Αδίστακτοι Ταϊβανέζοι

Thanasis46

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα.
Αυτό το site δεν έχει σχέση με ζώα, αλλά έχει ένα βίντεο με ζώα πολύ φρίκη. Δείχνει το ανθρώπινο απόλυτο ΄΄μεγαλείο΄΄. Χρειάζεται όμως γρήγορη σύνδεση και γερο στομάχι εγώ πάντως δεν άντεξα να το δω παρά μόνο ελάχιστα μέσες άκρες. Οποιος αντέχει ας δει τι κάνει το ΄΄ανώτερο΄΄ είδος μας. Το βίντεο θα το βρείτε πολύ εύκολα μόλις ανοίξετε το site γιατί είναι ένα μόνο κι από αυτά που γράφει.

[FONT=&quot]https://www.blackstate.gr/home.htm[/FONT]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ανοίγει αυτό που έδωσες ούτε από το https://www.okafenes.gr/images/gounes_adistaktoi_bastardoi_taibanezoi.wmv
Μήπως το έχεις εσύ αποθηκευμένο για να το δούμε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ δεν μπορώ να δω τέτοια πράγματα. Και δεν θέλω να τα γνωρίζω, διότι αρρωσταίνω...

Αρχική Δημοσίευση από Lady:
Δεν ανοίγει αυτό που έδωσες ούτε από το https://www.okafenes.gr/images/gounes_adistaktoi_bastardoi_taibanezoi.wmv
[FONT=&quot]Το δοκιμάζω κι ανοίγει δοκίμασε με αντιγραφή κι επικόλληση της διεύθυνσης ή με πληκτρολόγηση της.[/FONT][FONT=&quot]

https://www.blackstate.gr/home.htm

[/FONT] Το έχω αλλά πώς να το στείλω; Είναι 16mb μπορώ να το στείλω αν θέλετε, πείτε μου τον τρόπο προσωπικά με mail ή στο site;

Αα συγνώμη δεν το είχα καταλάβει ότι δεν εμφανίζεται το βίντεο νόμιζα ότι το site δεν ανοίγει. Τι έγινε δεν ξέρω πάντως το έχω για όποιον το θέλει.

εγω που το εχω δει το βιντεο παιδιαμου ερχετε μια αναγουλα κ που το σκεφτομαι

Αρχική Δημοσίευση από chouzouris:
Εγώ δεν μπορώ να δω τέτοια πράγματα. Και δεν θέλω να τα γνωρίζω, διότι αρρωσταίνω...
Same here... :/:

Ο Νιάου μου

Αυτό το αρχείο δεν ανοίγει, νομίζω καλύτερα όμως, πρέπει να είναι φρίκη
Στεναχωριέμαι μόνο που το σκέφτομαι, εγώ προσωπικά δεν φοράω γούνες ούτε δερμάτινα ή ότι έχει να κάνει με δέρμα ζώου, ανθρώπινο όμως μπορεί να φόραγα αν έπιανα μερικούς απο αυτούς τους αδίστακτους και τους έγδερνα ζωντανούς για να δούμε θα άρεσε αυτό? (Δεν είναι λίγο τρομακτικό? μπορεί και να το έκανα εν βρασμό ψυχής και μυαλού) Πρέπει κάποιοι να πάρουν ένα μάθημα κάποτε, αμφιβάλω βέβαια, είμαστε λίγοι, όσο και να φωνάζουμε κανείς δεν ακούει,
Είχατε δεί ένα βίντεο πρίν περίπου τρία χρόνια στην τηλεόραση που έδειχνε κάποιους στρατιώτες και μάλιστα πρέπει να ήταν ειδικές δυνάμεις που έκαναν προπόνηση πάνω σε ένα κακόμοιρο σκυλάκι, το είχαν δεμένο χειροπόδαρα και έπαιρναν φόρα και του ορμούσαν με ένα μαχαίρι και το μαχαίρωναν παντού σαν να ήταν ο εχθρός.Το σκυλάκι φυσικά ήταν ζωντανό και άκουγες τις κραυγές του και το έδειχναν έτσι απλά λές και ήταν κατόρθωμα! Επαθα σόκ δεν άλλαξα κανάλι απλά έκλεισα την τηλεόραση. Βαρέθηκα τους ανθρώπους που δεν έχουν αισθήματα.
Γιατί δεν έκαναν προπόνηση μεταξύ τους? καλύτερα θα ήταν μερικά καθίκια λιγότερα
Λυπάμαι πολύ

katerina finitsi[FONT=&quot]Αυτό το αρχείο δεν ανοίγει[/FONT]
Το αρχείο εδώ και κάμποσο διάστημα δεν ανοίγει, μάλλον θα έχει αφαιρεθεί.
katerina finitsi[FONT=&quot]τ[/FONT][FONT=&quot]ηλεόραση που έδειχνε κάποιους στρατιώτες και μάλιστα πρέπει να ήταν ειδικές δυνάμεις που έκαναν προπόνηση πάνω σε ένα κακόμοιρο σκυλάκι[/FONT][FONT=&quot],[/FONT]
Προσωπικά με τέτοιους ανθρώπους μόνο βρασμός ψυχής με διακατέχει και ευχαρίστως θα τους μούσκευα με βενζίνη και θα τους πυρπολούσα.
katerina finitsi[FONT=&quot]αν έπιανα μερικούς απο αυτούς τους αδίστακτους και τους έγδερνα ζωντανούς για να δούμε θα άρεσε αυτό?[/FONT]
Στο βίντεο, κάνανε μεταξύ άλλων και αυτό

Βρε παιδιά απορώ πως αντέχετε να βλέπετε τέτοια πράγματα?:( Γιατί μόνο και που υποψιάζομαι τι μπορεί να είναι , στεναχωριέμαι.Ξέρω ότι γίνονται πολλά αλλά σε καμμία περίπτωση δεν θα επιδίωκα να τα δω.:mad:

Δεν χρειάζεται να το δει κανείς όλο, λίγο για να μάθει τι γίνεται. Σχεδόν μόλις άρχισαν οι πρώτες εικόνες σταμάτησα να βλέπω, δεν ήξερα και τι είναι… λίγα δευτερόλεπτα είδα από λάθος γιατί όταν κατέβαινε φαίνονταν στον wmp και λίγο αναγκαστικά όταν έκανα μετατροπή του αρχείου για να το γράψω σε dvd.
Κάποιος φίλος που ζήτησε να το δει του το έβαλα και τον άφησα μόνο.

Αδίστακτοι Ταϊβανέζοι

Οντως ασχημο Οντως οσοι δεν αντεχουν δεν πρεπει να δουν τις εικονες.
εκτος αν φοραν γουνες

Δεν το ειδα ακομη αλλα καθε φορα που βλεπω τετοια μετα αλλαζει η εικονα που εχω για τον κοσμο.. απο τοτε που ειδα για γουνες σκυλου γατας συνειδητοποιθησα ποσα πολλα μπουφαν εχουν τετοια εξω και οι ανθρωποι δε το υποψιαζονται καν...απο που ν αρχισει κανεια και που να τελειωσει.. ετσι αποφασισα να βοηθησω οσα πιο πολλα φιλοζωικα πραγματα σωματεια μπορω.. η μονη λυση...

Αν θεωρείτε ότι πρέπει να αφαιρεθεί το αφαιρώ. Το έβαλα σαν μια προσπάθεια να κυκλοφορήσει όσο το δυνατόν περισσότερο.
Εγώ πάντως είδα λίγο

