Ώρες ώρες απελπίζομαι...

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
ερχονται γατια και σκυλια απο παντου.. ειμαστε λιγοι και πηγμενοι στα ζωα... συνεχεια φετος δεχομαστε το ενα πισω απο το αλλο και δεν τελειωνουν , ουτε καν μια αναπαυλα.. και το χειροτερο ειναι οταν δεν μπορω να βοηθησω...
Ειδικα αυτο με τα σκυλια.. ενα κουταβι προχτες δυο κουταβια σημερα αλλα δυο της λαιφ εκ των οποιων ενα γερικο.... Η ανευθυνη φοιτητρια κτηνιατρικης που δεν βοηθησε καθολου, η κυρια με τα γατια που δεν μπορει να τα κρατησει.. τα δεκα που μας πεταξανε.. ενας κυριος που θελει γατια για τη φαρμα του και με τα χιλια ζορια συμφωνει να τα στειρωσει , τα κανονιζω ολα και τελευταια στιγμη οι ανθρωποι δεν θελουν να τα δωσουν γιατι ειναι σε φαρμα...
Το μιου και το τσαμπουκακι τωρα εχουν τριχοφαγο που τους κολλησε ο Δαφνος που ηταν φορεας προφανως, αρα τα πλενω δυο φορες την εβδομαδα και προσπαθω να πεισω και το καλοκαιρακι και το βουλιτσο να παρουν τα φαρμακα τους...

Τι ωραια που αισθανομουνα χτες που υπηρχαν νεοι εθελοντες... και τι διαφορετικα που ειναι σημερα που γεμισαν κι αυτοι και δεν χωραμε σαν σωματειο αλλα ζωα...κι ομως εξακολουθει να βρεχεο σκυλακια παρατημενα και γατακια... εχω φτασει να μην λκανω βολτα γυρω απο τη γειτονια για να μην ακουσω κανενα μιου..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

AX...:/::/::/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ βρε Γιασμίν, τινα πρωτοκάνετε... :( Κουράγιο!

κουραγιο γιασμιν ειναι δυσκολο αλα οι καλοι καπετανιοι στις φουρτουνες φαινονται κ εσεις τα καταφερνετε μια χαρα

... εχω φτασει να μην λκανω βολτα γυρω απο τη γειτονια για να μην ακουσω κανενα μιου..

μια απο τα ιδια.....:(

Λογικό.....και δύσκολο!!!!!:/:

Συγχαρητήρια!

Συγχαρητήρια, συνέχισε με την ίδια αγάπη για τα ζωάκια! Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι σαν εσας που δίνουν κομμάτια της ζωής τους και του ευατού τους.

Είναι για να απελπίζεται κανείς, δικαιολογημένα νιώθεις έτσι. Σε αυτό το forum πιο πολλά είναι τα θέματα για γάτες που χαρίζονται παρά όλα τα άλλα:/: Όσο υπάρχουν, όμως, άνθρωποι που νοιάζονται, οι γάτες μπορούν να ελπίζουν.

Υασμιν σε κάποιες περιπτώσεις ίσως μπορώ και εγώ να φιλοξενώ μωρά. Στο σπίτι μου δεν μπορώ να τα έχω γιατί όπως ξέρεις έχω τις γάτες μου οι οποίες είναι 7 αυτόν τον καιρό. Μένω σε διπλοκατοικία όμως (στον δεύτερο όροφο) και έχουμε ταράτσα. Εκεί επάνω έχει ένα δωματιάκι για το λεβητοστάσιο και ίσως μπορώ να τα έχω εκεί τα γατάκια μέχρι να βρεθεί σπίτι. Αν είναι πολύ μωρά (ωστε να μην μπορούν να βγουν απο την κούτα) θα μπορώ να τα ταίζω. Απλά φοβάμαι αμα είναι μεγαλύτερα να μην φύγουν ή πέσουν. Αν θέλεις έλα κάποια μέρα απο το σπίτι μου να δεις και εσύ τον χώρο να μου πεις την άποψή σου. Δυστυχώς κουτάβια δεν μπορώ να φιλοξενώ γιατί μια φορά που είχα φέρει ένα άρρωστο και το κράτησα για 3 μέρες οι γείτονες παραπονέθηκαν. Το μωρό δεν είχε βγάλει κιχ, αλλά μάλλον κάποιοι δεν θέλουν καν να τα βλέπουν.

Yasmin ειναι πολυ δυσκολο το εργο σας, απαιτει απιστευτο χρονο και η συναισθηματικη εμπλοκη ειναι απεριοριστη :/::/: Δυστυχως οι δικες σας παρεμβασεις μονο κανουν σημντικη διαφορα για ολα τα ταλαιπωρα αδεσποτα. Γι' αυτο μην απελπιζεσαι, αλλα πες μπραβο στον εαυτο σου για οσα προσφερεις και να θυμασαι πως δεν εισαι θεος, αλλα ανθρωπος που κανεις περισσοτερα απο οσα σου αναλογουν.... Δεν ειναι μικρο το φορτιο και τα καταφερνεις πολυ καλα αν σκεφτει κανεις τα μεσα που εχεις.... Οσο και να θες περισσοτερα, που ειναι πολυ λογικο, δεν γινεται να αλλαξεις τα παντα. Αρκει που αλλαζεις καποια.... Να εισαι καλα γι' αυτο

Ναι φυσικα sublime ισως το τριήμερο να μπορω και να ερθω θα το κανονίσουμε ευχαριστω.

Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια περιμενω πως και πως να βγει το CD να γινουν σεμιναρια κ συναυλιες μπας και διορθωθουν τα πραγματα.

πρεπει ομως να καταλαβετε οτι δεν γινετε να βρεθουν σπιτια για ολα τα γατακια του κοσμου τουτου:/::/::/: καποια μπορειτε να τα γινετε σε ζωοφιλες γειτονιες και να τους ζητατε απλως να τους δινουν τροφη νερο και μια στεγνη γωνια τις βροχερες μερες...:hmm::hmm:τι αλλο να πω μια προταση εκανα... πρεπει να βρουμε κι ενα κινιτρο ομως για να το κανουν αυτο...:/::/::/:

Εμ ακριβως γι αυτο το Φυλλαδιο για τις στειρωσεις ειναι καλη ιδέα... και οι στειρωσεις ακομα καλυτερη

Προσωπικα δεν εχω συναντησει πουθενα ζωοφιλες αμιγεις γειτονιες.. παντα υπαρχει ενας τρελαρας με φολες καπου

Εχεις δικιο να απελπίζεσαι ώρες ώρες:/: Ομως μια ψυχή είναι μια ψυχή και όταν τη σώζεις νιώθεις όμορφα. Κράτα το καλο κομματι μιας υιοθεσίας για να παίρνεις κουράγιο για τις επόμενες διασώσεις. Εχεις κάνει τοσα πολλά ήδη βρε Γιασμίν... Αν μπορουσαν να μιλησουν τα αδέσποτα θα είχες ακουσει εκατοντάδες ευχαριστώ;) Συνεχισε ετσι και να εισαι δυνατή αφου προσφερεις τέτοιο έργο. Ολα δεν μπορεις να τα σωσεις. Κανενας δεν μπορει:/: Για μενα και ενα γατάκι να εχεις σώσει απο το δρομο ειναι πάρα πολύ σημαντικο.:happy:

Όντος,στη γειτονιά μου οι περισσότεροι είμαστε φιλόζωοι,μερικοί αδιαφορούν και ένας,μόνο ένας είναι ο παλιάνθρωπος που ρίχνει φόλες,αν και τον τελευταίο καιρό το σταμάτησε. Γενικά όμως άμα δείτε τις γατούλες στη γειτονιά μου θα πάθεται πλάκα, έχουν κάτι λαιμούς,κοιλιές, προγούλια, τόσο που τρώνε οι άτιμες.. πιο πολύ κι από μένα τρώνε :lol::lol:
Αυτό όμως με τις στειρώσεις πρέπει να γίνει,είχαμε πάρει κάποτε καμιά 20αριά γάτες και τις στειρώσαμε γιατί δεν πήγαινε άλλο,συνέχεια γεννούσαν,αλλά μας έρχονται κάθε χρόνο καινούριες,δεν ξέρουμε τι να κάνουμε πλέον

Yasmin λυπαμαι παρα πολυ που δε σας ηξερα οταν σπουδαζα στη Θες/νικη.Τοτε θα βοηθουσα παρα πολυ γιατι και σπιτι ειχα και πολυ χρονο...Τωρα εδω που ειμαι τι να κανω?
Υπαρχει τουλαχιστον καποιος τραπεζικος λογαριασμος που να μπορουμε να σας ενισχυσουμε εστω οικονομικα???Γραφτηκα προσφατα στη φιλοζωικη γιατι πιστευω οτι κανουν καλη δουλεια αλλα θα ηθελα να γραφτω και στη δικη σας.Πες μου σε παρακαλω οκ???

Εμ ακριβως γι αυτο το Φυλλαδιο για τις στειρωσεις ειναι καλη ιδέα... και οι στειρωσεις ακομα καλυτερη

Προσωπικα δεν εχω συναντησει πουθενα ζωοφιλες αμιγεις γειτονιες.. παντα υπαρχει ενας τρελαρας με φολες καπου
αχ ναι...δυστυχως ετσι ειναι..η αληθεια ειναι οτι μια στις 1000 ειναι καθαρα ζωοφιλες γειτονιες...:(:( να ρωτησω τωρα κατι αλλο; απο ποια ηλικια μπορω να γινω μελος του ''Αργου'';

Eχουμε και νεαρα μελη που εχουν γραφτει δεν υπαρχει οριο ηλικιας, βεβαια για να εισαι εθελοντης σε μικρη ηλικια θα μπορεις να κανεις λιγοτερα απο οτι ενας ενηλικος αλλα οτι και να κανει κανεις εχει νοημα λιγο η πολυ

πως γινομαι μελος;:hmm:

Απλο μέλος .γίνεται κανεις εαν καταθεσει την ετησια συνδρομή του στον λογαριασμό του Αργος Alpha Bank S.A., Pavlou Mela Branch
Acc. Nr. 014-707-00-2101-094239

IBAN: GR82 0140 7070 7070 0210 1094 239
και εαν ενημερωσει με εμαιλ την πρόεδρο στο info@argosgr.org για να του στειλουμε αποδειξη.

Εαν θελεις να εισαι και εθελοντρια εγω ειμαι υπευθυνη για τους νεους εθελοντες οποτε μαζι θα βρουμε τι μπορεις να προσφέρεις και που. Μια ιδέα ειναι στα σχολεια μιας και εισαι μικρή πχ.
Τωρα εαν δυσκολευεσαι για την συνδρομη δεν πειραζει πολλοι που προσφερουν δουλεια δεν ειναι υποχρεωτικο να ειναι και μελη ειναι εξισου η και περισσοτερο πολυτιμο το εργο τους. Αλλοι παλι θελουν να ειναι και τα δυο. Εσυ θα διαλεξεις τι προτιμας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back