johngatias13
Νεοφερμένο μέλος
Ο johngatias13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
06-07-09
11:30
γεια σας! ειμαι νέος στο φόρουμ. λοιπόν ένας γείτονας έχει μια γάτα που γέννησε και τα γατακια δεν τον πολυνοιάζουν

. ενα απο αυτά έρχεται συνεχώς στην αυλή μου και μου αρεσει πολύ. το ταίζω κιολας. ζήτησα απ΄τη μάνα μου να το πάρουμε αλλα
. γιάυτό μόνο να το ταιζω και να περιποιούμε μπορώ. πρέπει να είναι 4-5 μηνών αλλα ειναι μικρόσωμο. τι να το ταίζω και μήπως υπάρχει τρόπος να το καθαρίσω λίγο? επίσης επειδή είναι παιχνιδιαρικο και δαγκώνει
και γρατζουνάει, πως να το διορθωσω αυτό?

. ενα απο αυτά έρχεται συνεχώς στην αυλή μου και μου αρεσει πολύ. το ταίζω κιολας. ζήτησα απ΄τη μάνα μου να το πάρουμε αλλα
. γιάυτό μόνο να το ταιζω και να περιποιούμε μπορώ. πρέπει να είναι 4-5 μηνών αλλα ειναι μικρόσωμο. τι να το ταίζω και μήπως υπάρχει τρόπος να το καθαρίσω λίγο? επίσης επειδή είναι παιχνιδιαρικο και δαγκώνει
και γρατζουνάει, πως να το διορθωσω αυτό?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool