12-07-10
19:44
Καλησπέρα σε όλους! Αντιμετωπίζω πρόβλημα με μια γατούλα μου που είναι πρωτόγνωρο και δεν μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο... Είναι 14 χρονών και πάντα ήταν "δύστροπη" με το φαΐ της, έτρωγε μόνο συγκεκριμένη κονσέρβα κ.λ.π. Επίσης, ειδικά τα τελευταία χρόνια, υπήρχαν μέρες που δεν έτρωγε, έκανε εμετό, αλλά την επόμενη ήταν πάλι περδίκι. Πέρα από το στομάχι τόσο αυτή, όσο και ο άλλος μου γατούλης, έχουν χρόνια βρογχίτιδα και ο γιατρός μας έχει πει πως έχει αδυνατίσει το ανοσοποιητικό τους. Όμως από χτες, δεν τρώει καθόλου, δεν μπορεί να ανασάνει καλά και της τρέχουν σάλια. Φυσικά και την πήγαμε στον γιατρό να της δώσει ορό (είχε αφυδατωθεί) και να δει τι έχει. Ο γιατρός πέρα από τον ορό της έδωσε και αντιβίωση, όμως στην ακτινογραφία είδε πολύ αέρα στο στομάχι της και είπε πως κάτι τέτοιο δεν το έχει ξαναδεί και δεν ξέρει που οφείλεται. Τουαλέτα πάει κανονικά και τα αέρια δεν τα αποβάλλει.
Συγνώμη για το μακροσκελές mail, όμως έχουμε ήδη χάσει ένα φέτος από γηρατειά, δεν θέλουμε να χάσουμε ένα ακόμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
Συγνώμη για το μακροσκελές mail, όμως έχουμε ήδη χάσει ένα φέτος από γηρατειά, δεν θέλουμε να χάσουμε ένα ακόμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
14-07-10
13:36
Mάλλον θα πρέπει να πάρετε και τη γνώμη ενός δεύτερου ή και τρίτου γιατρού.
Εγώ στη θέση σας θα το έψαχνα πολύ, άλλωστε αν δεν ξέρει ο γιατρός ποιος ξέρει;
Όσον αφορά το ανοσοποιητικό, μήπως να της δίνατε κάποια βιταμίνη για να πάρει τα επάνω της ή να δοκιμάζατε ομοιοπαθητική, που έχω ακούσει ότι έχει συνήθως πολύ καλά αποτελέσματα.
Εύχομαι να τα ξεπεράσει όλα και να είναι πολύ σύντομα περδίκι
.
Εγώ στη θέση σας θα το έψαχνα πολύ, άλλωστε αν δεν ξέρει ο γιατρός ποιος ξέρει;
Όσον αφορά το ανοσοποιητικό, μήπως να της δίνατε κάποια βιταμίνη για να πάρει τα επάνω της ή να δοκιμάζατε ομοιοπαθητική, που έχω ακούσει ότι έχει συνήθως πολύ καλά αποτελέσματα.
Εύχομαι να τα ξεπεράσει όλα και να είναι πολύ σύντομα περδίκι
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
14-07-10
13:59
Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον αλλά δυστυχώς η γατούλα μας άφησε τα ξημρώματα της ίδιας μέρας, δεν προλάβαμε καν να την πάμε σε κλινική...
. Προφανώς απο ασφυξία, απο όσο κατάφερα να ψάξω μάλλον είχαν κλείσει οι ανπνευστικές οδοί και εκεί οφειλόταν και ο αέρας στο στομάχι (προσπαθούσε να αναπνεύσει απο το στόμα και κατάπινε επιπλέον αέρα). Μπορεί να είμαι λάθος αλλά θεωρώ πως ο κτηνίατρος μας έκανε λάθος διάγνωση-χειρισμό, ίσως έπρεπε να της κάνει ευθανασία για να μην υποφέρει. Φριχτός θάνατος και πολύ κρίμα γιατί τον εμπιστευόμουν εδώ και 16 χρόνια που παρακολουθεί τα γατιά μας. Και πάλι ευχαριστώ πολύ
. Προφανώς απο ασφυξία, απο όσο κατάφερα να ψάξω μάλλον είχαν κλείσει οι ανπνευστικές οδοί και εκεί οφειλόταν και ο αέρας στο στομάχι (προσπαθούσε να αναπνεύσει απο το στόμα και κατάπινε επιπλέον αέρα). Μπορεί να είμαι λάθος αλλά θεωρώ πως ο κτηνίατρος μας έκανε λάθος διάγνωση-χειρισμό, ίσως έπρεπε να της κάνει ευθανασία για να μην υποφέρει. Φριχτός θάνατος και πολύ κρίμα γιατί τον εμπιστευόμουν εδώ και 16 χρόνια που παρακολουθεί τα γατιά μας. Και πάλι ευχαριστώ πολύΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.244 μηνύματα.
14-07-10
14:14
ωχ..λυπαμαι παρα πολυ..

..και εγω στη θεση σου τα ιδια θα σκεφτομουνα για τον γιατρο...και εγω ,ετσι οπως τα λες,πιστευω οτι εκανε λαθος διαγνωση....κριμα...

..και εγω στη θεση σου τα ιδια θα σκεφτομουνα για τον γιατρο...και εγω ,ετσι οπως τα λες,πιστευω οτι εκανε λαθος διαγνωση....κριμα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
14-07-10
14:14
Πω πω λυπάμαι πολύ πρώτη φορά ακούω τέτοια περίπτωση. Αλλά που οφειλόταν αυτό. Μου ακούγεται λίγο δεν ξέρω. Από κάπου πρέπει να προερχόταν.

konstans
Περιβόητο μέλος
Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
14-07-10
14:29
Λυπάμαι πολύ, τουλάχιστον ξεκουράστηκε η γατούλα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum