Αγαπητοί γατόφιλοι!

aelin

Νεοφερμένο μέλος

Η aelin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 39 μηνύματα.
Έχω μια γατούλα 3 μηνών τωρα :D και μιάς και δεν είχα ποτέ ζωάκι στο σπίτι δεν γνωρίζω σωστούς γιατρούς για να την πάω!Ο γιατρός που έχουμε τώα δεν μου φαίνεται και πολυ καλός δυστυχως... μένω στην θεσσαλονίκη.Αν υπάρχει κάποιος που να ξέρει κάποιον καλό ας μου στείλει ενα pm γιατί δεν ξέρω που να απευθυνθώ!!!:hmm:
στο αντίστοιχο thread που βρήκα δυστυχώς έχετε μόνο για αθήνα!!!και στην θεσσαλονίκη γατάκια ζούνε!!!τι ρατσισμός είναι αυτός!!!χιχιχιχι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα και καλωσηρθες!
Στη λιστα των κτηνιατρων κατω κατω εχει χωριστη καρτελα για τη Θεσσαλονικη,κι αλλη μια για την υπολοιπη χωρα.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χιχι!!!δίκιο έχεις!!!ευχαριστώ πολυ!!!

α αυτο τωρα το ειδα και σου απαντησα στο αλλο
Που μενεις Θεσσαλονίκη ??? για να δουμε τι εχουμε σε γιατρο προς τα κει !

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back