Αίγλης ο τυχερούλης

Giannis-Vivi

Δραστήριο μέλος

Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα.
Πριν 2 μηνες κοντα η κολητη μου βρηκε ενα μικρουλη στο μαγαζι της..του πηγαμε τρωφη του αγορασαμε παιχνιδακια καναμε τα εμβολιακια μας και τον ειχαμε σπιτι..ο Μικρουλης που τον ονομασαμε Αιγλη(το ονομα του μαγαζιου της φιλης μου) ειναι βιρμανιας και επειδη ειναι πολυ χαδιαρης μαλλον το ειχε καποιος "καλος" ανθρωπος..ειναι χτυπιμενος στα πισω ποδαρακια με κερεα αυτοκινητου και στο κεφαλακι του..δεν εχει πληγη αλλα τα σημαδια φενοντε αρκετα καλα και σιγουρα ειναι ανεξητιλα στη ψυχουλα του αιγλη μας...απο τοτε των εχει η φιλη μου σπιτι και δεδομενου οτι ειναι εγκιος δεν το δινει παρολο που τις λενε ολοι να το δωσει γιατι θα χασει το παιδι και αλλα πολλα...ενα μεγαλο μπραβο της λοιπον γιατι δεν νομιζω να το εκαναν πολλες γυναικες σε ενδιαφερουσα χωρις να εχουν ξανα γατουλια πριν ποτε στη ζωη τους..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβω στην φίλη σου λοιπόν.Με το να είναι έγκύος και να έχει γατούλες δεν παθαίνει τίποτα όοπως δεν έπαθα εγώ και χιλιάδες άλλες γυναίκες που έχουνε γάτες.Να τηρεί σταθερά τους κανόνες υγιεινής και δεν έχει κανένα πρόβλημα,δηλαδή την άμμο υγιεινής του ζώου να την αλλάζει πάντα φορώντας γάντια.Η μετάδωση ασθένιας από την γάτα γίνεται έαν καθαρίσουμε την άμμο της και μετά χωρίς να πλυθούμε βάλουμε τα χέρια στο στόμα πράγμα που φαντάζωμε ότι δεν είναι δυνατόν να γίνει.Η φίλη σου λοιπόν απέκτησε έναν μοναδικό φιλαράκι και το παιδάκι της μόνο οφέλει μπορεί να έχει απο την συμβίωση με ένα γατούλι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νομιζω οτι υπαρχει κ μια εξεταση να δει αν ειναι θετικη η αρνητικη στο τοξοπλασμα. νομιζω οτι οι συγχρονοι γιατροι δεν λενε να διωχνουν τις γατες οι εγκυες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back