Pocahontas
Δραστήριο μέλος
άσπρη που μάλλον είναι θυληκιά
έχει κουδουνάκι αλλά είναι αρκετά βρόμικη για να την έχει κάποιος
επίσης την βρίσκω συνέχεια στις ταβέρνες και όχι έξω από κάποιο σπίτι
όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
2. Ίσως οι ιδιοκτήτες κάποιας ταβέρνας της έβαλαν κουδουνάκι για να την έχουν να καθαρίζει από τα ποντίκια

3. Επειδή έχω δει κι άλλες αγγελίες σου για γάτες , είναι λιγάκι υπερβολικό να ανοίγεις αγγελίες για όλες τις γάτες που βλέπεις στις διακοπές σου ή στη γειτονιά σου , ειδικά αφού δεν μπορείς να τις φιλοξενήσεις προσωρινά...
Τέλος πάντων , δεν ξέρω , όλα αυτά μου φαίνονται υπερβολικά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
να βάλω αγγελία
η άλλη ήταν έγκυος επίσης σημαντικό
και όμως η γάτα είναι αγκίρας
είπα να τη βάλω γιατί πολλοί ενδιαφέρονται για ράτσες.
πίστεψε με στον κήπο τάιζα πάρα πολλά γατιά καθημερινά
και δεν τα έβαλα σε αγγελία
απλά έβαλα κάποια που επήγουν...
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
..δεν εχουν ολοι την δυνατοτητα να φιλοξενουν ζωα ειδικα στις διακοπες τους μεχρι να υιοθετηθουν αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν μπορουν να βαζουν αγγελιες
..και εγω αν εβλεπα στις διακοπες μου καποιο γατακι που θα χρειαζοταν βοηθεια θα εκανα κατι και δεν θα εμενα με σταυρωμενα χερια..επισης δεν ειναι πρωτη φορα που βλεπουμε γατακι ρατσας να εχει φυγει απο το σπιτι του ή να το εχουν παρατησει οποτε τιποτα δεν αποκλειεται
τελος δεν χρειαζεται να μιλαμε τοσο αποτομα
efoulito αρχικα ρωτα στις ταβερνες αν το γατακι ειναι δικο τους ή οχι..αν οχι τοτε λογικα για να φοραει λουρακι ή θα εχει φυγει ή θα εχει χαθει..τελος βγαλε μια φωτο και βαλτα σε διαφορα σαιτ και στο facebook ειτε να χαριστει ειτε να παει παλι στην οικογενεια της αν εχει χαθει..καλη τυχη ευχομαι

Pocahontas
Δραστήριο μέλος
αλλά επειδή περνάω πολύ ωραία θα ξανακατέβω σε κάποιους μήνες
και πιστεύω πως θα την βρώ την κουκλίτσα ...

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδή θα πάρεις την πρωτοβουλία να το μεταφέρεις από τη Νάξο στο σπίτι σου και να το φιλοξενήσεις όσο χρειαστεί...?ηλιάννα σε ευχαριστώ πολύ το πρόβλημα είναι ότι γύρισα από τη νάξο
αλλά επειδή περνάω πολύ ωραία θα ξανακατέβω σε κάποιους μήνες
και πιστεύω πως θα την βρώ την κουκλίτσα ...![]()
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
αλλά αν κάποιος τη θελήσει
θα τη μεταφέρω από τη νάξο
για να του τη φέρω.
Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
1. Eίναι μάλλον απίθανο γάτα Αγκύρας να ζητιανεύει στις ταβέρνες
2. Ίσως οι ιδιοκτήτες κάποιας ταβέρνας της έβαλαν κουδουνάκι για να την έχουν να καθαρίζει από τα ποντίκια
3. Επειδή έχω δει κι άλλες αγγελίες σου για γάτες , είναι λιγάκι υπερβολικό να ανοίγεις αγγελίες για όλες τις γάτες που βλέπεις στις διακοπές σου ή στη γειτονιά σου , ειδικά αφού δεν μπορείς να τις φιλοξενήσεις προσωρινά...
Τέλος πάντων , δεν ξέρω , όλα αυτά μου φαίνονται υπερβολικά...
Κακώς σου φαίνονται υπερβολικά γιατί έτσι έχουν σωθεί πολλά γατάκια. Δεν είναι κακό που η κοπέλα ευαισθητοποιήθηκε για ένα γατάκι που ζητιάνευε σε ταβέρνα.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος

Επισης, χιλιες φορες εχουμε ακουσει για αδεσποτες περσικες, σιαμ, μπλε ρωσσιας, δεν βλεπω γιατι μια Αγκυρας δεν θα μπορουσε να καταληξει στον δρομο.
Απο το τιποτα, θεωρω οτι αυτο το ενδιαφερο ειναι πολυ θετικο, και μπορει να φερει αποτελεσμα. Εγω χωρις να μπορεσω να φιλοξενησω γατουλα, της βρηκα σπιτι, και σωθηκε απο τον δρομο. Μου φαινεται πολυ ασχημη η χρηση της λεξης "υπερβολικο" οταν αφορα στην σωτηρια μιας ψυχουλας. Δεν εχω παρακολουθησει ιδιαιτερα την φιλοζωικη σου δραση Χριστινα-Μαρια, αλλα καλο θα ηταν να μην κρινουμε, ειτε βοηθαμε ειτε δεν βοηθαμε ουτε στο ελαχιστο τα αδεσποτα.
Καλη τυχη στην γατουλα, μια φωτογραφια θα βοηθουσε πολυ! Βαλε την και σε αλλα σαιτ.
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
αφροδίτη κάτι άσχετο
η γατούλα που έχεις αγκαλιά είναι ρωσική μπλε?
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
δεν καταλαβαίνω την διαφορά τους συγγνώμη...
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
psika και αφροδίτη +φωνω μαζί σας
αφροδίτη κάτι άσχετο
η γατούλα που έχεις αγκαλιά είναι ρωσική μπλε?
Oχι, αδεσποτακι ειναι. Αλλα ειναι τεεεεελειος
Εδω η περσικη https://www.mypetz.gr/threads/Περσική-γάτα.219027/
Και εδω η αγκυρας https://www.mypetz.gr/threads/Αγκύρας.227173/
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
και μένα κούκλα είναι και γκρί..

μάλλον αγκύρας ήταν
τότε και όχι περσική..
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool