Αδέσποτη γατούλα με σημάδια εξάντλησης

chatte_blanche

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ραφαέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 230 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά!
Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα..
Μία από τις πολλές αδέσποτες γατούλες που ταϊζουμε, τις τελευταίες 2 μέρες δείχνει λίγο άκεφη σε σχέση με παλαιότερα.
Ότι κάνει το κάνει βαριεστημένα, μου θυμίζει καταθλιπτικό άνθρωπο. Είναι νέο γατάκι, 7 μηνών κ μέχρι πρότινος ήταν κινητικότατο κ ιδιαίτερα ευδιάθετο γατάκι. Φοβάμαι πολύ, μήπως πίσω από αυτό, κρύβεται ανθρώπινη κακόβουλη ενέργεια, μιας κ έχουμε τον τελευταίο καιρό ζητήματα που τρέχουν με τα αδέσποτα της πολυκατοικίας μας.
Ο προβληματισμός μου είναι, πως θα μπορέσω αν χρειαστεί, να την πάω σε κτηνίατρο, μιας κ δεν είναι εξοικειωμένη με τον άνθρωπο κ δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσει να την πιάσω.
Κάθε πρόταση δεκτή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ραφαέλα, μήπως κάποια γατοπαγίδα βοηθούσε να την πιάσεις;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιώργο, επειδή δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι, μπορείς να μου πεις τι είναι αυτό, πως λειτουργεί κ αν κ πόσο ταλαιπωρεί το ζώο?

Δεν πιστεύω ότι ταλαιπωρεί το ζώο, υποθέτω πως το ζώο αντιδράει σε κάποιο ανάλογο βαθμό με όταν μπαίνει στη γατοφόρο.
Εάν θέλεις, κοίταξε τα θέματα Τρόπος αιχμαλώτισης άγριας γάτας; και Ερωτήσεις για τη γατοπαγίδα.

Σ' ευχαριστώ πολύ Γιώργο! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back