Αδέσποτα

kwnstadina

Νεοφερμένο μέλος

Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα.
καλησπερα,καθε μερα που παω στο πανεπιστημιο μου συνανταω αδεσποτα σκυλια στο δρομο, συγκεκριμενα στο Θησειο υπαρχει μια ΄΄αγελη΄΄ με 4- 5, στο σταθμο του Φαληρου βλεπω να κοιμουνται γυρω στα 2 επισης εχω συναντησει στον προαυλιο χωρο του πανεπιστημιου ενα σκυλο που εχει απλοσ ενα κορδονι στο λαιμο του χωρις ταυτοτητα και μεσα στο πανεπιστημιο εναν καφε σκυλο που μαλλον τον βαζουν μεσα φοιτητες για πλακα...υπαρχει σωτηρια για αυτα τα αδεσποτα??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σωτηρία ΔΕΝ υπάρχει αν δεν κάνουμε ο καθένας κάτι...(ίσως τρέχει κάποιο πρόγραμμα ο Δήμος, εφόσον είναι σκυλιά... γιατί για γάτες δεν υπάρχει.)
και αν δεν στειρώνουμε τα ζώα μας....:|

Έχετε δίκιο, πρέπει τελικά να ξεκουραστώ λίγο...:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ισως αν απευθυνθεις σε καποιο φιλοζωικο σωματειο του δημου..για ποια περιοχη μιλαμε?

julia μπερδευτηκαμε:Pη κοπελα λεει για φαληρο και θυσειο..στο θυσειο δεν ξερω ποιος ειναι ο δημος..αν ειναι ο δημος αθηναιων παιρνεις ενα τηλεφωνο στο 1595 και λες το περιστατικο και αυτοι ειναι υπεχρεωμενοι να ερθουν να τα παρουν να τα στειρωσουν να τους βαλουν τσιπ και να τους κανουν ολες τις εξετασεις αιματος..τωρα για το φαληρο δεν εχω ιδεα:/:ισως να σε βοηθησει καποιος αλλος..αλλιως παρε τηλεφωνο τον δημο και ρωτα

ειμαι απο παρο αλλα σπουδαζω αθηνα.μιλαω για την περιοχη του θησειου του φαληρου και του πειραια.εσεισ δεν τα εχετε δει?

εγω δεν πηγαινω σε καμια απο τις 3 περιοχες οποτε οχι..παρε τηλ τους δημους..αλλιως μονη σου..αλλα ξερω οτι ειναι δυσκολο:/:

αυτενεργοντας. ο καθενας οτι μπορει απο το προσωπικο του χρονο.
www.filozoiki.gr

Και του Φαλήρου και ο Δήμος Αθηναίων έχουν πρόγραμμα στειρώσεων για αδέσποτα σκυλιά.
Οποτε ναι, μίλησε με το 1595.
Μπορει και να ειναι ηδη στειρωμένα τα σκυλάκια αυτα.
Δεν ξέρω ποσο καιρο εχεις στην αθηνα, αλλα υπάρχουν πάρα πολλά αδέσποτα σκυλια παντου. Μπορεις να δεις στο σύνταγμα ας πουμε αρκετα, ακόμα και στο μετρό του Νέου Κόσμου που μένου εγω υπάρχουν 2-3 σταθερα.

και η βλακεια ειναι οτι δεν ειναι γατια που αν ειναι ημερα τα βαζεις στην τσαντα σου και τα προστατευεις πχ..ειναι ολοκληρα ''θερια'' που μονο με βοηθεια μπορεις να τα βοηθησεις:/:

Τα περισσότερα αδέσποτα σκυλάκια κοντά στο κέντρο της Αθήνας τα προσέχει ένας συνάδελφός μου ο κ.Αχιλλέας μαζί με άλλους εθελοντές (εμβόλια-τροφή κλπ ). Έχει εμφανιστεί και σε πρωινή εκπομπή στην Τιβι.
Θα τα ξεχωρίσετε από την ¨ταυτότητα" στο λαιμό που είναι από μπρελόκ κλειδιών!. Επίσης θα τα δείτε πρώτη μούρη σε πορείες και επεισόδια.

Αν ενδιαφέρεται κάποιος , στο σταθμό του ηλεκτρικού "ΕΙΡΗΝΗ" στον ισόγειο χώρο βρίσκεται από χθές ένα μικρό (σε μέγεθος) σκυλάκι με εμφανές δερματικό πρόβλημα. Δέ φαίνεται υποσιτισμένο αλλά τα καταβρόχθισε τα βραστά λουκανικάκια :/: . Δε νομίζω να φύγει απο εκεί, υπάρχει καντίνα μόνιμη και οι καθαρίστριες της Οικομέτ πιο πέρα που φροντίζουν και άλλα ζωάκια.

Συνημμένα

• Εικόνα0577.jpg
    Εικόνα0577.jpg
    276,9 KB · Εμφανίσεις: 32
  • Εικόνα0580.jpg
    Εικόνα0580.jpg
    357 KB · Εμφανίσεις: 39
  • Εικόνα0581.jpg
    Εικόνα0581.jpg
    325,6 KB · Εμφανίσεις: 34
δεν εχω προλαβει να ασχοληθω ακομα..ειμαι λιγουσ μηνες στην αθηνα και δεν την πιστευω αυτην την κατασταση.θελω και εγω να τα ταιζω αλλα φοβαμαι μηπως μου φωναξουν.παντως αν θελετε βοηθεια θα ηθελα να βοηθησω οσο μπορω

Τα περισσότερα αδέσποτα σκυλάκια κοντά στο κέντρο της Αθήνας τα προσέχει ένας συνάδελφός μου ο κ.Αχιλλέας μαζί με άλλους εθελοντές (εμβόλια-τροφή κλπ ). Έχει εμφανιστεί και σε πρωινή εκπομπή στην Τιβι.
Θα τα ξεχωρίσετε από την ¨ταυτότητα" στο λαιμό που είναι από μπρελόκ κλειδιών!. Επίσης θα τα δείτε πρώτη μούρη σε πορείες και επεισόδια.

Βρήκα και σχετική δημοσίευση:
https://www.enet.gr/?i=issue.el.home&s=4-podia-kai-oyra&c=ellada&date=13/07/2009

ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ
! Μου το κατήγγειλε Αθηναίος φίλος της στήλης μας (Αχιλλέας Αδάμ) και δυσκολεύομαι να το πιστέψω: Την Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2009, στην Ηρώδου του Αττικού, αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. τράβηξε περίστροφο όταν μια σκυλίτσα, μόνιμη τρόφιμος της γειτονιάς (η Κανέλα με τ' όνομα!) τον γάβγισε!

Η σκυλίτσα σώθηκε χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των φρουρών του Προεδρικού Μεγάρου και περαστικών. Η ιστορία έχει και χάπι-εντ. Η Κανέλα υιοθετήθηκε από άνδρα της ΕΛ.ΑΣ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back