Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν μου λες..τρωνε ξηρη τροφη τα μικρα; Τους βαζεις εννοω; Την τρωνε;
Ρωτα και τον κτηνιατρο παντως διοτι δεν ξερω με το γαλα τι γινεται..αν δηλαδη δεν της εχει κοπει..και της δημιουργησει προβλημα.

ΥΓ.Δεν γνωριζω αν ισχυει αυτο,δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο γεννες.Παντως σε καθε περιπτωση καλυτερα να ρωτησεις γιατρο..και να τον ρωτησεις και με το γαλα τι γινεται.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mairou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας. Έχω ξαναγράψει και με έχετε βοηθήσει και στο παρελθόν με το θέμα του αδέσποτου αγριόγατου Πορτοκάλη
, που βέβαια τώρα έγινε .. αρνάκι. Έχω 3 γατούλες στο σπίτι που δεν βγαίνουν καθόλου έξω και φροντίζουμε ιδιαίτερα τον άρρωστο Πορτοκάλη καθώς και την μικρούλα Κάρμεν που μας πέταξαν μικράκι στην αυλή μας και μεγαλώνουμε (και στειρώσαμε πρόσφατα). Αυτά αλητεύουν έξω και τις νύχτες κυρίως ή όταν κάνει κρύο, βρέχει. τα κλείνουμε στη βιοτεχνία του αδελφού μουγια να τα προστατεύουμε όσο μπορούμε. Αυτά ως πρόλογος για να σας δώσω το "στίγμα" μου . Το θέμα μου είναι πως μια απο τις αδεσποτούλες που απλά έρχεται και ταϊζουμε , γέννησε προχθές. Την παρακολούθησα και είδα πως τα μωρά της τα έχει μέσα σε μια μεγάλη ζαντινιέρα μπροστά σ΄ένα κομμωτήριο παραδίπλα απο το σπίτι μας. Μας ακούει λοιπόν όταν πηγαίνουμε στην αυλή και έρχεται και την ταϊζουμε.Είμαι σε δίλημμα για το αν πρέπει να πάρουμε τα μωρά και τη μανούλα εννοείται ,να τα κλείσουμε σε κάποιο χώρο για να τα προστατεύσουμε ή όχι.
Το ένα θέμα είναι το αν πρέπει να την ανασταστώσουμε έτσι ή όχι. Τηλεφώνησα στον κτηνίατρο και μου είπε να το κάνω και πως δεν ισχύει αυτό που λένε να μην τα πιάνουμε τα μωρά. Άλλωστε μπορώ να βάλω γάντια ή να τα πιάσω με κάποιο πανί -λέω εγώ- και να το κάνω. Το άλλο θέμα β έβαια είναι πως αν τα κλείσω κάπου δημιουργώ και μεγάλη δέσμευση και υποχρέωση απέναντι σ΄αυτήν και τα μωρά της . Για πόσο καιρό θα είναι κλεισμένη-α? Τι γίνεται μετά? Ήδη ζοριζόμαστε πολύ οικονομικά με αυτά που έχουμε αναλάβει και ο αδελφός μου και εγώ.Από την άλλη ανησυχώ για τα μωράκια. Δεν κινδυνεύουν από τα αρσενικά ή από άλλους παράγοντες εκεί? θα ήθελα τα σχόλιά σας -όπως πάντα-!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Οσον αφορα αυτο εδω
οκ,δεν μπορω να σου απαντησω..με την εννοια οτι αν ζοριζοσαστε οικονομικα,ειναι ενα προβλημα,αν και θα ελεγα οτι δεν θα σας δημιουργισει καποιο μεγαλο οικονομικο προβλημα,αφου η γατουλα θα θηλαζει τα γατακια της.Βεβαια στην φαση του απογαλακτισμου οκ,θα χρειαστει λιγη ξηρη τροφη.Το άλλο θέμα β έβαια είναι πως αν τα κλείσω κάπου δημιουργώ και μεγάλη δέσμευση και υποχρέωση απέναντι σ΄αυτήν και τα μωρά της . Για πόσο καιρό θα είναι κλεισμένη-α? Τι γίνεται μετά? Ήδη ζοριζόμαστε πολύ οικονομικά με αυτά που έχουμε αναλάβει και ο αδελφός μου και εγώ.
Τωρα για ποσο θα ειναι κλεισμενη;Εχμ...λογικα οσο να απογαλακτισοτυν τα μικρα,αλλα σιγουρα συνεχως κλεισμενη δεν μπορει να ειναι,βεβαια δεν ξερω τον χωρο που λες..πχ θα πρεπει να κανει την αναγκη της,επισης απο καποια φαση και μετα θα πρεπει να φερνει κυνηγι στα μικρα για να τα μαθει να κυνηγανε...
Παντως εκει που τα εχει σιγουρα κινδυνευουν και δεν νομιζω να εχουν πολυ ζωη..,διοτι ,εκτος των αλλων,οταν αρχισουν να περπατανε..θα πατηθιυν απο αυτοκινητα,ειναι σιγουρο αυτο..

Καμια αυλη τουλαχιστον κατι πιο προστατευμενο αν υπαρχει,θα ηταν καλυτερα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mairou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό έχει σημασία 
AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
πλεον προσεχω τις 2 αλλες γατουλες, η μια παρατημενη στειρωμενη και η αλλη πιο μικρη η οποια εμεινε εγκυος πρωτη φορα, χθες δεν την ειδα καθολου και σημερα το βραδυ την ειδα οταν εριξα φαγητο να φανε και φανηκε οτι εχει γεννησει, με ανησυχει ομως που δεν ξερω που τα εχει τα μικρα για να βοηθησω παραπανω, τι να κανω; η γειτονια ειναι ησυχη, αυτοκινητα περνανε λιγα και εχει μπολικο πρασινο! επισης συνηθως παει κοιματε στο μπαλκονι ενος συμμαθητη μου που ειναι στον 1 οροφο. Εποσης σκεφτομαι να βαλω αγγελιες για τα μικρα για υιοθεσια, με το καλο μολις τα δω οτι ειναι καλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Προς το παρόν, την κρυψώνα της μόνο από διαρκή παρακολούθηση και αρκετή τύχη θα ανακαλύψεις.
Πιστεύω αν περιμένεις λίγες μέρες ακόμα, θα φανερωθούν.
Πολύ σωστά, και μπράβο σου, που σκέφτηκες ήδη να βρεις οικογένειες για τα μωράκια, όταν με το καλό απογαλακτιστούν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παντως η γατουλα ειναι δεμενη μαζι μας ακομα και να τα βρω δεν νομιζω να εχει προβλημα ακομα και να τα ακουμπησω. μακαρι να πανε ολα καλα και με το καλο θα ανεβασω και φωτογραφιες
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η καλύτερη περίοδος για να στειρωθεί μια θηλυκή, είναι αυτή μεταξύ δυο οίστρων, καθότι το αναπαραγωγικό της σύστημα διανύει την ήρεμη φάση ή ανάμεσα σε Οκτώβριο και Ιανουάριο όπου περνούν την "άνοιστρη" περίοδο.
AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool