Ό,τι βαριόμαστε ας μην το πετάμε...

ria23

Διάσημο μέλος

Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα.
έχουν δει πολλά τα μάτια μου αλλά αυτό παρά πάει..πήγα να πετάξω κάτι χαρτιά στον κάδο ανακύκλωσης γιατί πρέπει να βοηθήσουμε και λίγο το περιβάλλον..αλλά πώς να το βοηθήσουμε...??? όταν υπάρχουν τέρατα στον κόσμο..δηλαδή μερικοί ''άνθρωποι'' αν μπορείς να τους πεις έτσι.. Βρήκα ένα κλουβί το οποίο μέσα είχε ένα καναρίνι ..ναι καλά ακούσατε ..μόνο που το καναρίνι ήταν Ζ ω ν τ α ν ό .........το πήγα στον κτηνίατρο και έπαθε σοκ..είχε σπάσει το ποδαράκι του σε 3 σημεία..με αντιβίωση μπορούσε να ζήσει απλά θα του έπεφτε το ποδαράκι του ..κατά τα άλλα ήταν μια χαρά..

και τώρα μια ερώτηση?γιατί να ανακυκλώνουμε χαρτιά ..?πρέπει να ανακυκλώσουμε τους εαυτούς μας μπας και γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγαπητή Ρια αν ήταν θέμα ανακύκλωσης θα τους πέταγα όλους στον κάδο, όμως δυστυχώς τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα.Μας λείπει παιδία και κοινωνική μόρφωση για να γίνουμε καλύτερη άνθρωποι. Ελπίζω όλα να πάνε καλά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και γω το ελπίζω...οι 2 πρωτες μερες είναι κρίσιμες είπε ο κτηνιατρος..ολα να πανε καλα..το οτι θα μεινει κουτσο δεν σημαινει το πεταω στα σκουπιδια

Για κάποιους δυστυχώς, δεν είναι θέμα ανακύκλωσης αλλά ολικής μεταμόσχευσης εγκεφάλου.
Τι να πω, ρε παιδια, ντρέπομαι που εγώ/εσείς λεγόμαστε ανθρωποι.
Ποιος είναι ο άνθρωπος και ποιος το ζώο, με αυτή την απορία ζω.

Καλά,αυτό δεν το έχω ξανακούσει...έ-λ-ε-ος !!!:|:|:down::down:

Ε Λ Ε Ο Σ !!!

:blink::blink::blink::blink::blink:

Τι φρίκη είναι αυτή ένα πουλάκι ρε γ......ο. Όσο τους κελαδούσε ήταν καλά και μετά στην ανακύκλωση? Φρίκη:down:

ria δεν πιστευω στα ματια μου , παει ξεφυγε ο κοσμος...
αν ηξερα ποιοι ειναι θα εκανα ομοιοματα απο καναρινι και θα τα αφηνα στην πορτα τους καθε βραδυ εστι αν μπαμπουλιασουν τελειως....:mad:

εχω μια απορια σχετικα με οσους πετανε ζωακια στα σκουπιδια....
το κανουν για να πεθανουν τα ζωα αβοηθητα , η το κανουν για να τα βρει ο επομενος και να ζησουν???:hmm::hmm:

να προσθεσω συγχαρητηρια σε εσενα ρια που το φρονισες και το εσωσες το παλσματακι.

Μνησθητης μου.... καλα σε μπλε καδο ειδε κι ατομο απο το δημαρχειο να πεταν γατακι και στο τσακ το προλαβε

Μνησθητης μου.... καλα σε μπλε καδο ειδε κι ατομο απο το δημαρχειο να πεταν γατακι και στο τσακ το προλαβε

νομίζεις ότι αυτός που το πέταξε ξέρει τι είναι ο μπλε κάδος?:hmm:

και γω το ελπίζω...οι 2 πρωτες μερες είναι κρίσιμες είπε ο κτηνιατρος..ολα να πανε καλα..το οτι θα μεινει κουτσο δεν σημαινει το πεταω στα σκουπιδια
Το κουτσό στα πουλάκια δεν είναι και το τέλος αν έχεις παρατηρήσει πολλά από τα περιστέρα που κυκλοφορούν είναι κουτσά. Εύχομαι όλα να πάνε καλά με το μικρούλι, θα περιμένω νέα του και αύριο και ξέρω ότι θα είναι καλά

το πουλάκι είναι μια χαρά..έχω και γω καναρίνια και παπαγαλάκια ..τα ακούει..και νιώθει ασφάλεια μάλλον.. θα είναι κάπως είπε ο γιατρός μέχρι να πέσει το πόδι του αλλά κατά τ' άλλα μια χαρά..τώρα αν τα ρίχνουν στους κάδους για να τα πάρει κάποιος δεν ξέρω ...επίσης δεν θέλω να ξέρω τι θα γινόταν αν δεν το έβρισκα εγώ..:(

