Αδέσποτο γατάκι!!!

Μπρέτσελ

Νεοφερμένο μέλος

Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Καλησπέρα σας....
Σήμερα καθώς βγήκα απο το σπίτι, βρήκα ενα μικρούλι γατάκι(περίπου 2-3 μηνών) να περιπλανιέται κοντά στα σκουπίδια...μόλις του μίλησα άρχισε να φωνάζει(σχεδόν τσίριζε) και ήρθε προς το μέρος μου! Ανέβηκα σπίτι και του κατέβασα τροφούλα να φάει! Επειδή έδινα μάθημα έπρεπε να φύγω και επέστρεψα μετά απο 2 ώρες περίπου! Πρός μεγάλη μου έκπληξη βρήκα το γατάκι παλι στο ίδιο σημείο στα σκουπίδια (κοιμόταν κάτω απο μια κούτα).Το έφερα πανω σπίτι και διαπίστωσα οτι έχει διάρροια. Το ερώτημα μου ειναι το εξής λοιπόν. Επειδή έχω ήδη την Μπρέτσελ μου σπίτι(η οποία δεν μπορώ να πω οτι χάρηκε ιδιαίτερα όταν είδε την γατούλα) φοβάμαι αν υπάρχει περίπτωση να κολλήσει κατι απο το αλλο γατάκι. Επίσης δεν ξέρω για πόσο καιρό θα μπορέσω να κρατήσω το γατάκι μέχρι να του βρώ ενα νέο σπίτι! Εμβόλια δύσκολα θα μπορέσω να του κάνω( φοιτήτρια).
Υπάρχει κίνδυνος αν έρθουν σε επαφή?
Θα εκτιμόυσα οποιαδήποτε συμβουλή
Ευχαριστώ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σου στειλα πμ.οτι θες πες μου!καλη επιτυχια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πιστεύω θα σε κάλυψε η Ρένα! Απλώς έγω να προσθέσω πως γνώμη μου είναι να μην τα φέρεις καθόλου σε επαφή (όχι λόγω αγριάδας από τον γάτο σου, αυτό ξεπερνιέται) αλλά λόγω των ασθενειών που πιθανόν κουβαλάει. Μόνο αν βεβαιωθείς πως το γατάκι είναι απόλυτα υγιές, κάτι που δεν νομίζω να γίνει σύντομα (σε καταλαβαίνω κι εγώ φοιτήτρια) Επίσης (κάτι που έμαθα πρόσφατα) υπάρχει και μια ασθένεια που ονομάζεται "λοιμώδης περιτονίτιδα", κολλάει πολύ εύκολα μεταξύ ζώων μόνο και δεν υπάρχει αποτελεσματική θεραπεία (είναι θανατηφόρα :eek: ) https://www.mypetz.gr/posts/5784953/ Επειδή υπάρχει και αυτή η πιθανότητα (πολύ μικρή υποθέτω αλλά υπάρχει), σου προτείνω να μην τα φέρεις σε επαφή.

Αν και με μικρή καθυστέρηση(λόγω εξεταστικής) σας ευχαριστω παρα παρα πολυ για τα μυνήματα σας! Τέλικα τον έχω ακόμη σπίτι τον μικρούλι, πήγα και μια βόλτα απο τον κτηνίατρο να του εξηγησω πως έχουν τα πράγματα! Μου είπε και εκείνος τη γνώμη του, μου έδωσε μια ειδική τροφούλα κατα της διάρροιας που ταλαιπωρούσε τον μικρούλη, αμπούλα για τις ψιρίτσες(είχαμε μπόολικες) και φυσικά το χάπι της αποπαρασίτωσης!
Υπάρχει το ενδεχόμενο να υιοθετήσει η αδερφή μου το γατάκι....αλλα για να ειμαι ειλικρινής εχω δεθεί τοσο μαζί του που δεν ξέρω αν μπορώ να τον αποχωριστώ....
Ευχαριστώ πολύ και πάλι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back