kwnstadina
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
και αν δεν στειρώνουμε τα ζώα μας....

Έχετε δίκιο, πρέπει τελικά να ξεκουραστώ λίγο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
η κοπελα λεει για φαληρο και θυσειο..στο θυσειο δεν ξερω ποιος ειναι ο δημος..αν ειναι ο δημος αθηναιων παιρνεις ενα τηλεφωνο στο 1595 και λες το περιστατικο και αυτοι ειναι υπεχρεωμενοι να ερθουν να τα παρουν να τα στειρωσουν να τους βαλουν τσιπ και να τους κανουν ολες τις εξετασεις αιματος..τωρα για το φαληρο δεν εχω ιδεα
ισως να σε βοηθησει καποιος αλλος..αλλιως παρε τηλεφωνο τον δημο και ρωταΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwnstadina
Νεοφερμένο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος

Havana
Διάσημο μέλος
www.filozoiki.gr
drusilia
Διάσημο μέλος
Οποτε ναι, μίλησε με το 1595.
Μπορει και να ειναι ηδη στειρωμένα τα σκυλάκια αυτα.
Δεν ξέρω ποσο καιρο εχεις στην αθηνα, αλλα υπάρχουν πάρα πολλά αδέσποτα σκυλια παντου. Μπορεις να δεις στο σύνταγμα ας πουμε αρκετα, ακόμα και στο μετρό του Νέου Κόσμου που μένου εγω υπάρχουν 2-3 σταθερα.
Hlianna
Διάσημο μέλος

george_2791
Νεοφερμένο μέλος
Θα τα ξεχωρίσετε από την ¨ταυτότητα" στο λαιμό που είναι από μπρελόκ κλειδιών!. Επίσης θα τα δείτε πρώτη μούρη σε πορείες και επεισόδια.
Αν ενδιαφέρεται κάποιος , στο σταθμό του ηλεκτρικού "ΕΙΡΗΝΗ" στον ισόγειο χώρο βρίσκεται από χθές ένα μικρό (σε μέγεθος) σκυλάκι με εμφανές δερματικό πρόβλημα. Δέ φαίνεται υποσιτισμένο αλλά τα καταβρόχθισε τα βραστά λουκανικάκια
. Δε νομίζω να φύγει απο εκεί, υπάρχει καντίνα μόνιμη και οι καθαρίστριες της Οικομέτ πιο πέρα που φροντίζουν και άλλα ζωάκια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
kwnstadina
Νεοφερμένο μέλος
george_2791
Νεοφερμένο μέλος
Τα περισσότερα αδέσποτα σκυλάκια κοντά στο κέντρο της Αθήνας τα προσέχει ένας συνάδελφός μου ο κ.Αχιλλέας μαζί με άλλους εθελοντές (εμβόλια-τροφή κλπ ). Έχει εμφανιστεί και σε πρωινή εκπομπή στην Τιβι.
Θα τα ξεχωρίσετε από την ¨ταυτότητα" στο λαιμό που είναι από μπρελόκ κλειδιών!. Επίσης θα τα δείτε πρώτη μούρη σε πορείες και επεισόδια.
Βρήκα και σχετική δημοσίευση:
https://www.enet.gr/?i=issue.el.home&s=4-podia-kai-oyra&c=ellada&date=13/07/2009
ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ
! Μου το κατήγγειλε Αθηναίος φίλος της στήλης μας (Αχιλλέας Αδάμ) και δυσκολεύομαι να το πιστέψω: Την Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2009, στην Ηρώδου του Αττικού, αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. τράβηξε περίστροφο όταν μια σκυλίτσα, μόνιμη τρόφιμος της γειτονιάς (η Κανέλα με τ' όνομα!) τον γάβγισε!
Η σκυλίτσα σώθηκε χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των φρουρών του Προεδρικού Μεγάρου και περαστικών. Η ιστορία έχει και χάπι-εντ. Η Κανέλα υιοθετήθηκε από άνδρα της ΕΛ.ΑΣ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool