Αίμα στον πωπό

dimitrafish

Νεοφερμένο μέλος

Η dimitrafish αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα.
καλησπερα σας
πριν 3 μερες πηγα την γατα μου στον κτηνιατρο για τον εμβολιασμο της και για να της δωσει το χαπι για τα παρασιτα αφου εγω δεντα πολυκαταφερνω.την προηγουμενη μερα ειδα σπο το ποπο τησ κατι σαν αιμα.το ειπα στο γιατρο και μου λεει οτι δεν ειναι τιποτα. η γατα ειναι μια χαρα.σημερα ξαναειδα αιμα .τι μπορει να ειναι ?ειναι συνιθισμενο?γιατι ο γιατρος δεν ανησυχησε?σας εχει συμβει παρομοιο?:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Αίμα στον ποπό

Εννοεις αιμα στα κακακια..η τοπικα στον πωπο;Στα κακακια παντως,ειναι συνηθως ειτε απο ερεθισμο του εντερου και συνηθως μετα απο διαρροια,ειτε απο τα σκουλικακια οταν ειναι πολλα και για πολυ καιρο.Ειδοποιησες τον κτηνιατρο οτι ξαναειδες αιμα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οταν εκανε κακακια τησ σκουπισα το ποπο γιατι αλλη μια μερα ειχα δει μια σταγονα στο κρεβατακι της.στο χαρτακι εβγαλε αιμα κοιταξα τα κακα της αλλα δεν ειδα ουτε σκουλικακια ουτε αιμα.τα σκουλικακια φαινονται στα κακα?
θα την παω σημερα σε ενα αλλο γιατρο πολυ καλο στους αγ.αναργυρους,ειναι κολλητικο και για τους ανθρωπους τα σκουληκακια?

Απάντηση: Αίμα στον ποπό

Οχι δεν ειναι κολλητικο. Τα σκουληκακια ειναι σαν ρυζι και εχουν κιτρινωπο χρωμα. Αμα σηκωθει απο εκει που καθεται θα τα βρεις κατω απο εκει που ειχε το ποπουλινο της.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back