Lil' Jossie
Νεοφερμένο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα.
10-06-10
09:23
Καλημέρα σας!! Μήπως γνωρίζετε πόσο "κοστίζει" ένα γατάκι british shorthair(silver tabby); Βρήκα από μια αγγελία έναν κύριο που πουλάει μωράκια αυτής της ράτσας και μου ζήτησε 600 ευρώ. Είναι εντάξει;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια
..(και για να μην παρεξηγηθώ...δεν είμαι από αυτούς που ενδιαφέρονται μόνο για ράτσες, απλά έπεσε το μάτι μου στην photo αυτών των ζουζουνιών και τα λάτρεψα!!!)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια
..(και για να μην παρεξηγηθώ...δεν είμαι από αυτούς που ενδιαφέρονται μόνο για ράτσες, απλά έπεσε το μάτι μου στην photo αυτών των ζουζουνιών και τα λάτρεψα!!!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
10-06-10
09:30
Απάντηση: αγορά british shorthair silver tabby!
Καλησπερα και καλωσηρθατε.
Οι αγγελιες αγοραπωλησιων απαγορευονται στο MyCat.Απλα πληροφοριακα,οι τιμες διαφερουν απο εκτροφειο σε εκτροφειο,κι απο γατουλα σε γατουλα,αναλογα με τα χαρακτηριστικα.Ριξτε μια ματια κι εδω,θα σας βοηθησει να διαλεξετε τη γατουλα σας.
Καλη τυχη.
Καλησπερα και καλωσηρθατε.
Οι αγγελιες αγοραπωλησιων απαγορευονται στο MyCat.Απλα πληροφοριακα,οι τιμες διαφερουν απο εκτροφειο σε εκτροφειο,κι απο γατουλα σε γατουλα,αναλογα με τα χαρακτηριστικα.Ριξτε μια ματια κι εδω,θα σας βοηθησει να διαλεξετε τη γατουλα σας.
Καλη τυχη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool