Elpis1317922
Νεοφερμένο μέλος
Η Elpis1317922 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ναύπακτος (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 21 μηνύματα.
22-06-09
16:35
Καλησπέρα...
Έχω ένα μικρό ( 25 ημερών περίπου ), θηλυκό γατάκι, που το βρήκα στο δρόμο κι έτσι το φροντίζω εγώ. Το γατάκι πίνει πάρα πολύ γάλα αλλά έχει 3 ημέρες να ενεργηθεί και παρατήρησα σαν αιματάκι στον πωπό...Μήπως, ξέρει κάποιος κάτι να με συμβουλέψει;
Έχω ένα μικρό ( 25 ημερών περίπου ), θηλυκό γατάκι, που το βρήκα στο δρόμο κι έτσι το φροντίζω εγώ. Το γατάκι πίνει πάρα πολύ γάλα αλλά έχει 3 ημέρες να ενεργηθεί και παρατήρησα σαν αιματάκι στον πωπό...Μήπως, ξέρει κάποιος κάτι να με συμβουλέψει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
22-06-09
16:59
Να του τριβεις τον ποπο του με ενα μαλακο πανακι ή βαμβακακι για να ενεργηθει...Δε μπορουν να ενεργηθουν μονα τους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
22-06-09
16:59
Τι γάλα του δίνεις; Αν του δίνεις αγελαδινό, τότε είναι πολύ πιθανό να του έχει προκαλέσει διάφορα πεπτικά προβλήματα (είναι πολύ διαφορετικό από το γάλα της μαμάς τους και δεν το ανέχονται καλά). Τα γατάκια σ'αυτή την ηλικία είναι πάρα πολύ ευαίσθητα, το καλύτερο θα ήταν να το δει ένας γιατρός, αν είναι δυνατόν.
Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να του τρίψεις απαλά τον πωπό του και τα γεννητικά όργανα με ένα ελαφρά βρεγμένο μαντιλάκι, για να το βοηθήσεις να ενεργηθεί. Προσπάθησε να βρεις γάλα ειδικό για μωρά γατάκια (το πουλάνε σε όλα τα πετ σοπ και σε αρκετά κτηνιατρεία) και πήγαινέ το σε έναν κτηνίατρο, για να το δει και να σου πει τι έχει.
Μπράβο που το πήρες και το φροντίζεις, ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να του τρίψεις απαλά τον πωπό του και τα γεννητικά όργανα με ένα ελαφρά βρεγμένο μαντιλάκι, για να το βοηθήσεις να ενεργηθεί. Προσπάθησε να βρεις γάλα ειδικό για μωρά γατάκια (το πουλάνε σε όλα τα πετ σοπ και σε αρκετά κτηνιατρεία) και πήγαινέ το σε έναν κτηνίατρο, για να το δει και να σου πει τι έχει.
Μπράβο που το πήρες και το φροντίζεις, ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Elpis1317922
Νεοφερμένο μέλος
Η Elpis1317922 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ναύπακτος (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 21 μηνύματα.
22-06-09
17:06
...
Μου είχε πει η κτηνίατρος που το είδε, να του δίνω εβαπορέ ή αγελαδινό γάλα αραιωμένο με χαμομήλι...Δεν το ήξερα ότι υπάρχει "ειδικό" γάλα...Ευχαριστώ πολύ...
Μου είχε πει η κτηνίατρος που το είδε, να του δίνω εβαπορέ ή αγελαδινό γάλα αραιωμένο με χαμομήλι...Δεν το ήξερα ότι υπάρχει "ειδικό" γάλα...Ευχαριστώ πολύ...
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα.
22-06-09
17:11
Σου ειπε κτηνιατρος τετοιο πραγμα;Κουλο μου φαινεται,γιατι να μη σου δωσει το σωστο γαλατακι;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum