Αγροτουρισμός, διακοπές με ζωάκια!!!

μερος προτιμησης αγροτουριστικου καταλυματος για διακοπες με τα ζψακια σας
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι. Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • χαλκιδικη

Ψήφοι: 0 0,0%
  • νησια κυκλαδων

• θεσσαλια

• ευβοια

• κρητη

• πελοπονησσος

• πηλιο

• νησια ιωνιου

• Total voters
    0
  • Κλειστή δημοσκόπηση .

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
ας υποθεσουμε οτι ανοιγε τις πορτες του ενα παραδοσιακο αγροτουριστικο καταλυμα, στο οποιο θα ειχε ειδικους χωρους μεσα (για γατες) και εξω (απο το καθε καταλυμα για μεγαλοσωμα σκυλια) για τα ζωακια σας...σε ποια περιχη της ελλαδος θα προτιμουσατε να ειναι για να περασετε λιγες μερες διακοπων με τους αγαπημενουσ σας τετραποδους φιλους???

1.νησια κυκλαδων
2.χαλκιδικη-
3.θεσσαλια
4.πελοπονησο
5.ευβοια
6.κρητη
7.νησια ιωνιου
8.πηλιο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμμμ...:hmm:Να σου πω την αλήθεια, εγώ θα δίσταζα πολύ να πάρω τις γάτες μου μαζί για διακοπές. Νομίζω ότι η αλλαγή περιβάλλοντος είναι πολύ άσχημο πράγμα γι' αυτές και δεν θα 'θελα να τους το κάνω. Άσε που εμείς όποτε πηγαίνουμε για διακοπές είμαστε όλη την ημέρα στη θάλασσα, οπότε και πάλι μόνα τους θα έμεναν τα γατιά.
Με τα σκυλιά βέβαια αλλάζει το πράγμα. Σ' αυτή την περίπτωση θα προτιμούσα Εύβοια ή Πελοπόννησο, που είναι πιο εύκολα προσβάσιμα μέρη από την Αθήνα, γιατί το θαλασσινό ταξίδι με σκύλο πρέπει να 'ναι λίγο ταλαιπωρία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: Κι εγώ Εύβοια ψήφισα γιατί είναι κοντά στην Αθήνα. Εγώ που ασχολούμαι με τον τουρισμό μπορώ να σας πω ότι Αγγλία υπάρχει κάτι ανάλογο. Διακοπές σε αγρόκτημα με ζώα. Είναι μέρος του αγροτουρισμού ώς ενναλακτικού τουρισμού. Είναι ήπια μορφή τουρισμού η οποία είναι το άκρως αντίθετο του μαζικού τουρισμού που είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα στην Ελλάδα. Εμένα θα μου άρεσε πάρα πολύ να γινόταν κάτι τέτοιο και στην Ελλάδα. Δεν ξέρω αν κάπου υπάρχει να πω την αλήθεια:)

Νομίζω πως αν πρόκειται να λείψει κανείς για αρκετές μέρες και η γάτα του ανέχεται τα ταξίδια, δεν είναι άσχημη ιδέα να την πάρει μαζί του - ιδίως αν του αρέσει να την αράζει στο ξενοδοχείο. Αν όμως είναι να λείπει όλη μέρα, συμφωνώ με την Αρήθα ότι είναι δώρον άδωρο να πάρει τη γάτα μαζί του. Πάντως, από τη (μικρή) εμπειρία μου με μετακομίσεις, το στρες της μετακίνησης ξεπερνιέται πολύ γρήγορα.

Αν, φυσικά, έχει κανείς σκύλο, οποιοσδήποτε προορισμός κοντά στη φύση και με άφθονους χώρους για περπάτημα είναι ο καλύτερος! :D

Έβαλα Χαλκιδική, μια και είναι το αγαπημένο μου μέρος, μπορείς να συνδυάσεις το βουνό με τη θάλασσα! Αν και έχουμε εξοχικό Χαλκιδική και είναι full από γάτες!

Ψηφισα Πηλιο εναν απ'τους αγαπημενους μου προορισμους.Πιστευω οτι η ιδεα του εναλλακτικου τουρισμου αρχιζει να κερδιζει εδαφος στην Ελλαδα.Εγω προσωπικα σκεφτομαι για φετος το καλοκαιρι αν βρω καταλυμα που να δεχεται ζωα, να παρω την Μυρτουλα μαζι μου.Προς το παρον ειναι μια σκεψη δεν το'χω ψαξει καθολου.Η γατουλα μου βεβαια ειναι συνηθισμενη σε μετακινησεις ,οποτε περναω ΠΣΚ στο κτημα την περνω παντα μαζι μου.:)

Εγώ φέτος θα δοκιμάσω να παρω την Κλειώ μαζί μου στο εξοχικό μου στην Χαλκιδική και έυχομε όλα να πάνε καλά και να μην έχουμε κανένα πρόβλημα γιατί θα είναι ή πρώτη της μετακίνηση και ελπίζω να τα πάμε μία χαρά......αλλά θα δείξει.....:up::up::up:

Δεν έχω τίποτε καλύτερο από τις Κυκλάδες, όμως ψηφίζω το δεύτερο καλύτερό μου, το Πήλιο, μιας και είναι προσβάσιμο με το αυτοκίνητο, για ευνόητους λόγους. Αν έχεις "μωρά παιδιά" όλα τα σκέφεσαι και τα ζυγίζεις...:/::) Έ,ρε τρέξιμο και παιχνίδι που θα γινόταν με τις σαυρίτσες και τις πεταλούδες εκεί...

η αληθεια ειναι οτι οσοι εχουν ζωα και διακοπαρουν μαζι τους προτιμουν προορισμους 3-4 ορων απο τη βαση τους οδικος:) βεβαια τα τρελογατα με αλλους 2 σκυλακους παρεα φτασαν μεχρι σαμοθρακη:lol:

παντος ο αγαπημενος βορρας εδωσε το παρον του!!!!!:up:

Το ερώτημα του «τι θα κάνω στις διακοπές» νομίζω πως είναι ένας από τους κυριότερους ανασταλτικούς παράγοντες που κάποιος δεν αποφασίζει εύκολα να πάρει ένα ζωάκι, θα ήθελα να μπορώ να έχω τον γάτο μου μαζί μου όταν δεν πρόκειται για εκδρομή του σαββατοκύριακου αλλά για διακοπές βδομάδων, πιστεύω πως πέρα από την ταλαιπωρία του ταξιδιού και ο ίδιος θα το ήθελε.

Προτιμώ το Πήλιο γιατί είναι γραφικό, όμορφο, ήσυχο, δροσερό και καταπράσινο, πραγματικά αισθάνεσαι κοντά στην φύση, συνδυάζει τα πάντα βουνό, θάλασσα, χειμώνα, καλοκαίρι, ταβερνάκια, μαγαζιά εκδηλώσεις του δήμου από εκθέσεις ζωγραφικής ή ανθοκομικές, θέατρα, μουσική, σινεμά κ.α. και είναι προσπελάσιμο από βορά και νότο. Ίσως από νότο να πέφτει λίγο ποιο μακριά αλλά αν πρόκειται για διακοπές πολλών ημερών αξίζει τον κόπο.

μμμμ ...μας βλεπω σε ιισοπαλια....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back