τυχον υπερβολες στα παιδια συγχωρουνται κ ειναι φυσιολογικες.μπραβο σου που αγαπας τα ζωα!:cool:

Φυσικα και αγαπω τα ζωα. Και περισσοτερο τις γατες και τα σκυλια. Τους φροντιζω και τους περιποιηουμε.

Εφτιαξα αυτο το θεμα γιατι αν το γατακι μου εχει κατι που ειδε η κτηνιατρος σε αυτο εςφθηνεται καποιος που το κλοτσισε τοσο δυνατα οστε να του προκαλεσει σοβαρη ζημια. Αλλα οχι μονο γι'αυτο. Γιατι καθημερινα πολλοι χτυπανε τα ζωα και πολλες φορες διστυχως τα σκοτωνουν!:(:(:(

Μπορεις να κανεις κατι στο νησι σου τη μηλο με αλλα παιδια αν θελεις, να κολλησετε αφισσες, να μοιρασετε φυλλαδια για στειρωσεις κα να βοηθησετε το τοπικο σωματειο ΜΗΛΟΣ SHEILA WARWICK ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 22870 41234,41442 υπαρχει κι αυτο Φιλοζωικός Σύλλογος Μήλου αλλα δεν εχω στοιχεια

Σε ευχαριστω ειναι μια πολυ καλη ιδεα και θα την προσπαθησω.

Ασχημα νεα το γατακι θα παιθανει.... Μικρες ελπιδες οτι ΜΠΟΡΕΙ να ζησει...:(

Κριμα...:(:(:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back