Havana
Διάσημο μέλος
1.νησια κυκλαδων
2.χαλκιδικη-
3.θεσσαλια
4.πελοπονησο
5.ευβοια
6.κρητη
7.νησια ιωνιου
8.πηλιο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Να σου πω την αλήθεια, εγώ θα δίσταζα πολύ να πάρω τις γάτες μου μαζί για διακοπές. Νομίζω ότι η αλλαγή περιβάλλοντος είναι πολύ άσχημο πράγμα γι' αυτές και δεν θα 'θελα να τους το κάνω. Άσε που εμείς όποτε πηγαίνουμε για διακοπές είμαστε όλη την ημέρα στη θάλασσα, οπότε και πάλι μόνα τους θα έμεναν τα γατιά. Με τα σκυλιά βέβαια αλλάζει το πράγμα. Σ' αυτή την περίπτωση θα προτιμούσα Εύβοια ή Πελοπόννησο, που είναι πιο εύκολα προσβάσιμα μέρη από την Αθήνα, γιατί το θαλασσινό ταξίδι με σκύλο πρέπει να 'ναι λίγο ταλαιπωρία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Κι εγώ Εύβοια ψήφισα γιατί είναι κοντά στην Αθήνα. Εγώ που ασχολούμαι με τον τουρισμό μπορώ να σας πω ότι Αγγλία υπάρχει κάτι ανάλογο. Διακοπές σε αγρόκτημα με ζώα. Είναι μέρος του αγροτουρισμού ώς ενναλακτικού τουρισμού. Είναι ήπια μορφή τουρισμού η οποία είναι το άκρως αντίθετο του μαζικού τουρισμού που είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα στην Ελλάδα. Εμένα θα μου άρεσε πάρα πολύ να γινόταν κάτι τέτοιο και στην Ελλάδα. Δεν ξέρω αν κάπου υπάρχει να πω την αλήθεια
ruko
Διάσημο μέλος
Αν, φυσικά, έχει κανείς σκύλο, οποιοσδήποτε προορισμός κοντά στη φύση και με άφθονους χώρους για περπάτημα είναι ο καλύτερος!

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος

Έ,ρε τρέξιμο και παιχνίδι που θα γινόταν με τις σαυρίτσες και τις πεταλούδες εκεί...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
βεβαια τα τρελογατα με αλλους 2 σκυλακους παρεα φτασαν μεχρι σαμοθρακη
Havana
Διάσημο μέλος

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Προτιμώ το Πήλιο γιατί είναι γραφικό, όμορφο, ήσυχο, δροσερό και καταπράσινο, πραγματικά αισθάνεσαι κοντά στην φύση, συνδυάζει τα πάντα βουνό, θάλασσα, χειμώνα, καλοκαίρι, ταβερνάκια, μαγαζιά εκδηλώσεις του δήμου από εκθέσεις ζωγραφικής ή ανθοκομικές, θέατρα, μουσική, σινεμά κ.α. και είναι προσπελάσιμο από βορά και νότο. Ίσως από νότο να πέφτει λίγο ποιο μακριά αλλά αν πρόκειται για διακοπές πολλών ημερών αξίζει τον κόπο.
Havana
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool