Όχι στις βόλτες

yodaki

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η yodaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 162 μηνύματα.
Ας μαζέψουμε όλοι τα γατιά μας:mad:
Ξέρω ότι θελουμε να είναι ευτυχισμένα και να βολτάρουν αλλά αν δεν είναι περιορισμένος ο κήπος ή ο ακάλυπτος υπάρχει πρόβλημα.
Πριν από δύο μέρες κόντεψα να πατίσω μια Μέιν Κουν στο Γαλάτσι:redface::mad::(
Δεν την πάτησα γιατί είμαι πολύ συντηριτική οδηγός και δε τρέχω στα στενά παρόλλα αυτά μου πετάχηκε από το πουθενά και γλύτωσε παρά τρίχα.

Αναρωτιέμαι... ποιός φιλόζωως αφήνει τη γάτα του να βολτάρει στα στενά του Γαλατσίου... Ηταν γάτα σπιτιου σύγουρα:mad:

Η γνώμη σας;...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάντως συμφωνώ!!! Κάνω τα πάντα για να μην βγει έξω η γατούλα μου. Ειδικά οι γάτες που είναι από σπίτι και δεν έχουν ιδέα απ'τον έξω κόσμο είναι σίγουρα καταδικασμένες:( Κίνδυνος από αυτοκίνητα και όχι μόνο, μπορεί να είναι σκύλος,άνθρωπος, άλλες γάτες, οτιδήποτε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ απόλυτα!
Οι δρόμοι δεν είναι ασφαλείς για τις γάτες, πάει και τελείωσε. Είναι κρίμα, για τις θεωρητικούρες στις οποίες αρέσκεται να πιστεύει ο καθένας (ελευθερία, φύση και δεν ξέρω τι άλλο) να αγνοεί την πραγματικότητα και να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή της γάτας του.
Προφανώς η ζωή στο διαμέρισμα δεν είναι "φυσική" για μια γάτα (ούτε για τον άνθρωπο άλλωστε, μήπως να επιστρέφαμε στις σπηλιές μας; ) αλλά το ίδιο αφύσικα είναι και τα αυτοκίνητα και οι φόλες :mad::mad::mad:

συμφωνω,αλλα μπορει αυτη η γατουλα να εχει χαθει,οπως τοσες που πεφτουν απο τα μπαλκονια:(

Εγώ θα συμφωνήσω απόλυτα με την Αρεθα!

Μηπως χαθηκε??? και εψαχνε τροφη?

Μια φορά ρώτησα μια γειτόνισσα γιατί άφηνε τη γάτα της να βολτάρει. Απάντησε ότι το έκανε από συνήθεια, έτσι το είχε κάνει και η μαμά της κι η γιαγιά (εντάξει, αλλά ξεχνάει ότι δε ζούμε πιά στην εξοχή, στο μεταξύ το χωριό μας μεγάλωσε και έγινε πόλη...) και, ακόμα χειρότερα, το έκανε γιατί δεν είχε όρεξη να αλλάξει την άμμο της γάτας!!! Ναι, που και που σκωτώνονται από τα αυτοκίνητα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Ούτε καν ντρεπόταν να το πει....

Και εγώ που ειμαι στην ημιεξοχή με δασάκι και ρεμα μπροστά, κι εγώ κάηκα. Απο τις 100 που εχουν ζησει εδώ και μάλλιστα εξω, σκοτώθηκε μια η πιο αγαπημενη γάτα του κοσμου η Μέλανι. :bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye:Μου το ειχε πει ο κτηνιατρος: Τις αφήσατε εξω; Κινδυνευει απο χιλιες δυο αιτίες η γάτα. Δεν πρεπει να βγαινει. Πλήρωσα πολύ ακριβά την θεληση να δώσω ελευθερία και χαρά:/: Ποτε έξω οι γάτες!!!!!!!!!!!!!!

εγω δεν την αφηνω να βγαινει γιατι φοβαμαι πολυ. ο καλος μου ομως ετσι τον εχει μαθει και καθε πρωι ο γατος του γυρω στις 7 θα κατεβει στον δρομο θα βρει ενα αμαξι να αραξει πανω και στις 2.30 θα περιμενει εξω απο το σπιτι για να γυρισουν να του ανοιξουν. εδω και 5-6 χρονια ο γατουλη δεν εχει παθει τιποτα περα απο μερικους καβγαδες με γατους που σταματησαν μετα την στειρωση. οταν μου το ειπε φρικαρα αλλα γι'αυτους δουλευει, τι να πω ????? ευχομαι να μην παθει ποτε τποτα ο γατος.
πλακα εχει που ο γατος κοιταζει δυο φορες πριν περασει τον δρομο:lol:

Εύχομαι να είχα μυαλό και να μην άφηνα πριν 10 χρόνια τον Εκτοράκο μου να βγαίνει έξω. Ίσως να τον είχα ακόμα μαζί μου...:(

ΠΟΤΕ οι γάτες έξω!

εγω δεν την αφηνω να βγαινει γιατι φοβαμαι πολυ. ο καλος μου ομως ετσι τον εχει μαθει και καθε πρωι ο γατος του γυρω στις 7 θα κατεβει στον δρομο θα βρει ενα αμαξι να αραξει πανω και στις 2.30 θα περιμενει εξω απο το σπιτι για να γυρισουν να του ανοιξουν. εδω και 5-6 χρονια ο γατουλη δεν εχει παθει τιποτα περα απο μερικους καβγαδες με γατους που σταματησαν μετα την στειρωση. οταν μου το ειπε φρικαρα αλλα γι'αυτους δουλευει, τι να πω ????? ευχομαι να μην παθει ποτε τποτα ο γατος.
πλακα εχει που ο γατος κοιταζει δυο φορες πριν περασει τον δρομο:lol:
Ετσι ακριβώς γινοταν με το γάτο του μπαμπα μου τον Καμπουρινο. Σαν σκύλος του ανοιγε η μαμα μου για να πάει να προυπαντησει το μπαμπα μου και δικο του. Φετος εξαφανηστηκε μερα μεσημερι. Μας ειπαν οτι ειδαν ενα σκυλο να τον κυνηγάει μεσα στο ρεμα... Δεν ήρθεν ποτε ουτε τον βρήκαμε πουθενά:(:(:(:(:(:(:(

Στη συγκεκριμένη περιπτωση βόλταρε η κυρία γιατί βγήκα από το αμάξη για να δω αν είναι καλά και ένας κύριος που ήταν μπροστά μου είπε ότι έμενε στην απέναντι πολυκατικία. Πολύ ωραία γατα μεγάλη και φουντοτί κούκλα. Τι τα θές όμως μας κόπικε το αίμα το σκυλι που ήταν στο πίσω κάθησμα βρέθηκε κάτω ταραχή:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back