και τα ζωάκια ψυχούλες είναι έλεος...:/:

δεν ειμαστε καλα:mad::mad::mad: Αν ηθελαν να το παρει καποιος ισως το εβαζαν πανω στον καδο οχι μεσα:(

δεν είναι μόνο αυτό...και οι άνθρωποι και τα ζώα αρρωσταίνουν ...αφού αν αρρωστήσει θα το πετάξεις γιατί να το πάρεις??????έχω πολλές γέννες από καναρίνια και παπαγαλάκια και τα δίνω μόνο σε γνωστούς που ξέρω ότι σε μια δυσκολία θα με πάρουν τηλ και θα μου πουν ''τι να κάνω'' ?προς Θεού θα άρεσε στους ανθρώπους μόλις αρρωσταίνουν να τους πετάνε στο δρόμο?γιατί να μην είναι το ίδιο και για τα ζώα?????

παλι καλα που ξερεις απο πουλακια και ξερεις τι να κανεις.Και για το ποδαρακι κανενα πεσιμο κλουβιου υποψιαζομαι:(

μπορεί να είχε παιδιά και να το τρόμαζαν..να φτεροκοπούσε στο κλουβί..κτλ..τα καναρίνια φοβούνται πολύ και μαθαίνουν μόνο αυτόν που τους βάζει φαΐ για αφεντικό..δεν αποκλείω βέβαια και να τους έπεσε και το κλουβί.3 σπασίματα στο ίδιο πόδι το κακόμοιρο..

παιδιά μην είστε αγαθοί και τόσο ρομαντικοί δεν τους αξίζει

τα πετάνε στον κάδο σημαίνει: "Τα πετάνε στα σκουπίδια ως άχρηστα αντικείμενα" όχι για να τα βρει κάποιος αλλά για να πάνε στην χωματερή, δεν τους ενδιαφέρει....

δυστυχώς τα προβλήματα δεν λύνονται από την μία μέρα στην άλλη, αντιμετοπίζουμε χρόνια μαλάκινση εγκεφάλου και παντελή έλειψη παιδείας και ψυχικής καλλιέργειας

+ ότι δεν υπάρχει υποστήριξη από το κράτος και τους νόμους σε αυτά τα θέματα και όποιες λίγες ποινές υπάρχουν δεν εκτελούνται και δεν εφαρμόζονται (γιατί εδώ δεν ασχολούνται να βρουν τον κλέφτη που μπήκε σπίτι σου και σε έσφαξε, θα ασχοληθούν με τον τύπο που πέταξε το καναρίνι ή το γατάκι στα σκουπίδια???):mad:

Πολύ χάρηκα που είναι καλά το μικρό πουλάκι κ επίσης που έχει κ παρέα. Ας μην ψάχνουμε τα γιατί σε τέτοιου είδους συμπεριφορές ο άνθρωπος έχει αποδείξει ότι μπορεί να γίνει το χειρότερο θηρίο, και μάλιστα χωρίς κανένα απολύτως λόγο εκτός από την αρρωστημένη ευχαρίστηση που νιώθει

Μπορεί να ήθελε να το κάνει δώρο σε κανέναν άστεγο που ψάχνει να βρει φαγητό στον κάδο... (black.. humor):down:

Άν ήμασταν ΕΛΒΕΤΙΑ που κάθε σακουλάκι (μέγεθος αυτό του μπάνιου) για να το βγάλεις στον κάδο και να το πάρει το σκουπιδιάρικο, πρέπει να του κολλήσεις αυτοκόλλητο 3?!!!

Ήθελα να δω.....:hmm: Πώς θα αρχίζαμε όλοι την ανακύκλωση κλπ κλπ!!!

Μπορεί να ήθελε να το κάνει δώρο σε κανέναν άστεγο που ψάχνει να βρει φαγητό στον κάδο... (black.. humor):down:

Άν ήμασταν ΕΛΒΕΤΙΑ που κάθε σακουλάκι (μέγεθος αυτό του μπάνιου) για να το βγάλεις στον κάδο και να το πάρει το σκουπιδιάρικο, πρέπει να του κολλήσεις αυτοκόλλητο 3?!!!

Ήθελα να δω.....:hmm: Πώς θα αρχίζαμε όλοι την ανακύκλωση κλπ κλπ!!!

Αλήθεια?
πληρώνεις 3 ευρώ για κάθε σακούλα που πετάς?
ή δεν κατάλαβα καλά?
:hmm::hmm::hmm:
interesting

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back