aelin
Νεοφερμένο μέλος
Η aelin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 39 μηνύματα.
14-06-09
11:02
Έχω μια γατούλα 3 μηνών τωρα
και μιάς και δεν είχα ποτέ ζωάκι στο σπίτι δεν γνωρίζω σωστούς γιατρούς για να την πάω!Ο γιατρός που έχουμε τώα δεν μου φαίνεται και πολυ καλός δυστυχως... μένω στην θεσσαλονίκη.Αν υπάρχει κάποιος που να ξέρει κάποιον καλό ας μου στείλει ενα pm γιατί δεν ξέρω που να απευθυνθώ!!!
στο αντίστοιχο thread που βρήκα δυστυχώς έχετε μόνο για αθήνα!!!και στην θεσσαλονίκη γατάκια ζούνε!!!τι ρατσισμός είναι αυτός!!!χιχιχιχι
και μιάς και δεν είχα ποτέ ζωάκι στο σπίτι δεν γνωρίζω σωστούς γιατρούς για να την πάω!Ο γιατρός που έχουμε τώα δεν μου φαίνεται και πολυ καλός δυστυχως... μένω στην θεσσαλονίκη.Αν υπάρχει κάποιος που να ξέρει κάποιον καλό ας μου στείλει ενα pm γιατί δεν ξέρω που να απευθυνθώ!!!
στο αντίστοιχο thread που βρήκα δυστυχώς έχετε μόνο για αθήνα!!!και στην θεσσαλονίκη γατάκια ζούνε!!!τι ρατσισμός είναι αυτός!!!χιχιχιχι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
14-06-09
11:14
Καλημερα και καλωσηρθες!
Στη λιστα των κτηνιατρων κατω κατω εχει χωριστη καρτελα για τη Θεσσαλονικη,κι αλλη μια για την υπολοιπη χωρα.
Στη λιστα των κτηνιατρων κατω κατω εχει χωριστη καρτελα για τη Θεσσαλονικη,κι αλλη μια για την υπολοιπη χωρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aelin
Νεοφερμένο μέλος
Η aelin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 39 μηνύματα.
14-06-09
11:21
χιχι!!!δίκιο έχεις!!!ευχαριστώ πολυ!!!
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα.
14-06-09
11:34
α αυτο τωρα το ειδα και σου απαντησα στο αλλο
Που μενεις Θεσσαλονίκη ??? για να δουμε τι εχουμε σε γιατρο προς τα κει !
Που μενεις Θεσσαλονίκη ??? για να δουμε τι εχουμε σε γιατρο προς τα κει !
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum