aser
Νεοφερμένο μέλος
Ο Σταύρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα.
27-08-10
22:31
Παιδια υπαρχει κανενας νομικος η αστυνομικος εδω περα να μου πει 2 πραγματα...
Χθες βραδυ ακουσα εναν περιεργο θορυβο και η γατα ετρεξε μεσα, δεν εδωσα μεγαλη σημασια μεχρι το πρωι που ειδα ενα υποπτο αντικειμενο γεματο σκονι. Εχω καποιο θεμα με εναν γειτονα εδω, λετε η σκονη να ειναι φωλα; Η γατα δεν εχει μεχρι τωρα τιποτα αλλα θελω να κανω ελεγχω της σκονης, θα το αναλαβει αυτο η αστυνομια η οχι, που μπορω να κανω ελεγχω;
Αργησα να γραψω για να δειξω το αντικειμενο στον κτηνιατρο μηπως και μπορουσε να κανει ελεγχω για φολα αλλα μου ειπε να παω στην ασφαλεια.
Χθες βραδυ ακουσα εναν περιεργο θορυβο και η γατα ετρεξε μεσα, δεν εδωσα μεγαλη σημασια μεχρι το πρωι που ειδα ενα υποπτο αντικειμενο γεματο σκονι. Εχω καποιο θεμα με εναν γειτονα εδω, λετε η σκονη να ειναι φωλα; Η γατα δεν εχει μεχρι τωρα τιποτα αλλα θελω να κανω ελεγχω της σκονης, θα το αναλαβει αυτο η αστυνομια η οχι, που μπορω να κανω ελεγχω;
Αργησα να γραψω για να δειξω το αντικειμενο στον κτηνιατρο μηπως και μπορουσε να κανει ελεγχω για φολα αλλα μου ειπε να παω στην ασφαλεια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα.
03-09-10
14:39
Μπορεις να την πας τη σκονη σε καποιον χημικο(π.χ το Χημειο του Κρατους) η σε εναν κτηνιατρο...Αν δεις οτι ειναι φολα και υποψιαζεσαι οτι ειναι απο καποιον συγκεκριμενο γειτονα καντου μυνηση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool