Αδέσποτη γάτα και γέννα

omorfoula

Νεοφερμένο μέλος

Ο omorfoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 66 μηνύματα.
καλη ανασταση και καλο πασχα να εχουμε!!να σας ρωτήσω Μια αδεσποτη γατουλα γεννησε στο μπαλκονι του εξοχικου μου πως μπορω να μεταφερω μανα και παιδια σε ποιο ασφαλη μερος???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα ελεγα να τα αφησεις εκει που ειναι αν δεν ειστε πολυ δεμενοι με τη γατα γιατι διαφορετικα υπαρχουν πιθανοτητες να τα παρατησει....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το προβλημα ειναι οτι απο εκει μπορουν να μπουν και σκυλια + οτι αυριο θα εχουμε κοσμο και θα ερθει και ο σκυλος οποτε??τι να κανω?? :( ευχαριστω για την βοηθεια!!

Ελπίζω όλα να πήγαν καλά! Σαφώς και μητέρα και μωρά έπρεπε να προστατευθούν υπό αυτές τις συνθήκες!! Δε μας είπες αν η γατούλα αφήνει να τη χαϊδέψετε! Το καλύτερο θα ήταν να της βάλεις ένα μεγάλο ζεστό κουτί με αρκετά ψηλά τοιχώματα εκεί δίπλα και να δεις αν θα το χρησιμοποιήσει! Μετά θα μπορούσες σιγά σιγά να τη μεταφέρεις μέσα σε αυτό μαζί με τα μωρά της σε πιο ασφαλές σημείο, όχι πολύ μακριά και με πολύ απαλές κινήσεις! Αν πάλι είναι σκέτο αγρίμι, κάνε το χώρο γύρω της προστατευμένο, πιθανώς περιφράσσοντάς τον, αλλά μόνο αυτή να μπορεί να μπαινοβγαίνει!

Καλησπέρα και χρόνια πολλά με υγεία !! συγνώμη για την τόση καθυστέρηση ναι δόξα το θεό όλα πήγαν καλά η γατούλα έχει τρομερή εμπιστοσύνη σε εμένα και στην μάνα μου !! μας αφήνει να την χαϊδέψουμε και αυτήν κ τα γατιά αν και δεν το δοκιμάζουμε μην γίνει καμιά στραβή !! αυτό που κάναμε είναι να ειδοποιήσουμε να μην έρθει ο σκύλος και της βάλαμε μια κουτα με εφημερίδες και ένα κλουβί μεταφοράς διάλεξε το κλουβί μεταφοράς και την βάλαμε δίπλα στη πόρτα του σπιτιού να ελέγχουμε κάθε τόσο απλά τρομοκρατήθηκα διότι μεγάλη πέμπτη έφτασα στο εξοχικό και μεγάλη παρασκευή παραλίγο να γεννήσει κάτω από το ηλεκτροκίνητο μου καρότσι καθότι είμαι Α.Μ.Ε.Α η γατούλα με αγαπάει πολύ και με εμπιστεύεται απίστευτα αφού με πάει συνέχεια στα γατάκια . συγνώμη για το μεγάλο θέμα ελπίζω να μην σας κούρασα !!
Μία ερώτηση έχουν περάσει 14 μέρες κ τώρα αρχίζουν να ανοίγουν τα μάτια να ανησυχώ ? συγνώμη που ρωτώ πολλά αλλά δεν μου έχει ξανά συμβεί.

1Υ.Γ Σας ευχαριστώ όλους για της άμεσες απαντήσεις
2Υ.Γ επειδή είμαι νέο μέλος υπάρχει ανάλογο θέμα που συστήνονται νέα μέλη??

Συνηθως τα γατακια ανοιγουν τα ματια τους στις 10 μερες,πανω κατω.Τα βλεπεις να ειναι καλα;Εχουν τσιμπλες..δυσκολευονται;Δες και εδω.
Ναι..υπαρχει θεμα για τα νεα μελη..εδω..Θα εισαι και η πρωτη που θα γραψεις,διοτι ειναι σχετικα καινουργιο θεμα.
Καλωσηρθες.:)

Σε ευχαριστώ Έφη το νικ μου είναι από την βασίλισσα μου όπου θα γράψω στα νέα μέλη σε λίγο αν προλάβω δόξα το θεό όχι ούτε τσίμπλες είναι και έχουν πάρει τα πάνω τους αλλά τόσο μικρά πρώτη φορά έχω κ αγχώνομαι !

Σε ευχαριστώ Έφη το νικ μου είναι από την βασίλισσα μου όπου θα γράψω στα νέα μέλη σε λίγο αν προλάβω δόξα το θεό όχι ούτε τσίμπλες είναι και έχουν πάρει τα πάνω τους αλλά τόσο μικρά πρώτη φορά έχω κ αγχώνομαι !
Επισης αν θες να ανοιξεις θεμα για την ομορφουλα σου..μπορεις να γραψεις σε αυτην την κατηγορια.:)

Καλημέρα άλλη μια απορία σε πια ηλικία μπορώ να δώσω τα μικρά στης 60 μέρες είναι καλά ? λογικά θα έχουν σταματήσει να θηλάζουν ε ? και θα έχουν κάτσει κ αρκετό καιρό με την μητέρα τους κ τα αδέλφια τους ε ?

Kαλως ηρθες και απο εμενα!!!Συνηθως θα διαβασεις και σε διαφορα θεματα πως γυρω στους 2,5 μηνες.Αλλα αν θες μπορεις και να τα δωσεις λιγο πιο νωρις ωστε να εχουν καλα-καλα απογαλακτιστουν και επειτα να εχουν ''χορτασει'' την μητερα τους.Ευχομαι να μας ανεβασεις και φωτογραφιες οποτε και αν μπορεσεις για να τα δουμε τα μικρουλια.Να σου ζησουν!!!!

Βασικά έχω μια φωτογραφία μετά από 24 ώρες αφού γεννηθήκαν αν θα μπορέσω θα βγάλω και πιο καινούργιες :)

dsc00011.jpg

Ορίστε και η φωτογραφία με τα γεννητούρια!! βεβαία είναι κάτι ώρες αφού γεννήθηκαν αλλά δεν έχω άλλες τώρα το Σάββατο να είμαστε καλά θα έχω άλλες καινούργιες!! Παιδιά έχω μια απορία μια ταΐστρα και μια ποτίστρα αν τα βάλω στον κήπο έχουν πρόβλημα ? επίσης την μανούλα την ονόμασα ψιψινελ πότε μπορώ να την στειρώσω ?

Υπεροχη φωτο. Ευχομαι τα μικρα να ειναι καλοτυχα. Κοιτα αν γινεται, καλυτερα να βαλεις ταιστρα κ ποτιστρα κοντα στη γατομαμα. Τωρα για τη στειρωση νομιζω αφου απογαλακτιστουν τα μικρα. Ας πουν και καποιοι που ξερουν σιγουρα

Ευχαριστώ Kiss bill ελπίζω να μου τύχουν καλές οικογένειες !! για αυτήν τη στιγμή έχω προνοήσει πάει ένας φίλος και τα κοιτάζει και πάω και εγώ όσο μπορώ γιατί είναι κοντά ! ταΐστρα κ ποτίστρα θέλω να βάλω για χειμώνα που πάω μόνο πσκ!

Οχι δεν υπαρχει προβλημα με ποτιστρα και ταιστρα.Το ειχα κανει και εγω στο παλιο σπιτι.Αρκει να μην υπαρχει κανενας "καλος" γειτονας..καταλαβαινεις τι εννοω.
Οσον αφορα τη στειρωση.Οσο πιο πολυ θηλασουν τα μικρα τοσο το καλυτερο.Ομως αν κυκλοφορουν αρσενικοι γατοι εκει...ειναι δυσκολα τα πραγματα.Παντως σιγουρα τα μικρα θα πρεπει να αρχισουν να τρωνε κανονικη τροφη,για να στειρωσεις τη μαμα...:/:
ΥΓ...πανεμορφη εικονα πραγματικα!!!

Ναι είναι πολύ όμορφη εικόνα !! θέλω να πιστεύω δεν έχω κακούς γείτονες !! και για αυτό θέλω να την στειρώσω για να μην έχω πρόβλημα με την γειτονιά και γιατί δεν είμαι σύμφωνος με ανεξέλεγκτες γέννες !! ναι όσο είμαι εκεί προσέχω και άλλα που είναι αρσενικά .. και αυτά θα σπειρωθούνε !! όταν πάνε 2 μηνών θα μπορώ να δώσω τα γατιά ? η πρέπει να κάτσουν και άλλο με την μάνα τους ?

2μιση μηνων ειναι τελεια...αλλα σε περιπτωση αναγκης,και 2 οκ ειναι μου φαινεται.:redface:

Οκ σε ευχαριστώ πολύ πουπουλένια !!

απο την στιγμη που ειναι εξω η γατα μην περιμενεις να πανε 2,5 μηνων για να στειρωσεις την μανα..υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες να μεινει ξανα εγγυος. Εγω πιστευω οτι καλυτερα ειναι να στειρωθει οταν τα μικρα θα ειναι 1,5 μηνα, που ετσι κ αλλιως θα μπορουν να φανε μονα τους, κ αμα θες τα δινεις 2,5 μηνων τα μικρα που ειναι ιδανικη ηλικια..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back