Δεν καταλαβα, δηλαδη εχει φωτογραφιες; Και αν ναι σε ποιο λινκ; Που ακριβως; Γιατι εμενα ουτως η αλλως ο υπολογιστης μου δεν βγαζει βιντεο οποτε μονο εικονες μπορω να δω...Θαναση εγω διστασα να μπω στα λινκ ετσι που τα περιγραφεις κι εχω πραγματικα αηδιασει για τον κοσμο στον οποιο ζουμε...Μερικες φορες αναρωτιεμαι τι τοσο κακο σφαλμα μπορει να εκανα για να εχω γεννηθει ανθρωπος αλλα ως ανθρωπος μπορω να κανω κατι για αυτο και για οτιδηποτε και να βοηθησω τα ζωα που υποφερουν εξαιτιας των ανθρωπων. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δε χρειαζεται να αφαιρεσεις το θεμα οποιος αντεχει το βλεπει, μονο θελω να μου πεις αν εχει εικονες γιατι βιντεο ουτως η αλλως ουτε θελω αλλα ουτε και μπορω να δω...

Για τους Ταϊβανέζους δεν είναι φωτο είναι βίντεο

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

σκατοψυχοι

Δεν υπαρχει για αυτους χαρακτηρισμος ψυχης οδυσσεα γιατι απλα δεν την κατεχουν...:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

πολυ σωστα νιαου

https://www.furs.gr/kastoria_gounopoiia.htm

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] ΣΙΑΤΙΣΤΑ

Μια πόλη ντυμένη στη γούνα.
Η σιγουριά, Το παρελθόν και το μέλλον της Σιάτιστας. Η γουνοποιία. Η πηγή του πλούτου της. Το θεμέλιο των αρχοντικών της.

Στα τέλη του 16ου αιώνα, τα γουναρικά, που οι πραματευτάδες μετέφεραν με καραβάνια στις χώρες της Κεντρική Ευρώπης, ήταν το εισιτήριο για να μπει η Σιάτιστα στο λεξιλόγιο των λαών τους. Η παράδοση κρατάει. Οι ιατιστινοι μετανάστες του 18ου αιώνα και του πρώτου μισού του 20ου μετέφεραν παντού όπου πήγαν, την τέχνη τους.

Κράτησαν τα μυστικά της. Τα ρετάλια που πραγματικά πετιόντουσαν στα μεγάλα εργοστάσια επεξεργασίας γούνας στις ΗΠΑ, στον ΚΑΝΑΔΑ και στην Ευρώπη, στέλνονταν από τους μετανάστες αυτούς στην πατρίδα, όπου μεταβάλλονταν σε θαυμάσιες γούνες.

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] Μια τέχνη γεννήθηκε. Η κατασκευή γουναρικών από χιλιάδες μικρά κομμάτια. Διαλογή, ταξινόμηση, αράδιασμα ανά κατηγορίες, συρραφη, τελική συναρμολόγηση. Και σήμερα βέβαια πίζω από τα σύγχρονα μέσα, εκεί, στις απαρχές της θαυματουργής αυτής, μεταποιητικής τέχνης, υπάρχει πάντα σιατιστινός γουνοποιός με τη βελόνα στο χέρι.

Τότε μέσα στους πρώτους εκλεκτούς πελάτες, ήταν οι άρχοντες της Αυστροουγγαρίας. Τώρα είναι οι καταναλωτές μεσαίας και υψηλής τάξης στην Αμερική, Καναδά και Ευρώπη.

Οι 1600 οικοτέχνες γουναράδες και εξαγωγείς της Σιάτιστας απασχολούν σήμερα 4000 περίπου εργάτες. Υπάρχουν επίσης εδώ και μονάδες εκτροφής γουνοφόρων ζώων.

Γούνες κάθε κατηγορίας. Και όχι μόνο "μικρά θαύματα" από τα χιλιάδες ενωμένα, μικρά κομμάτια. Αλλά και γούνες από ολόκληρα δέρματα αλεπούδων, βιζόν και άλλων ζώων που εξάγονται σε όλο και μεγαλύτερες ποσότητες στο εξωτερικό και διαφημίζουν την Σιάτιστα στις τέσσερις άκρες του κόσμου.
[/FONT]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Clip_28.jpg
    Clip_28.jpg
    74,1 KB · Εμφανίσεις: 37
  • Clip_27.jpg
    Clip_27.jpg
    25,1 KB · Εμφανίσεις: 40

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back